|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vodene koze
3.5.2010 17:47:48   
jaša2
prvo vprašanje: ali se lahko vodene koze ponovijo, ali ne? načeloma (kolikor dosedaj vem o tem) naj se ne bi...

drugo vprašanje: kak vpliv lahko imajo na nosečnico ali plod?

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vodene koze
3.5.2010 17:51:30   
Onasiss
Ne, ne morejo se ponovit. Če jih še nisi prebolela, je nevarnost za plod do 20. tedna, saj jih prenese mama tudi nanj.

Malo poguglaj, da boš videla kakšne so lahko nevarnosti, med drugim tudi slepota....baje.

So what....

(odgovor članu jaša2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.5.2010 17:52:05   
Anonimen
Se ne pojavijo več
V iskalniku dobiš ogromno zadetkov v času nosečnosti in vodene koze

(odgovor članu jaša2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
3.5.2010 19:38:49   
Anonimen
Zanimivo, ker meni je zdravnik rekel, da se lahko ponovno pojavijo, sicer v zelo izjemnih primerih, pa vseeno. Pa sem še vprašala zadnjič še pediatra kako je s tem, pa mi je isto odgovoril. V otroštvu sem dobila vodene koze in to le 3 izpuščaje in ravno zaradi tega, ker sem v tako mili obliki prebolela, baje obstaja verjetnost, da še zbolimuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
3.5.2010 19:44:18   
Anonimen
Če si jih vprašala bi ti tudi  mogli znati odg. pravilno
Noric ne dobiš 2x .lahko pa dobiš  http://sl.wikipedia.org/wiki/Pasovec  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
3.5.2010 20:05:13   
Felicita
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Če si jih vprašala bi ti tudi  mogli znati odg. pravilno
Noric ne dobiš 2x .lahko pa dobiš  http://sl.wikipedia.org/wiki/Pasovec  

u bistvu jih lahko.... možnosti, da tvoje telo v prvo ne oblikuje dovolj protiteles je 2-5% - toliko ljudi namreč zboli ponovno.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.5.2010 20:31:34   
luan

Zanimivo, ker meni je zdravnik rekel, da se lahko ponovno pojavijo, sicer v zelo izjemnih primerih, pa vseeno. Pa sem še vprašala zadnjič še pediatra kako je s tem, pa mi je isto odgovoril. V otroštvu sem dobila vodene koze in to le 3 izpuščaje in ravno zaradi tega, ker sem v tako mili obliki prebolela, baje obstaja verjetnost, da še zbolimuser posted image user posted image

Tako je. če preboliš blago obliko vodenih koz, se lahko ponovno okužiš, ker telo ni proizvedlo dovolj protiteles.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.5.2010 23:28:27   
lottyka
Jaz sem bila ravno ene 14 dni nazaj na testiranju na infekcijski kliniki, ker so možu odkrili herpes zoster in od tega se lahko nalezeš in dobiš norice oz. vodene koze. Meni so rekli da jih ne moreš dobiti 2x, v kolikor imaš protitelesa. Ker ta protitelesa ščitijo tako tebe kot plod. Če pa nimaš protiteles, pa je zelo nevarno. Meni so naredili celo paniko ker ni bilo nikjer zapisano da bi prebolela, sama pa tud nisem vedla, tako da sem mogla takoj v tisti uri direkt na infekcijsko. Baje se vsaka ura pozna, kajti če si v stiku in nimaš protiteles ti preventivno dajo infuzijo da začitijo plod. Meni so razložili da ti dajo s to infuzijo protitelesa in da velikokrat pomaga da ne zboliš, predvsem pa da zaščitijo plod. Testiranje je na račun zavarovalnice če si prišel kakorkoli v stik z okužbo, drugače pa se da tudi samoplačniško (mi je zdravnica pol rekla, da škoda ker se nisem šla testirat pred nosečnostjo, da bi prihranili paniko, da se da tudi samoplačniško). Za sam plod pa naj bi bilo kar nevarno, sploh sodeč po paniki, ki so jo naredili meni. Če nisi prepričana in si prišla v stik, prosi da te dajo testirati. Testirajo pa tako, da ti vzamejo kri in počakaš na izvide ene 4-5 ur. 

(odgovor članu luan)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.5.2010 14:26:20   
pomar*ANČA*

Se ne pojavijo več
V iskalniku dobiš ogromno zadetkov v času nosečnosti in vodene koze

vodene koze se še vedno pojavljajo. problem je odkar niso več vsi otroci cepljeni, znajo pa pustit precej hude posledice, tudi slepoto, šum...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......