|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vnuk
19.4.2007 16:32:59   
Anonimen
Živiva pri njegovih v zg. štuku... razumemo se še kr, ker pač nisem konfliktna oseba in raje marsikaj pojem, da ni ognja v hiši. Bova šla pa čez cca. 5 let na svoje. In čakam na ta dan, potem hočem mir v svoji hiši, nje pa ne!
Vedno sta mi tašča in tast govorila naj imava mlada otroke, da naj čimprej kaj uštimava... medtem ko moja mami je vedno govorila, da naj izkoristim mladost, za otroke bo že še čas... Odločila sva se po svoje, pač sedaj nama je ustrezalo in ga imava - sinka. Moja mami navdušena, čist v nebesih, ponosna stara mama... njegova tudi, ampak le pred obiski, sosedi, žlahto. Drugače pa ko joka mali (dajejo ga krči) pravi, da je ena griža, da je razvajen, da je tečen... pa kaj jo briga? Naj ne hodi potem k nam na obisk! Pa če joče reče naj ga kr pustim, da ga bom drugače še bolj razvadla... in vedno suflira kako sta bila njena otroka pridna,... pa kaj je vse ona počela, ko je imela majhne otroke... ja in? Jaz bom pač to leto izkoristila za vzgojo sina in ne za notranjo preureditev, ne za nekaj hudega na vrtu!
Se mi zdi, da se je naš odnos hudo spremenil odkar sem rodila. Njen vnuk (moj sin) ni nič, nič ni prav - ali spi ali joka... drugje pa slišim kako se hvali, da malega mirka, kako je luštn,...ne razumem jo!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vnuk
19.4.2007 17:34:45   
_andreja_
hmmmm
moja tašča je ista pred obiski ga tko crklja skoz v njega rine ko sva pa sama ga pa tudi pogleda ne user posted image  pa moj dragi je to tudi opazil ne samo jaz...V uzgojo se pa ne vtika, ker ve da nebi bila tiho, čeprav marskidaj kakšno opolzko reče, ampak kaj čem čim manj jo srečujem, videvam bolj sem srečna, imam pa to srečo da je večinoma v službi (ker drugače bi se že preselili) ko je pa doma je pa tko zaprta med štiri stenami, tko da zaenkrat še gre...

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.4.2007 17:36:00   
_andreja_
aya pa midva tudi živiva pri njemu v zgornem štuku, tko da jo 5 minutno dnevno srečujem in se mi že zelodec obrača...

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.4.2007 17:36:57   
_andreja_
samo najbolj butasto se mi pa zdi, ko pravi, da je čisto prerojena, ker ima vnuka, kod da ponovno živi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4
19.4.2007 17:55:15   
Anonimen
Jaz bi jo napidzila.

Neposredna povezava do sporočila: 5
19.4.2007 18:02:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Jaz bi jo napidzila.

user posted image user posted image user posted image

Skratka, povej ji svoje in ne pozabi ji povedat, da bolj bo sitna, prej bosta z NJENIM sinkom odšla na svoje. Pa vnuka bo sigurno posledično manj vidla.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
19.4.2007 18:21:53   
Erdbeere
jest pa kadar bi bili obiski se 100% nekam skrijem, da se ne bi mogla hvalit kok je dobra stara mama....v glavnem ne bi me bilo doma....uf še dobra, da je moja tašča tako kot je 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.4.2007 18:41:42   
Anonimen
pa kaj je vse ona počela, ko je imela majhne otroke... ja in? Jaz bom pač to leto izkoristila za vzgojo sina in ne za notranjo preureditev, ne za nekaj hudega na vrtu!

Evo moja tašča je bila ista. In jamrala je kako je imela majhno razliko med otrokoma, kako je bila za vse sama, bla...bla...bla.Izkazalo se je, da je ta mala razlika 5 let, pa za vse ji je mami pomagala.
Brez veze, tako kot si rekla, mal poješ, da ni ognja v hiši. Jaz sme ga tudi. Sedaj ko pa smo čisto za sebe, nočem tui slišat zanjo!!!!Vse kar je ji povem.
Ker pri nas se tudi pred sosedi postavlja, kako ima rada otroke, jih vlači po naročju(tuje seveda) do nas pa nima časa priti, razen kdar kaj potrebuje, ker je ena velika materialistična p*
Če rabimo varstvo, ali da bi kar tako prišla, pa niti pod točko razno NE!
Vnuke je nehala šteti pri prvem, ki stanuje z njo v hiši, in samo ta vnuk je nekaj vreden, vse ostale pa kot da jih ni.
Torej-tudi za nas NJE NI!
Ej čimmanj se sploh pogovarjaj in obremenjuj z njo pa bo!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
19.4.2007 21:57:12   
lelaval
Sem prav pomirjena, ko vidim, da nisem edina s takšno taščo.
Meni so ljudje, pred katerimi se je tako hvalila, sami povedali, da so je bile le besede, ker, kakor je kateri od otrok stopil skozi vrata, je že bila nervozna in ni smel primit nič, vsedel se je narobe, rekel narobe,..
Ne skrbi - pametni ljudje jo bodo sami skužili.
Če ti pa kaj ne paše, pa ji le povej. Jaz sem zelo dolgo bila tiho (da ne bi prilivala ognja), ko pa sem je imela dovolj in se ji nisem več pustila, sem ji vsakokrat zabrusila nazaj, pa e je celotna siuacija začela odvijat  drugače. Je pač govorila, da je ne maram, a jaz se s tem nisem obremenjevala - nasprotno, celo sprejela sem to. user posted image In danes vem, da bi mi mogla to vcepit že prej v glavo. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.4.2007 8:52:09   
lunca77
Povej ji direkt pred obiski, da nej neha bluzit pa bo mir.

lp

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.4.2007 9:08:17   
Anonimen
Jaz bi pa ziher pred obiski kako pikro pripomnila v smislu, a niste rekli, da je razvajen, tečen, da naj ga pustim na miru. Al pa zakaj ga pa nočte pestvat, ko smo sami?

(odgovor članu lunca77)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
20.4.2007 13:40:53   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: hothien

Jaz bi pa ziher pred obiski kako pikro pripomnila v smislu, a niste rekli, da je razvajen, tečen, da naj ga pustim na miru. Al pa zakaj ga pa nočte pestvat, ko smo sami?

user posted image  verjetno jo bo kaj takega streznilo

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......