Anonimen -> vnuk (19.4.2007 16:32:59)
|
Živiva pri njegovih v zg. štuku... razumemo se še kr, ker pač nisem konfliktna oseba in raje marsikaj pojem, da ni ognja v hiši. Bova šla pa čez cca. 5 let na svoje. In čakam na ta dan, potem hočem mir v svoji hiši, nje pa ne! Vedno sta mi tašča in tast govorila naj imava mlada otroke, da naj čimprej kaj uštimava... medtem ko moja mami je vedno govorila, da naj izkoristim mladost, za otroke bo že še čas... Odločila sva se po svoje, pač sedaj nama je ustrezalo in ga imava - sinka. Moja mami navdušena, čist v nebesih, ponosna stara mama... njegova tudi, ampak le pred obiski, sosedi, žlahto. Drugače pa ko joka mali (dajejo ga krči) pravi, da je ena griža, da je razvajen, da je tečen... pa kaj jo briga? Naj ne hodi potem k nam na obisk! Pa če joče reče naj ga kr pustim, da ga bom drugače še bolj razvadla... in vedno suflira kako sta bila njena otroka pridna,... pa kaj je vse ona počela, ko je imela majhne otroke... ja in? Jaz bom pač to leto izkoristila za vzgojo sina in ne za notranjo preureditev, ne za nekaj hudega na vrtu! Se mi zdi, da se je naš odnos hudo spremenil odkar sem rodila. Njen vnuk (moj sin) ni nič, nič ni prav - ali spi ali joka... drugje pa slišim kako se hvali, da malega mirka, kako je luštn,...ne razumem jo!
|
|
|
|