|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vneto oko
19.4.2007 19:15:13   
Bonnie_RR
Danes zjutraj se je moj tamali zbudil z vnetim očesom. Drugače je vredu in živahen, le gnoj in voda se mu cedita iz očesa. Zanima me, s čim je najbolje sčistit takšno oko? Kako pomagat? Sicer bom zjutraj poklicala zdravnico in vprašala, kako in kaj, bi bila pa vseeno zelo vesela kakšnega nasveta.

Hvala in lp! 

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vneto oko
19.4.2007 19:44:39   
BaByGiRl
nesladkane kamelice,tople...pa čim več X izperita oček. Pa kamilice mi kar malo lij v oček.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.4.2007 20:01:44   
madela
IZVIRNO SPOROČILO: BaByGiRl

nesladkane kamelice,tople...pa čim več X izperita oček. Pa kamilice mi kar malo lij v oček.

Se strinjam s tem kar je napisala Babygirl,drugače pa če slučajno dojiš zelo pomaga,da mu v očke kaneš par kapljic svojega mleka. Morda se ti čudno sliši,ampak pomaga.

(odgovor članu BaByGiRl)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.4.2007 20:24:05   
Anol
Živ, jaz mu jih umivam z fiziološko. Drugače pa če ima zelo vneto oko bo potreboval zdravilo. Našemu fiziološka pomaga samo če ni zelo hudo vneto. So pa res revčki, sploh zdajle ko je tolk vetrovno zunaj.

Mojim ušesom najlepši zvok je smeh mojih otrok.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.4.2007 21:06:36   
NRMM
Z očkami se ne igraj,ker so same in edine. Če se nabira gnojček potem pokliči pediatrinjo in ti bo dala kar recept za antibiotično mazilo Tobrex otroka niti ne bo potrebno iti kazat. Je pa po mazilu hitro ok user posted image .

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Anol)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.4.2007 7:21:50   
bajsek
Čao!

Tudi jaz sem nekaj dni nazaj spraševala isto kot ti in sem mu otem dva dni spirala s kamilico - katastrofa! Pediatrinja me je skoraj ubila - lahko povzročiš hudo reakcijo (to ni kot alergija) ki raje ne povem kaj so najekstremnejše posledice in drugič kamilice izsušujejo očesno sluznico! Ker mali ni imel zelo vnetega očka, je rekla naj zjutraj in zvečer fajn s fiziološko sperem, čez dan pa večkrat s prekuhano mlačno vodo. pa neki časa po izpiranju ne sme vn, da se še nolj ne vname.
Pol sem pa mal po netu iskala in je res ogromn člankov napisanih na temo vneto oko in tam tudi tako piše.
Potem mi je pa agentka za just rekla, naj vekisžco namažem z  tee tre kremo in v 3 dneh smo se čisto pozdravili.
To je naša zgodba!

lp

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.4.2007 7:46:11   
honey
Se strinjam z bajsekom! Nam je tudi rekla, da nikakor ne smemo spirat s kamilicami, da samo s fiziološko oz. mlačno vodo. Sicer pa sem ga vedno, če je imel 2 dni zapored gnoj na očesu, peljala k zdravniku. Ker mi je tako pediatrinja naročila in rekla, da če je oko gnojno, je to bakterijska okužba in je nujno potreben antibiotik.

(odgovor članu bajsek)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
20.4.2007 8:48:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu honey)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
20.4.2007 9:34:25   
muška
ravno kar sem klicala pediatra, ker ima moj sine tudi vneto očko in sicer tako, da zjutraj ene niti odpret ne more, mu jo gnoj čisto zlepi user posted image  .
Dobim antibiotične kapljice, o kakšnem izmivanju ni bilo govora, če mi pove, ko grem po kapljice kaj novega, napišem!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.4.2007 14:20:55   
TiaSara
Naša pediatrinja tudi priporoča samo spiranje z fiziološko, če je hudo vnetje pa kapljice (antibiotik). Pri nas smo enkrat rabili kapljice, drugič pa je bila fiziološka dovolj. 

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.4.2007 18:56:22   
muška
dobila sem antibiotično kremo in očke moram izpirat z mlačnimi kamilicami user posted image

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.4.2007 19:05:30   
Bonnie_RR
Nam je danes pediatrinja naročila, da moramo oko spirati s fiziološko, če pa bo jutri zjutraj še vedno gnojno (nabira se mu na notranji strani očesa, niti ne preveč no), moramo priti tja. Je pa rekla, da uporabljat izključno samo fiziološko ali vodo.

No, bomo videli, kako bo...

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......