|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vneto grlo
5.9.2007 15:23:08   
dory
Tamal mi je ze zjutraj tozil,da ga boli grlo....hudega ni,ker je normalno lahko jedel in pil.....s cim lahko blazim zadevo? Hvala za nasvet..
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vneto grlo
5.9.2007 15:28:51   
Anonimen
Septolet naš ne mara pa tega sranja, tak mu dam kar eno ali pa dve orng žlici medu, pa počasi liže. Pa mine kmalu. Morda bi itak, ampak vsaj vem, da sem nekaj "pomagala" user posted image

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
5.9.2007 16:05:19   
s.
Z balzamičnko kremo iz mete, metola, evkalipta, bora, kafre. Nekatere rr-jevke jo že poznajo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.9.2007 21:18:11   
daša
s. a je to tista krema od Nahrina? Sem mislila, da je samo za po prsih in podplatkih mazat pri prehladu oz. proti prehladu. Kje pa namažeš, če ga grlo boli? a po grlu?

(odgovor članu s.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.9.2007 21:20:43   
Pia73
Jaz mu dam žajblov med.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.9.2007 14:06:44   
dory
dala sem mu med...dones je bil ze bols, se mu je pa preselilo v nos,tko,da je malo prehlajen...ampak bomo vztrajal...med mu ne more skodvat...

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.9.2007 17:00:17   
Anay
Najboljša in najbolj naravna stvar od tablet iz lekarne je Natura medica.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.9.2007 2:34:52   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: Anay

Najboljša in najbolj naravna stvar od tablet iz lekarne je Natura medica.

----------------------------------
Ja, se strinjam, zelo učinkovite pastile (z dodatkom kravjega prvega mleka...kako se že reče?.., v glavnem danska zadeva..aja iz kravjega kolostruma user posted image ) . Tudi namenjena za otroke.

< Sporočilo je popravil Rožica I -- 7.9.2007 2:35:19 >

ROŽICA

(odgovor članu Anay)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.9.2007 9:14:42   
MAJDA22
Naše zdravilo za boleče grlo so kapljice od Justa - Olje 31.

Na malo žličko dam sladkor, gor kanem 1 kapljico Olja 31.

Meni je to povedala ta gospa katera to prodaja in res deluje. Poleg tega na isti način odpravljam zamašen nos - ga odpre.
To dajem otroku zjutraj in zvečer, vsakič po eno kapljico.

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.9.2007 15:20:39   
s.
Daša, kremo namažeš tudi po vratu in za ušesi, pa tam, kjer so bezgavke. Koža je za ušesi zelo tanka in zato sestavine hitreje pridejo skozi kožo.
Za po ''grlu'' so razni sirupi ( smrekovi, borovi, iz lišajev), eterična olja, med in razni zeliščni čaji kot so čaj iz materine dušice, žajbljev čaj, mešanica mete, melise in žajblja ter lipe.

(odgovor članu MAJDA22)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?