vneto grlo (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

dory -> vneto grlo (5.9.2007 15:23:08)

Tamal mi je ze zjutraj tozil,da ga boli grlo....hudega ni,ker je normalno lahko jedel in pil.....s cim lahko blazim zadevo? Hvala za nasvet..

Anonimen -> RE: vneto grlo (5.9.2007 15:28:51)

Septolet naš ne mara pa tega sranja, tak mu dam kar eno ali pa dve orng žlici medu, pa počasi liže. Pa mine kmalu. Morda bi itak, ampak vsaj vem, da sem nekaj "pomagala" [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

s. -> RE: vneto grlo (5.9.2007 16:05:19)

Z balzamičnko kremo iz mete, metola, evkalipta, bora, kafre. Nekatere rr-jevke jo že poznajo.

daša -> RE: vneto grlo (5.9.2007 21:18:11)

s. a je to tista krema od Nahrina? Sem mislila, da je samo za po prsih in podplatkih mazat pri prehladu oz. proti prehladu. Kje pa namažeš, če ga grlo boli? a po grlu?

Pia73 -> RE: vneto grlo (5.9.2007 21:20:43)

Jaz mu dam žajblov med.

dory -> RE: vneto grlo (6.9.2007 14:06:44)

dala sem mu med...dones je bil ze bols, se mu je pa preselilo v nos,tko,da je malo prehlajen...ampak bomo vztrajal...med mu ne more skodvat...

Anay -> RE: vneto grlo (6.9.2007 17:00:17)

Najboljša in najbolj naravna stvar od tablet iz lekarne je Natura medica.

Rožica I -> RE: vneto grlo (7.9.2007 2:34:52)

IZVIRNO SPOROČILO: Anay

Najboljša in najbolj naravna stvar od tablet iz lekarne je Natura medica.

----------------------------------
Ja, se strinjam, zelo učinkovite pastile (z dodatkom kravjega prvega mleka...kako se že reče?.., v glavnem danska zadeva..aja iz kravjega kolostruma [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]) . Tudi namenjena za otroke.

MAJDA22 -> RE: vneto grlo (7.9.2007 9:14:42)

Naše zdravilo za boleče grlo so kapljice od Justa - Olje 31.

Na malo žličko dam sladkor, gor kanem 1 kapljico Olja 31.

Meni je to povedala ta gospa katera to prodaja in res deluje. Poleg tega na isti način odpravljam zamašen nos - ga odpre.
To dajem otroku zjutraj in zvečer, vsakič po eno kapljico.

s. -> RE: vneto grlo (7.9.2007 15:20:39)

Daša, kremo namažeš tudi po vratu in za ušesi, pa tam, kjer so bezgavke. Koža je za ušesi zelo tanka in zato sestavine hitreje pridejo skozi kožo.
Za po ''grlu'' so razni sirupi ( smrekovi, borovi, iz lišajev), eterična olja, med in razni zeliščni čaji kot so čaj iz materine dušice, žajbljev čaj, mešanica mete, melise in žajblja ter lipe.

Stran: [1]