|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vneta ucka
16.3.2009 19:22:09   
lunica12
Kako lahko pomagam pri vneti ucki?Pri dvomesecnem dojencku...Ves cas se ji solzi in tu pa tam ima tudi gnojno...Kaksen nasvet?

15.1.2009 se nama je pridruzila Anina :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vneta ucka
16.3.2009 19:24:10   
veveričica
PRIPRAVI JI OBKLADKE IZ KAMILIČNEGA ČAJAto  je moji zelo pomagalo

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.3.2009 19:27:20   
benika
PRIPRAVI JI OBKLADKE IZ KAMILIČNEGA ČAJA

Nikoli se dojenčku oči ne izpira s kamilicami! Izpiraj s fiziološko raztopino. Po tvojem opisu mala nima vnetih učk ampak ima zamašene solzevode. Masiraj jih od notranje strani učk proti nosu.

(odgovor članu veveričica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.3.2009 19:30:58   
veveričica
benika zakaj pa ne.kje si pa to slišala.meni  je namreč pediatrinja to svetovala.in moji pupi je pomagalo.no prosim samo za razlog zakaj ne kamilce.hvala

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.3.2009 19:36:06   
benika
Tako je nam svetovala P in prav tako so nam isto svetovali na kliničnem. S kamilicami učke še bolj lahko zapacaš.

Neposredna povezava do sporočila: 5
16.3.2009 19:36:57   
lindy
Če dojiš ji kani malo svojega mleka noter, pomaga full!

Moja mala Manca je moja največja sreča!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.3.2009 19:46:46   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: lindy

Točno to, to je najboljše zdravilouser posted image . Lahko kar spiraš (več kapljic naenkrat, da kar steče vse ven) učko s svojim mlekom večkrat na dan in s čistim kosom vate brišeš nesnago ki teče pol ven. Uporabiš lahko tudi fiziološko. Kamilic pa ne! Kamilice niso več kajr so bile, je že vsa svinjarija not, prah, tudi kamilice niso tiste ta prave, ampak na silo gojene, zato lahko s kamilicami pride do še večjega infekta.

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.3.2009 19:50:27   
kajajaka
IZVIRNO SPOROČILO: veveričica

PRIPRAVI JI OBKLADKE IZ KAMILIČNEGA ČAJAto  je moji zelo pomagalo

meni so tudi to svetovali, pa ni in ni bilo boljše... potem sem pa "zaropotala" in dobila antibiotično mazilo Tobrex. Po 3 dneh je bilo dobro in se ni nikoli ponovilo!

Neposredna povezava do sporočila: 8
16.3.2009 20:21:15   
vcugmas2
Kamilice se strogo odsvetujejo, ker izušijo učke. Nam je danes P predpisala TobraDex kapljice, tako da bomo videli ali bodo pomagale ali ne.

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.3.2009 20:25:29   
Skye
IZVIRNO SPOROČILO: lunica12

Kako lahko pomagam pri vneti ucki?Pri dvomesecnem dojencku...Ves cas se ji solzi in tu pa tam ima tudi gnojno...Kaksen nasvet?

točno to je imela naša Lia. Trajno pomagalo ni nažalost nič (pa sem probala marsikaj), ker je šlo za zamašene oz. preozke solzevode. Stanje se je samo po sebi poravilo pri 7 mesecih in od takrat dalje je mir. Mi je pa  P. povedala, da se to stanje ponavadi popravi do 1. leta.

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
16.3.2009 21:23:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Skye)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
16.3.2009 21:35:48   
*AnaL*
Živjo!
Tud meni je naša P svetovala kar moje mleko za izpiranje. Sem stvar ponovila ene trikrat do štirikrat na dan in čez 2-3dni je bil uček spet OK.

L.p
Ana

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.3.2009 2:32:18   
abi
Točno tako, mleko ali fiziološka kamilic pa ne.

Vse dobro,
* a b i *

(odgovor članu *AnaL*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.3.2009 19:50:39   
Dali*
Mleko in nič drugega. Tudi fiziološka se odsvetuje, ker je ipak slana. Za odrasle ja, za dojenčke pa ne. Mojemu je mlekec pomagal. Kapljico v vsako učko med dojenjem.

(odgovor članu abi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
21.3.2009 19:58:36   
tasa.m
Mi smo jo zdravili z mojim mlekom in čistili z fizološko, ker pa ni bilo učinka smo šli k P po recept za kapljice in pozdravili v parih dneh.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
21.3.2009 20:07:36   
benika
Mojemu je mlekec pomagal. Kapljico v vsako učko med dojenjem.

Fiziološka se lahko daje tudi novorojenčku. Saj mu ne spiraš učka, ampak mu zaprt uček obrišeš z vatko, potem pa še s suho gazico popivnaš fiziološko. Mleka pa žal nimamo vse, da bi ga le s tem zdravileuser posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
22.3.2009 9:02:54   
trex
IZVIRNO SPOROČILO: lindy

se pridružujem, res zelo pomaga!

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?