Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
vloga za znižano plačilo vrtca 11.11.2009 11:28:45
|
|
|
|
miska2004
|
Pozdravljene, prosila bi za pomoč glede tele vloge za znižano plačilo vrtca, sem malo zmedena Rubrika IV. Družinski člani: - ali se vpiše vse ostale družinske člane, otroka, za katerega se oddaja vloga za znižano plačilo vrtca, pa ne? - ali pod podatke o statusu vpišete ime podjetja, kjer sta s partnerjem zaposlena? V navodilih piše, da ja, ampak je to potrebno vpisat v rubriko V., pa zdaj nisem ziher. Rubrika V. Zaposlitev staršev: jaz sem na porodniški od aprila letos, verjetno vseeno označim, da sem v delovnem razmerju nepretrgoma vseh 12 mesecev, saj se delovno razmerje ni prekinilo zaradi tega?! Rubrika VI. Posebne socialne razmere: verjetno tu ne paše porodniško nadomestilo, ampak samo razne preživnine in socialne pomoči?! Najlepša hvala vnaprej!
|
|
|
|
RE: vloga za znižano plačilo vrtca 11.11.2009 11:53:19
|
|
|
|
Luni
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska2004 Pozdravljene, prosila bi za pomoč glede tele vloge za znižano plačilo vrtca, sem malo zmedena Rubrika IV. Družinski člani: - ali se vpiše vse ostale družinske člane, otroka, za katerega se oddaja vloga za znižano plačilo vrtca, pa ne? vpišeš vse, tudi tistega, za katerega se vloga oddaja! - ali pod podatke o statusu vpišete ime podjetja, kjer sta s partnerjem zaposlena? V navodilih piše, da ja, ampak je to potrebno vpisat v rubriko V., pa zdaj nisem ziher. vpišeš Rubrika V. Zaposlitev staršev: jaz sem na porodniški od aprila letos, verjetno vseeno označim, da sem v delovnem razmerju nepretrgoma vseh 12 mesecev, saj se delovno razmerje ni prekinilo zaradi tega?! prav imaš, ni se prekinilo, ti si še vedno v delovnem razmerju Rubrika VI. Posebne socialne razmere: verjetno tu ne paše porodniško nadomestilo, ampak samo razne preživnine in socialne pomoči?! tako je, porodniška se ti šteje v dohodninsko osnovo! Najlepša hvala vnaprej!
|
RE: vloga za znižano plačilo vrtca 11.11.2009 13:14:00
|
|
|
|
miska2004
|
Super, hvala za hiter odgovor!
|
|
|
|
RE: vloga za znižano plačilo vrtca 11.11.2009 14:00:06
|
|
|
|
pikica*
|
Še jaz bi se vrinila na tole temo. Sem prav razumela, da se letos ne oddaja kopija dohodninske napovedi, ker se ta pridobi direktno od DURSa?
|
|
|
|
RE: vloga za znižano plačilo vrtca 11.11.2009 14:01:01
|
|
|
|
pikica*
|
Eh, sem bila prehitra. Vidim, da je o tem govora malo nižje.
|
|
|
|
RE: vloga za znižano plačilo vrtca 24.11.2009 10:47:42
|
|
|
|
žabic@
|
Imam vprašanje glede točke VII. 7.:vrednostni papirji.... A sem spada tudi naložbeno življenjsko varčevanje v skladih. A ste to vpisali ali ne, tisti, ki varčujete na ta način?
|
|
|
|
RE: vloga za znižano plačilo vrtca 24.11.2009 13:25:50
|
|
|
|
Luni
|
IZVIRNO SPOROČILO: žabic@ Imam vprašanje glede točke VII. 7.:vrednostni papirji.... A sem spada tudi naložbeno življenjsko varčevanje v skladih. A ste to vpisali ali ne, tisti, ki varčujete na ta način? kOLIKOR JAZ VEM, NE. Ups... Poglej navodila!
|
RE: vloga za znižano plačilo vrtca 24.11.2009 14:09:33
|
|
|
|
žabic@
|
Ups... Poglej navodila! žal v navodilih tega ne piše, zato sprašujem.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?