|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vloga za znižano plačilo vrtca
11.11.2009 11:28:45   
miska2004
Pozdravljene,
prosila bi za pomoč glede tele vloge za znižano plačilo vrtca, sem malo zmedena user posted image

Rubrika IV. Družinski člani:
- ali se vpiše vse ostale družinske člane, otroka, za katerega se oddaja vloga za znižano plačilo vrtca, pa ne?
- ali pod podatke o statusu vpišete ime podjetja, kjer sta s partnerjem zaposlena? V navodilih piše, da ja, ampak je to potrebno vpisat v rubriko V., pa zdaj nisem ziher.

Rubrika V. Zaposlitev staršev: jaz sem na porodniški od aprila letos, verjetno vseeno označim, da sem v delovnem razmerju nepretrgoma vseh 12 mesecev, saj se delovno razmerje ni prekinilo zaradi tega?!

Rubrika VI. Posebne socialne razmere: verjetno tu ne paše porodniško nadomestilo, ampak samo razne preživnine in socialne pomoči?!

Najlepša hvala vnaprej!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vloga za znižano plačilo vrtca
11.11.2009 11:53:19   
Luni
IZVIRNO SPOROČILO: miska2004

Pozdravljene,
prosila bi za pomoč glede tele vloge za znižano plačilo vrtca, sem malo zmedena user posted image

Rubrika IV. Družinski člani:
- ali se vpiše vse ostale družinske člane, otroka, za katerega se oddaja vloga za znižano plačilo vrtca, pa ne? vpišeš vse, tudi tistega, za katerega se vloga oddaja!
- ali pod podatke o statusu vpišete ime podjetja, kjer sta s partnerjem zaposlena? V navodilih piše, da ja, ampak je to potrebno vpisat v rubriko V., pa zdaj nisem ziher. vpišeš

Rubrika V. Zaposlitev staršev: jaz sem na porodniški od aprila letos, verjetno vseeno označim, da sem v delovnem razmerju nepretrgoma vseh 12 mesecev, saj se delovno razmerje ni prekinilo zaradi tega?! prav imaš, ni se prekinilo, ti si še vedno v delovnem razmerju

Rubrika VI. Posebne socialne razmere: verjetno tu ne paše porodniško nadomestilo, ampak samo razne preživnine in socialne pomoči?! tako je, porodniška se ti šteje v dohodninsko osnovo!

Najlepša hvala vnaprej!

(odgovor članu miska2004)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.11.2009 13:14:00   
miska2004
Super, hvala za hiter odgovor!

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.11.2009 14:00:06   
pikica*
Še jaz bi se vrinila na tole temo. Sem prav razumela, da se letos ne oddaja kopija dohodninske napovedi, ker se ta pridobi direktno od DURSa?

(odgovor članu miska2004)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.11.2009 14:01:01   
pikica*
Eh, sem bila prehitra. Vidim, da je o tem govora malo nižje. 

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.11.2009 10:47:42   
žabic@
Imam vprašanje glede točke VII. 7.:vrednostni papirji....
A sem spada tudi naložbeno življenjsko varčevanje v skladih. A ste to vpisali ali ne, tisti, ki varčujete na ta način?

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.11.2009 13:25:50   
Luni
IZVIRNO SPOROČILO: žabic@

Imam vprašanje glede točke VII. 7.:vrednostni papirji....
A sem spada tudi naložbeno življenjsko varčevanje v skladih. A ste to vpisali ali ne, tisti, ki varčujete na ta način?

kOLIKOR JAZ VEM, NE. Ups... Poglej navodila!

(odgovor članu žabic@)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.11.2009 14:09:33   
žabic@
Ups... Poglej navodila!

žal v navodilih tega ne piše, zato sprašujem.

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.11.2009 14:34:49   
Luni
Potem pa ne, če ne piše..... Itak pa ima Občina zdaj dostop do povsod, tako da ne se bat, nič ne bodo spregledali!

(odgovor članu žabic@)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?