vloga za znižano plačilo vrtca (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Vrtec in varstvo

Sporočilo

miska2004 -> vloga za znižano plačilo vrtca (11.11.2009 11:28:45)

Pozdravljene,
prosila bi za pomoč glede tele vloge za znižano plačilo vrtca, sem malo zmedena [sm=smiley13.gif]

Rubrika IV. Družinski člani:
- ali se vpiše vse ostale družinske člane, otroka, za katerega se oddaja vloga za znižano plačilo vrtca, pa ne?
- ali pod podatke o statusu vpišete ime podjetja, kjer sta s partnerjem zaposlena? V navodilih piše, da ja, ampak je to potrebno vpisat v rubriko V., pa zdaj nisem ziher.

Rubrika V. Zaposlitev staršev: jaz sem na porodniški od aprila letos, verjetno vseeno označim, da sem v delovnem razmerju nepretrgoma vseh 12 mesecev, saj se delovno razmerje ni prekinilo zaradi tega?!

Rubrika VI. Posebne socialne razmere: verjetno tu ne paše porodniško nadomestilo, ampak samo razne preživnine in socialne pomoči?!

Najlepša hvala vnaprej!

Luni -> RE: vloga za znižano plačilo vrtca (11.11.2009 11:53:19)

IZVIRNO SPOROČILO: miska2004

Pozdravljene,
prosila bi za pomoč glede tele vloge za znižano plačilo vrtca, sem malo zmedena [sm=smiley13.gif]

Rubrika IV. Družinski člani:
- ali se vpiše vse ostale družinske člane, otroka, za katerega se oddaja vloga za znižano plačilo vrtca, pa ne? vpišeš vse, tudi tistega, za katerega se vloga oddaja!
- ali pod podatke o statusu vpišete ime podjetja, kjer sta s partnerjem zaposlena? V navodilih piše, da ja, ampak je to potrebno vpisat v rubriko V., pa zdaj nisem ziher. vpišeš

Rubrika V. Zaposlitev staršev: jaz sem na porodniški od aprila letos, verjetno vseeno označim, da sem v delovnem razmerju nepretrgoma vseh 12 mesecev, saj se delovno razmerje ni prekinilo zaradi tega?! prav imaš, ni se prekinilo, ti si še vedno v delovnem razmerju

Rubrika VI. Posebne socialne razmere: verjetno tu ne paše porodniško nadomestilo, ampak samo razne preživnine in socialne pomoči?! tako je, porodniška se ti šteje v dohodninsko osnovo!

Najlepša hvala vnaprej!

miska2004 -> RE: vloga za znižano plačilo vrtca (11.11.2009 13:14:00)

Super, hvala za hiter odgovor!

pikica* -> RE: vloga za znižano plačilo vrtca (11.11.2009 14:00:06)

Še jaz bi se vrinila na tole temo. Sem prav razumela, da se letos ne oddaja kopija dohodninske napovedi, ker se ta pridobi direktno od DURSa?

pikica* -> RE: vloga za znižano plačilo vrtca (11.11.2009 14:01:01)

Eh, sem bila prehitra. Vidim, da je o tem govora malo nižje. 

žabic@ -> RE: vloga za znižano plačilo vrtca (24.11.2009 10:47:42)

Imam vprašanje glede točke VII. 7.:vrednostni papirji....
A sem spada tudi naložbeno življenjsko varčevanje v skladih. A ste to vpisali ali ne, tisti, ki varčujete na ta način?

Luni -> RE: vloga za znižano plačilo vrtca (24.11.2009 13:25:50)

IZVIRNO SPOROČILO: žabic@

Imam vprašanje glede točke VII. 7.:vrednostni papirji....
A sem spada tudi naložbeno življenjsko varčevanje v skladih. A ste to vpisali ali ne, tisti, ki varčujete na ta način?

kOLIKOR JAZ VEM, NE. Ups... Poglej navodila!

žabic@ -> RE: vloga za znižano plačilo vrtca (24.11.2009 14:09:33)

Ups... Poglej navodila!

žal v navodilih tega ne piše, zato sprašujem.

Luni -> RE: vloga za znižano plačilo vrtca (24.11.2009 14:34:49)

Potem pa ne, če ne piše..... Itak pa ima Občina zdaj dostop do povsod, tako da ne se bat, nič ne bodo spregledali!

Stran: [1]