|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vlaganje zelenjave
2.8.2006 14:17:34   
Vanja-7
Letos bi prvič vlagala kumare, papriko, fižol in fafarone, a ima katera kakšen dober in preizkušen recept.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vlaganje zelenjave
2.8.2006 15:19:05   
klavdijas
Paprike, feferone, rdečo peso:
http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=4153

Ta male kumarice: oprane naložiš v kozarec, priliješ 1 dcl kisa za vlaganje, 1 žličko soli in 1 žličko začimb za kumarice, do vrha zaliješ z vodo. V posdo na dno daš cunjo ,naložiš zaprte kozarce, zaliješ z vodo. Ko zavre, kozarce pobereš ven in jih zaviješ z rjuho in ohladiš.

Pa še nekaj :
http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=4151

Lep pozdrav,


            Klavdija



(odgovor članu Vanja-7)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: vlaganje zelenjave
2.8.2006 17:04:34   
Tipi
Za kumarice:
1 del kisa za vlaganje
2 dela vode
1 žlička začimb za kumarice
sol

Vse to prevreš in poliješ po kumaricah (odvisno koliko jih imaš). Pustiš stati cca. 10-15 minut. Nato odcediš, tekočino ponovno prevreš, kumarice zložiš v kozarce in nato s prevreto tekočino zaliješ do vrha kozarca. Zapreš in to je to.

(odgovor članu Vanja-7)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: vlaganje zelenjave
2.8.2006 18:14:16   
hubi
Jaz pa zelo zaupam Eti. user posted image

(odgovor članu Tipi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kokosov piščanec z brokolijem in stročjim ...
photo
Ta jed s tajskim pridihom združuje puste beljakovine in rastlinske vlaknine s sladkastim in kremastim kokosovim mlekom. ...
RECEPT: Bananin kruh - zdrava sladica za m...
Moja sorodnica me je spodbudila, da sem preizkusila, eksperimentirala z receptom in nastal je moj prvi bananin kruh. Ni ...




Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......