|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   viroza
12.6.2010 11:40:25   
leo**tia
kako dolgo traja driska??včeraj je naša zakuhala danes pa driska...fasala je od brateca..zdaj še ima povišano tt 37.2...kdaj lahko gremo ven kako dolgo nesme imeti vročine??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: viroza
12.6.2010 12:05:06   
mini86
čim nima vročine greste lahko vn..js vem da sm ga pelala tud mal na zrak (ok ne zdj na sonce) če je meu 37,5..seveda otroka najbol poznaš le ti..če je čist fertik in bi počivu ga seveda nauš vn pelala, nš je do zdj samo enkrat obležu pri vročini, drugače je bil čisto navadno igriv in tukaj ne vidim problema da nebi šou vn..tako mi je tudi svetoval P

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.6.2010 13:54:20   
leo**tia
prej je spet imela 37.8..sem klicala deurnega in je reko da če ni drugih znakov kot vročina in driska naj bomo doma..ni treba seit kazat..danes je drugi dan vročine,in 1 dan driske,,zdaj pa ne vem.če bo jutri še kuhala bomo se šli pokazat..pa smili se mi ker ne sme ven..bratec je zunaj ona pa ne sme..pa tako je lepo na terasi...pije dovolj,je malo slabše prej je popila polno flaško čokolinota..vem da ne bi smela mleka,ampak je prosila in zaspalauser posted image

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.6.2010 15:04:47   
leo**tia
kaj pa kak linex??ali bio gaia za obnovo čreves??kaj bi ji od tega lahko dala??pozneje grem v lekarno pa nekaj vzamem...ravno pred 5 dni sem ji prenehala dajat sirup-vitaminski..in glej takoj je kaj pobrala..zdaj bomo poskusili pikovit.

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.6.2010 16:52:21   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia

prej je spet imela 37.8..sem klicala deurnega in je reko da če ni drugih znakov kot vročina in driska naj bomo doma..ni treba seit kazat..danes je drugi dan vročine,in 1 dan driske,,zdaj pa ne vem.če bo jutri še kuhala bomo se šli pokazat..pa smili se mi ker ne sme ven..bratec je zunaj ona pa ne sme..pa tako je lepo na terasi...pije dovolj,je malo slabše prej je popila polno flaško čokolinota..vem da ne bi smela mleka,ampak je prosila in zaspalauser posted image

kdo je pa reku da ne sme..
pikovit naj bi bili najbolj umetni zaradi živih baru..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.6.2010 18:51:34   
leo**tia
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

kdo je pa reku da ne sme..
pikovit naj bi bili najbolj umetni zaradi živih baru..

dežurni zdravnik je eko naj bo noter..ampak ko je mela 37,4 smo šle malo ven na 20minut in ji je padla na 36,7....

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.6.2010 19:13:55   
leo**tia
naj počakam do jutri ali naj se gremo pokazat??ker je spet narasla na 38.2............zdaj je drugi dan vročine

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.6.2010 19:21:05   
ledenaa
prvo: nehaj skakati okrog otroka,kot da je na smrt bolan
Drugo:  umiri se
tretje:  če je otrok dobil včeraj vročino nikakor danes ne more biti drugi dan. Dva dneva imata 48 ur.
Torej ima tvoj otrok vročino cca 24 ur.
Četrto: dežurni je imel prav.Nima čarobne palice in ti ne more pomagati.
Pomaga ti lahko samo z temi nasveti: otrok naj pije,da ne dehidrira.dajajte linex,če se bo otrok slabo počutil zaradi povešane TT pa še sirup proti zbijanju vročine itd
peto: vročina se vedno viša proti večeru!

< Sporočilo je popravil ledenaa -- 12.6.2010 19:23:09 >

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.6.2010 21:06:43   
leo**tia
IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa

prvo: nehaj skakati okrog otroka,kot da je na smrt bolan
Drugo:  umiri se
tretje:  če je otrok dobil včeraj vročino nikakor danes ne more biti drugi dan. Dva dneva imata 48 ur.
Torej ima tvoj otrok vročino cca 24 ur.
Četrto: dežurni je imel prav.Nima čarobne palice in ti ne more pomagati.
Pomaga ti lahko samo z temi nasveti: otrok naj pije,da ne dehidrira.dajajte linex,če se bo otrok slabo počutil zaradi povešane TT pa še sirup proti zbijanju vročine itd
peto: vročina se vedno viša proti večeru!

imaš prav jauser posted image ampak skrbi me pač...zdaj je dobila calpol ker je mela 38.6...upam da bo ju3 boljše,če ne pa gremo na pregled da bom bolj mirna..

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.6.2010 21:34:12   
ledenaa
ne glej zdaj tako na to da če ima nad 38,5 da moraš takoj dati sirup
vročina je koristna in če je otrok ok,se ne daje sirupa

< Sporočilo je popravil ledenaa -- 12.6.2010 21:37:34 >

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
12.6.2010 22:07:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ledenaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
12.6.2010 22:09:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
12.6.2010 22:15:38   
leo**tia
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

aja..jst s pregledom čakam kr dolgo, ker se bolj bojim drugih viroz pri zdravnikih ko pa samo vročince in driske..

če dovolj pije, je, in nima previsoke vročine čakam tudi 3dni

aja..kolkrat na dan pa driska? če je tekoče blato več kot 7x na dan se šteje za drisko..tako so men razložli

ne vem kakala je nekje 7krat..in to tako tekoče,malo kakeca je bilo vidnega,ostalo pa voda..pije veliko..popila je 4flaške čaja 240ml in 3fruteke..zdaj sem ji merila ima 38,7 in očitno calpol ni prijel drugo pa nimam..naj pustim čez noč??ali naj zbijam??svečke itak ne pridejo v poštev ker bi pokakala,,no ponoči se ne pokaka..jutri bomo verjetno šli se kazat,zarad tega ker ne vem kaj bi lahko bilo..pa tudi jedla je danes normalno..

Neposredna povezava do sporočila: 13
12.6.2010 22:22:04   
eva1
Sej če ima otrok drisko in temparaturo je jasno da gre za virozo! Dobro naj bo hidriran in to je to!
Jaz mojo punco z rota virusom nisem niti 1x peljala k dr. pa je rota trajal skoraj 14 dni...vedela sem da ni dehidrirana, bila je dokaj dobrovoljna in to je to(smo bili pa z dr. na liniji, ker je tako dolgo trajalo)..sina pa sem 4 dan peljala na infuzijo(sej otroka vidiš, ko mu ni ok)..ne vem no, kaj češ tja hodt , če se otrok dobro drži...izpostavljaš ga še drugim okužbam(ker je sedaj še manj odporen), pa še drugi lahko fašejo drisko po nepotrebnem!
Sicer pa naj bi bilo tako..če ima otrok vročino in nič drugih znakov se gre nekje 3 dan k zdravniku(da je v krvi vidi kaj je, prej je lahko krvna slika napačna), če je bruhanje in driska se otroka pelje k zdravniku ko vidiš da je otrok dehidriran(ne lula, nima sline, pocasta usta, živo rdeča usta, nagubana koža(ko uščipneš v roko se naredi guba ki traja nekaj sekund) ali ima še kakšne druge težave...seveda sem šla tudi sama že večkrat prvi,drugi dan vročine k zdravniku, če je sin jamral da ga boli grlo, sem otipala povečane bezgavke in "vedela" da je angina...

Neposredna povezava do sporočila: 14
12.6.2010 22:23:03   
leo**tia
ja pa še to..tt niha..zdaj spet ima 38,3.......a je to vredu??enkrat skoraj 39,za pol ure  38,in spet 37..........user posted image maa vem da sem panična ko user posted image ..ampak kaj češ

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 15
12.6.2010 22:27:38   
leo**tia
IZVIRNO SPOROČILO: eva1

Sej če ima otrok drisko in temparaturo je jasno da gre za virozo! Dobro naj bo hidriran in to je to!
Jaz mojo punco z rota virusom nisem niti 1x peljala k dr. pa je rota trajal skoraj 14 dni...vedela sem da ni dehidrirana, bila je dokaj dobrovoljna in to je to(smo bili pa z dr. na liniji, ker je tako dolgo trajalo)..sina pa sem 4 dan peljala na infuzijo(sej otroka vidiš, ko mu ni ok)..ne vem no, kaj češ tja hodt , če se otrok dobro drži...izpostavljaš ga še drugim okužbam(ker je sedaj še manj odporen), pa še drugi lahko fašejo drisko po nepotrebnem!
Sicer pa naj bi bilo tako..če ima otrok vročino in nič drugih znakov se gre nekje 3 dan k zdravniku(da je v krvi vidi kaj je, prej je lahko krvna slika napačna), če je bruhanje in driska se otroka pelje k zdravniku ko vidiš da je otrok dehidriran(ne lula, nima sline, pocasta usta, živo rdeča usta, nagubana koža(ko uščipneš v roko se naredi guba ki traja nekaj sekund) ali ima še kakšne druge težave...seveda sem šla tudi sama že večkrat prvi,drugi dan vročine k zdravniku, če je sin jamral da ga boli grlo, sem otipala povečane bezgavke in "vedela" da je angina...

saj ja..včeraj je zakuhala že zjutraj ni bila kot bi trebalo..pa sem komaj zvečer opazila da ima vročino,in danes komaj driska..tak da najbolje da počakam res do ponedeljka,pa grem svoji zdravnici če ne bo boljše..ampak me tako strah zato ker smo imele pljučnico in tudi vročina ampak tisto je bilo do 40 C ...da sm0 šli takoj nebi trebalo it v bolnico...samo tisto je res bila kot cota in teško dihala..zdaj pa je dokaj normalna,lepo mino spi,nič je ne boli,pije zdaj spet,hvala za nasvete..bomo videli jutri kako bo,potem pa v pon svoji zdr.s tavečjim nisem šla pa je tudi drislal zdaj pred 1tednom.trajalo je 5dni..vročino ne vem če je imel ker nisem merila,menim pa da jo je imel prve 2dni..

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 16
12.6.2010 22:34:19   
eva1

ja pa še to..tt niha..zdaj spet ima 38,3.......a je to vredu??enkrat skoraj 39,za pol ure  38,in spet 37..........user posted image maa vem da sem panična ko user posted image ..ampak kaj češ

pa zbijaš kaj, al sama niha?
Sicer pa je to znak da se telo bori..če sama niha...pa še to v teli vročini še prej poskoči tem. ker se telo težje ohlaja..sej bo, nč bat, jutri bo že bolje user posted image

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 17
12.6.2010 23:05:02   
leo**tia
pred nekje 2ure je dobila 1čajno žličko calpola..sama niha že od jutra,zato me skrbi,ker mi je tast povedal da to ni vredu če niha..zdaj pa me spet skrbi...mislim da bo bolje...hočem pozitivno razmišljat..saj pri tavečjem nisem tako paničarila,sedaj pa ne vem kaj mi jeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   [Brisano sporočilo]
12.6.2010 23:05:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu eva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
12.6.2010 23:07:17   
leo**tia
pazduho,,električni in živosrebrni..obadva enako kažetauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 20
12.6.2010 23:37:45   
leo**tia
j ima 37,8.upam da bo čez noč ok,ker sploh ne upam it spat..roke in noge ima tople,sploh ni imela mrzleuser posted image ..tako da upam da ne bo čez noč pretirano rasla..ker ne mislim je mučit vsake 2ure merit tt..poročam kako bo jutri.držite pesti da bo ok

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 21
12.6.2010 23:51:18   
eva1
Nč ni hudga če tem. niha! pejdi spat, če te bo otroček potreboval, bo že jokal in te poklical..mirno nočko

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 22
13.6.2010 0:20:01   
leo**tia
IZVIRNO SPOROČILO: eva1

Nč ni hudga če tem. niha! pejdi spat, če te bo otroček potreboval, bo že jokal in te poklical..mirno nočko

jaz hotela spat tamala pa se zbudila se smeji,ona bi norela tt 37,4...zdaj prosi mleko (kakav) in upam da zaspi...

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 23
13.6.2010 10:10:34   
leo**tia
dan..šle smo spat ob 3zjutraj..norela je po posteli,vročina padla.zdaj smo bile zunaj ima tt 37,1..to pa je po moje normalno zdaj po tej vročini..ali??user posted image

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 24
13.6.2010 10:16:19   
eva1

dan..šle smo spat ob 3zjutraj..norela je po posteli,vročina padla.zdaj smo bile zunaj ima tt 37,1..to pa je po moje normalno zdaj po tej vročini..ali??user posted image

No super! Veš moj mali ima sedaj ko je tok vroče skoz okol 36.8-37.4(zvečer)..očitno se revež tut ohladit ne more...

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Okrasitev za noč čarovnic: 9 idej
Približuje se noč čarovnic, zato smo za vas pripravili devet idej, kako lahko izdelate strašljive okraske z vašimi najml...
Počnite to, da se bo vsak vaš otrok počuti...
S temi preprostimi, a učinkovitimi načini boste zagotovili, da se bo vaš otrok (oziroma vsi vaši otroci) počutil nekaj p...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.