|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vikend paket
2.11.2011 11:10:31   
donna22
Malo sem brskala po netu za kak ugoden vikend paket v toplicah, ampak trenutno ni nekih posebnih akcij in nisem našla nič takega. Ali ima kdo kak predlog, kam bi lahko šli - ni nujno, da v toplice, mogoče tudi kam drugam (seveda pod pogojem, da bo dovolj zanimivo za 2-letnico)? Aja, na slov. obalo tudi ne bi šli.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vikend paket
2.11.2011 11:21:07   
Sacherca
http://www.terme-catez.si/si/catez/ugodno/?pid=990

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.11.2011 20:23:12   
st1nina
donna 22
V ponedeljek sem se vrnila iz prečudovitega vikenda v Rovinju, kjer so imeli organiziran program za mlade družine. Enak program bodo ponovili ta vikend, če ni prekmalu zate. Hotel je nov, petzvezdični, imajo pa program za otroke - mini klub, lahko plavate v bazenu, ali se odličite za potepanje v okolici. Za starše imajo zjutraj jutranje prebujanje, kasneje zumbo ali kaj podobnega, za očete fitnes, popoldan pa začetni tečaj plesa. Jaz sem se znašla in s seboj povabila stara starša, ki sta bila top navdušena, da sta bila z vnukom. Malo smo se menjali in imeli res čudovit aktiven dopust. Pa še spoznali druge družine z otroki.
Cena je 99 € / osebo za polpenzion (dve nočitvi z zajtrkom in večerjo).
Sem pogledala na vremensko napoved in zaenkrat kaže za petek in soboto na sonček:).

Upam, da imajo še prosto in da ti nisem naredila le skominov.  Lepo se imejte, kamorkoli boste odpotovali.
aha pa še link: http://www.collegium.si/ekskurzije_izleti/fiscooltura/krompirjeve_pocitnice_cenik.html

IZVIRNO SPOROČILO: donna22

Malo sem brskala po netu za kak ugoden vikend paket v toplicah, ampak trenutno ni nekih posebnih akcij in nisem našla nič takega. Ali ima kdo kak predlog, kam bi lahko šli - ni nujno, da v toplice, mogoče tudi kam drugam (seveda pod pogojem, da bo dovolj zanimivo za 2-letnico)? Aja, na slov. obalo tudi ne bi šli.

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.11.2011 9:58:18   
pajkica
Pri Mercatorju imajo zdaj akcijo za več destinacij (Moravske toplice, Strunjan, pa tudi na Hrvaškem nekaj). Z desetimi nalepkami od Mercatorja dobiš počitnice cca. 45% ceneje.

(odgovor članu st1nina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ideje za igre v gozdu
Otrok lahko v gozdu teče, skače, preskakuje, pleza, čofota, se igra z blatom in peskom, se drsa in sanka, raziskuje in o...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?