st1nina -> RE: vikend paket (2.11.2011 20:23:12)
|
donna 22 V ponedeljek sem se vrnila iz prečudovitega vikenda v Rovinju, kjer so imeli organiziran program za mlade družine. Enak program bodo ponovili ta vikend, če ni prekmalu zate. Hotel je nov, petzvezdični, imajo pa program za otroke - mini klub, lahko plavate v bazenu, ali se odličite za potepanje v okolici. Za starše imajo zjutraj jutranje prebujanje, kasneje zumbo ali kaj podobnega, za očete fitnes, popoldan pa začetni tečaj plesa. Jaz sem se znašla in s seboj povabila stara starša, ki sta bila top navdušena, da sta bila z vnukom. Malo smo se menjali in imeli res čudovit aktiven dopust. Pa še spoznali druge družine z otroki. Cena je 99 € / osebo za polpenzion (dve nočitvi z zajtrkom in večerjo). Sem pogledala na vremensko napoved in zaenkrat kaže za petek in soboto na sonček:). Upam, da imajo še prosto in da ti nisem naredila le skominov. Lepo se imejte, kamorkoli boste odpotovali. aha pa še link: http://www.collegium.si/ekskurzije_izleti/fiscooltura/krompirjeve_pocitnice_cenik.html IZVIRNO SPOROČILO: donna22 Malo sem brskala po netu za kak ugoden vikend paket v toplicah, ampak trenutno ni nekih posebnih akcij in nisem našla nič takega. Ali ima kdo kak predlog, kam bi lahko šli - ni nujno, da v toplice, mogoče tudi kam drugam (seveda pod pogojem, da bo dovolj zanimivo za 2-letnico)? Aja, na slov. obalo tudi ne bi šli.
|
|
|
|