Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: višja temp-je to znak nosečke? 12.3.2008 8:19:24
|
|
|
|
becky
|
višja temperatura se pojavi ob ovulaciji in če zanosiš, ostane višja. tak da je možno, da si noseča. za test pa še mogoče malo počakaj. pa držim pesti
|
|
|
|
RE: višja temp-je to znak nosečke? 12.3.2008 9:47:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja saj ob O je bila višja pa je potem padla, sedaj že 3 dni pa je spet višja- sem že teden dni po OV.
|
|
|
|
RE: višja temp-je to znak nosečke? 12.3.2008 9:53:31
|
|
|
|
aqua77
|
Znake imaš ta prave!!! za srečo pa mirne živce!
|
|
RE: višja temp-je to znak nosečke? 12.3.2008 10:28:33
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: katalina Znake imaš ta prave!!! za srečo pa mirne živce!
|
|
RE: višja temp-je to znak nosečke? 12.3.2008 10:32:14
|
|
|
|
Anonimen
|
ja sam drugih znakov pa ni.Temparetauro si merim zjutraj ko še ležim tako da joj čakam vikend da bom delala test. Sicer sem ga včeraj pa je bil - !!
|
|
|
|
RE: višja temp-je to znak nosečke? 12.3.2008 10:35:03
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen ja sam drugih znakov pa ni.Temparetauro si merim zjutraj ko še ležim tako da joj čakam vikend da bom delala test. Sicer sem ga včeraj pa je bil - !! s testom najboljš,da počakaš da ti zamuja vsaj en dan,da n e boš razočarana po nepotrebnem
|
|
RE: višja temp-je to znak nosečke? 12.3.2008 10:37:52
|
|
|
|
aqua77
|
Se pridružujem!!! Najbolše delat na dan zamude, pa .
|
|
RE: višja temp-je to znak nosečke? 12.3.2008 10:38:49
|
|
|
|
rija
|
jesus kakšna neučakanost po moje si pa živa....ker to je čist normalna temperatura.....
|
|
RE: višja temp-je to znak nosečke? 12.3.2008 11:04:45
|
|
|
|
Anonimen
|
ja samo vedno jo imam zjutraj 35.8 ali 35.9. Tako da. Menstruacije imam pa zelo neredne.
|
|
|
|
RE: višja temp-je to znak nosečke? 12.3.2008 11:09:13
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen ja samo vedno jo imam zjutraj 35.8 ali 35.9. Tako da. Menstruacije imam pa zelo neredne. kolk ti pa manjka do najdaljšega cikla?
|
|
RE: višja temp-je to znak nosečke? 12.3.2008 11:19:31
|
|
|
|
Anonimen
|
hm ja do najdaljšega kr veliko-tudi okoli celga meseca dni. Tko da se jaz zanaš kr na zadnji cikel ki je trajal 31 dni.
|
|
|
|
RE: višja temp-je to znak nosečke? 12.3.2008 11:45:48
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen hm ja do najdaljšega kr veliko-tudi okoli celga meseca dni. Tko da se jaz zanaš kr na zadnji cikel ki je trajal 31 dni. v vsakem primeru srečno,da čimprej ugledaš
|
|
RE: višja temp-je to znak nosečke? 12.3.2008 11:51:17
|
|
|
|
Anonimen
|
joj hvala tudi jaz že komaj čakam soboto zjutraj
|
|
|
|
RE: višja temp-je to znak nosečke? 12.3.2008 11:52:52
|
|
|
|
aqua77
|
Ne pozabi na nas in nam pridi povedat!!! 7 jih je pa za srečo.
|
|
RE: višja temp-je to znak nosečke? 12.3.2008 11:59:35
|
|
|
|
Anonimen
|
jaja sigurno.vse delim z vami. Tudi pred kratkim ko sem mogla iti na abrazijo, zato me je sedaj kar strah malo kako bo spet.....ko bom
|
|
|
|
RE: višja temp-je to znak nosečke? 12.3.2008 12:15:42
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen jaja sigurno.vse delim z vami. Tudi pred kratkim ko sem mogla iti na abrazijo, zato me je sedaj kar strah malo kako bo spet.....ko bom čimmanj razmišljaj na slabe stvari.bodi pozitivna kljub slabim izkušnjam
|
|
RE: višja temp-je to znak nosečke? 12.3.2008 12:50:36
|
|
|
|
Tiara123
|
Po ovulaciji mora biti BT višja najmanj 18 dni, da lahko govorimo o nosečnosti. Je pa normalno, da je BT visoka v drugi polovici ciklusa od O naprej. Če ne dobiš M in je BT še vedno visoka, potem lahko računaš na , oziroma če te prej ne preseneti
|
|
|
|
RE: višja temp-je to znak nosečke? 12.3.2008 15:34:39
|
|
|
|
vita80
|
Jaz imam od O dalje pa do skoz povišano 37C, drugi dan mi pa začne padat temperatura. Tako, da upam da je v tvojem primeru .
|
|
|
|
RE: višja temp-je to znak nosečke? 12.3.2008 16:38:56
|
|
|
|
Athina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Oj! Punce zanima me- imela sem že ovulacijo, ki sem jo komaj da zaznala. Danes po malo več kot tednu dni od tega- pa se mi je povišala tempetarura iz 35.9 na 36.3- že dva dni opažam to. Je to mogoče znak da sem noseča. Test je bil včeraj negativen, seveda preklamu je še-saj moram M dobiti šele v soboto oz. nedeljo. Hvala vam. T ostane povišana od O do M, kolikor sem jaz gledala razne članke o BT, tako da po moje to ne more biti znak za pri meni pa merjenje BT itak ne deluje ... sem obupala nad tem merjenjem. Vseeno srečno!
|
|
|
|
RE: višja temp-je to znak nosečke? 13.3.2008 8:52:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce hvala vam lepa. Upam, da je to to in da sem .Čeprav znakov drugih kot to da je temp.višja ni. Tako da čakam do nedlje s testom!
|
|
|
|
RE: višja temp-je to znak nosečke? 20.3.2008 9:54:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Oj! Drage prijateljice,dva dni nazaj sem delala BC in začuda sta se pokazali dve črtici, res da je bila prva zelo svetla, ampak to je to- TKO DA SEM FUL HAPPY!!!
|
|
|
|
RE: višja temp-je to znak nosečke? 20.3.2008 9:56:54
|
|
|
|
becky
|
ful sem vesela zate!!!!! čim lepšo
|
|
|
|
RE: višja temp-je to znak nosečke? 20.3.2008 10:00:16
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Oj! Drage prijateljice,dva dni nazaj sem delala BC in začuda sta se pokazali dve črtici, res da je bila prva zelo svetla, ampak to je to- TKO DA SEM FUL HAPPY!!! Čestitke!!!!! Bodi vesela in zdrava srečka !!!!
|
|
RE: višja temp-je to znak nosečke? 20.3.2008 10:05:28
|
|
|
|
pike
|
jaz sem pa nekje slošala, da ob jemanju Klomifena BT ni najboljši pokazatelj O itd.. Zdaj pa ne vem. Jaz sem si jo merila en dan po tistem vodenem izcedku in sem imela 36,2. Danes zjutraj pa sem sicer vstala, šla v kuhinjo se vsedla in izmerila na istem mestu pa je bila 35,9. Sem pa prvi ciklus na Klomifenu in danes je 17. dan od zadnje tabletke. Sem pa po dolgih mesecih imela ta beljakast izcedek, ki je za O značilen. Pri G sem pa zaradi ciste bila na UZ 3. dan jemanja K in je rekel, da O bo od 10 -15 dne ciklusa. Upam, da bo kaj uspeha po 7mesecih truda.
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.