Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: višja temp-je to znak nosečke? 20.3.2008 10:07:40
|
|
|
|
pike
|
Ups sem sem se zmotila 8. dan od zadnje tabletke in 17. dan ciklusa sem mislila v prej. sporočilu.
|
|
|
|
RE: višja temp-je to znak nosečke? 20.3.2008 10:18:04
|
|
|
|
aqua77
|
Tudi jaz ti želim da čim prej zagledaš magični !!!!
|
|
RE: višja temp-je to znak nosečke? 29.5.2008 11:32:37
|
|
|
|
D.Mateja
|
Ojla, mene pa zanima, če je nujno da ti BT pade ko dobiš M, ker meni je včeraj pritekla M, BT pa je še vedno 37C. Ni nič padla.
|
|
|
|
RE: višja temp-je to znak nosečke? 29.5.2008 11:47:59
|
|
|
|
liam
|
Ojla punce... No da še jst malo napišem tu... Takoj po , sem imela temperaturo med 36 in 36,1, in od takrat dalje mi samo še raste, tak da mam zdaj že kaki tedn standardno 37-37,5. Prsa mam full čvrsta že kakih 14 dni, bradavice občutljive na dotik... Trenutno je moj 29 dan ciklusa, do najdaljšega ciklusa mi manjka še kaki teden. Po moje če je kaj ratalo, bi glede na to temperaturo mogla met O, takoj po , in bi tud testek že kao mogu kaj pokazat, al se mogoče motim???
|
|
|
|
RE: višja temp-je to znak nosečke? 29.5.2008 12:30:18
|
|
|
|
lily32
|
D.Mateja Praviloma BT pade dan ali dva pred . vita80 je napisala, da njej pade drugi dan M. Smo si zelo različne med seboj. Vsaj kak mesec si moraš meriti, da ugotoviš, kako je pri tebi osebno. Sočustvujem s tabo še glede novice, ki si jo napisala na drugem forumu. Sem v preteklih 4 letih marsikaj doživela in držim pesti, da bo zdravljenje pri tvojem očetu potekalo boljše, kot je pri mojem. Srečno v vseh pogledih. Bodi močna! liam možno je, da je kmalu po M nasopila O. Mogoče pa se ti je nevede nasmehnila sreča.
< Sporočilo je popravil lily32 -- 29.5.2008 12:31:07 >
|
|
|
|
RE: višja temp-je to znak nosečke? 29.5.2008 12:35:20
|
|
|
|
brkn83
|
anonimna, ja čestitam!! Želim ti lepo in mirno nosečnost.
|
|
|
|
RE: višja temp-je to znak nosečke? 29.5.2008 14:24:59
|
|
|
|
teičy
|
Anonimna, tudi jaz sem delala test 20.5. in se je pokazala rahlo obarvana druga črtica in tako sem test ponovila 25.5., takrat pa se je plusek pokazal v sekundi in ful sem bila vesela . Tako, da upam da se je tudi tebi sreča nasmehnila . Nič se ne javljaš! si naredila drugi test? Liam tebi pa moram povedat da se imela podobne znake kot. Jaz sem si redno merila BT in sem zjutraj,ko je bila nižja temp, takoj vedla, da me bo tisti dan obiskala . Ko pa me je špikalo v spodnjem delu trebuha, pa sem vedela, da bo naslednje jutro temp. povišana-kar pomeni da je bila O. Metodo BT sem uporabila, ko sva se z odločila za in takoj se je primlo. dober teden po O (7.5.) so me začele bolet zizike in me še danes.... Tako da upam, da kmalu ugledaš , pa veliko sreče in javi ko se kaj pokaže. Pozdravček!
|
|
|
|
RE: višja temp-je to znak nosečke? 29.5.2008 15:36:21
|
|
|
|
liam
|
IZVIRNO SPOROČILO: teičy Anonimna, tudi jaz sem delala test 20.5. in se je pokazala rahlo obarvana druga črtica in tako sem test ponovila 25.5., takrat pa se je plusek pokazal v sekundi in ful sem bila vesela . Tako, da upam da se je tudi tebi sreča nasmehnila . Nič se ne javljaš! si naredila drugi test? Liam tebi pa moram povedat da se imela podobne znake kot. Jaz sem si redno merila BT in sem zjutraj,ko je bila nižja temp, takoj vedla, da me bo tisti dan obiskala . Ko pa me je špikalo v spodnjem delu trebuha, pa sem vedela, da bo naslednje jutro temp. povišana-kar pomeni da je bila O. Metodo BT sem uporabila, ko sva se z odločila za in takoj se je primlo. dober teden po O (7.5.) so me začele bolet zizike in me še danes.... Tako da upam, da kmalu ugledaš , pa veliko sreče in javi ko se kaj pokaže. Pozdravček! Glede na to, da imava/sva mele podobne znakece imam eno vprašanje zate: a misliš da bi test že eventuelno lahko kaj pokazau, če sm mela ovulacijo okoli 9.5.?
|
|
|
|
RE: višja temp-je to znak nosečke? 29.5.2008 16:03:04
|
|
|
|
Arual
|
Oj, Pa da še jaz povem moje izkušnje z bt, do Ovulacije je mam 36.9 ko se približuje ovulacija mi pada na 36.4 pol je kakšne 3 dni tak, potem po O pa naraste čez 37. Ko pa se približuje to je približno 2 dni prej pa začne padat. Toliko z moje strani.
|
|
|
|
RE: višja temp-je to znak nosečke? 29.5.2008 16:06:19
|
|
|
|
D.Mateja
|
Hvala za lepe besece . Sam je problem, ker je šele po enem letu povedal, in sem ga prisilila, da je šel do dr. Ampak bomo vidl, ma pa melanom tako da je bol tako tako. BT si merim že 7 mesec tako da vem, da naj bi padla, ker do sedaj mi je vedno in sem vedela že preden sem jo bila, da bo prišla in me je sedaj močno presenetilo, ker so bili vsi znaki da naj bi bla nosečka. Ampak saj ko bo čas za to pač bo. upanje umre zadnje. Sedaj mi je apriorij ati in bomo delal na še naprej če bo ratalo bo.
|
|
|
|
RE: višja temp-je to znak nosečke? 30.5.2008 8:24:16
|
|
|
|
teičy
|
LIAM- kdaj si imela zadnjo ? Jaz sem jo imela 18.4. in moje so zelo neredne nekje med 32 in 42 dni. Jaz sem imela O 7.5. in glede na to da sem si merila BT, sem vedno nekje 10-12 dni po O dobila spet . V tem primeru bi jo mogla dobit 18-20.5. Ker em imela 20.5 redni pregled pri G sem naredila, glede na vse znake in iz firbca test, ki je bil rahlo pozitiven. G je rekla, da naj to vzamem z rezervo kr gre mogoče za zgodnjo nosečnost, ki se mogoče ne bo obdržala, a se je na mojo srečo obdržala . Tako da mislim, da bi tudi tebi glede na tvojo O že lahko kaj pokazalo. Kako dolge pa imaš cikluse?
|
|
|
|
RE: višja temp-je to znak nosečke? 30.5.2008 8:32:55
|
|
|
|
liam
|
IZVIRNO SPOROČILO: teičy LIAM- kdaj si imela zadnjo ? Jaz sem jo imela 18.4. in moje so zelo neredne nekje med 32 in 42 dni. Jaz sem imela O 7.5. in glede na to da sem si merila BT, sem vedno nekje 10-12 dni po O dobila spet . V tem primeru bi jo mogla dobit 18-20.5. Ker em imela 20.5 redni pregled pri G sem naredila, glede na vse znake in iz firbca test, ki je bil rahlo pozitiven. G je rekla, da naj to vzamem z rezervo kr gre mogoče za zgodnjo nosečnost, ki se mogoče ne bo obdržala, a se je na mojo srečo obdržala . Tako da mislim, da bi tudi tebi glede na tvojo O že lahko kaj pokazalo. Kako dolge pa imaš cikluse? Hvala za tale odgovor. Hja moji ciklusi so nekako tako dolgi kot tvoji, drugače pa mam nekje od 8.5. dalje temperaturo med 36.4, 36.5, zadnjih par dni pa konstantno 37-37.2, tak da ne vem... Takoj ko sm dobla , to je blo 30.4. sm si začela merit bt in je bla skoz do 8.5. med 35.8-36.1. Ne vem no... resnično si želim da bi ta mesec zagledala .
|
|
|
|
RE: višja temp-je to znak nosečke? 30.5.2008 8:39:20
|
|
|
|
teičy
|
kdaj pa misliš test delat?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.