|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: višja temp-je to znak nosečke?
20.3.2008 10:07:40   
pike
Ups sem sem se zmotila 8. dan od zadnje tabletke in 17. dan ciklusa sem mislila v prej. sporočilu.

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 26
20.3.2008 10:18:04   
aqua77
Tudi jaz ti želim da čim prej zagledaš magični user posted image !!!!  user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 27
29.5.2008 11:32:37   
D.Mateja
Ojla, mene pa zanima, če je nujno da ti BT pade ko dobiš M, ker meni je včeraj pritekla M, BT pa je še vedno 37C. Ni nič padla.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 28
29.5.2008 11:47:59   
liam
Ojla punce... No da še jst malo napišem tu...
Takoj po user posted image , sem imela temperaturo med 36 in 36,1, in od takrat dalje mi samo še raste, tak da mam zdaj že kaki tedn standardno 37-37,5. Prsa mam full čvrsta že kakih 14 dni, bradavice občutljive na dotik...

Trenutno je moj 29 dan ciklusa, do najdaljšega ciklusa mi manjka še kaki teden. Po moje če je kaj ratalo, bi glede na to temperaturo mogla met O, takoj po user posted image , in bi tud testek že kao mogu kaj pokazat, al se mogoče motim???

(odgovor članu D.Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 29
29.5.2008 12:30:18   
lily32
D.Mateja Praviloma BT pade dan ali dva pred user posted image . vita80 je napisala, da njej pade drugi dan M. Smo si zelo različne med seboj. Vsaj kak mesec si moraš meriti, da ugotoviš, kako je pri tebi osebno.

Sočustvujem s tabo še glede novice, ki si jo napisala na drugem forumu. user posted image  user posted image Sem v preteklih 4 letih marsikaj doživela in držim pesti, da bo zdravljenje pri tvojem očetu potekalo boljše, kot je pri mojem. Srečno v vseh pogledih. Bodi močna!

liam možno je, da je kmalu po M nasopila O. Mogoče pa se ti je nevede nasmehnila sreča. user posted image

< Sporočilo je popravil lily32 -- 29.5.2008 12:31:07 >

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 30
29.5.2008 12:35:20   
brkn83
anonimna, ja čestitam!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Želim ti lepo in mirno nosečnost.

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 31
29.5.2008 14:24:59   
teičy
Anonimna, tudi jaz sem delala test 20.5. in se je pokazala rahlo obarvana druga črtica in tako sem test ponovila 25.5., takrat pa se je plusek pokazal v sekundi in ful sem bila veselauser posted image user posted image user posted image . Tako, da upam da se je tudi tebi sreča nasmehnilauser posted image . Nič se ne javljaš! si naredila drugi test?user posted image

Liam tebi pa moram povedat da se imela podobne znake kot. Jaz sem si redno merila BT in sem zjutraj,ko je bila nižja temp, takoj vedla, da me bo tisti dan obiskala user posted image . Ko pa me je špikalo v spodnjem delu trebuha, pa sem vedela, da bo naslednje jutro temp. povišana-kar pomeni da je bila O. Metodo BT sem uporabila, ko sva se z user posted image  odločila za user posted image  in takoj se je primlo. dober teden po O (7.5.) so me začele bolet zizike in me še danes....

Tako da upam, da kmalu ugledašuser posted image , pa veliko sreče in javi ko se kaj pokaže.
Pozdravček!

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 32
29.5.2008 15:36:21   
liam
IZVIRNO SPOROČILO: teičy

Anonimna, tudi jaz sem delala test 20.5. in se je pokazala rahlo obarvana druga črtica in tako sem test ponovila 25.5., takrat pa se je plusek pokazal v sekundi in ful sem bila veselauser posted image user posted image user posted image . Tako, da upam da se je tudi tebi sreča nasmehnilauser posted image . Nič se ne javljaš! si naredila drugi test?user posted image

Liam tebi pa moram povedat da se imela podobne znake kot. Jaz sem si redno merila BT in sem zjutraj,ko je bila nižja temp, takoj vedla, da me bo tisti dan obiskala user posted image . Ko pa me je špikalo v spodnjem delu trebuha, pa sem vedela, da bo naslednje jutro temp. povišana-kar pomeni da je bila O. Metodo BT sem uporabila, ko sva se z user posted image  odločila za user posted image  in takoj se je primlo. dober teden po O (7.5.) so me začele bolet zizike in me še danes....

Tako da upam, da kmalu ugledašuser posted image , pa veliko sreče in javi ko se kaj pokaže.
Pozdravček!

Glede na to, da imava/sva mele podobne znakece imam eno vprašanje zate: a misliš da bi test že eventuelno lahko kaj pokazau, če sm mela ovulacijo okoli 9.5.?

(odgovor članu teičy)
Neposredna povezava do sporočila: 33
29.5.2008 16:03:04   
Arual
Oj,
Pa da še jaz povem moje izkušnje z bt, do Ovulacije je mam 36.9 ko se približuje ovulacija mi pada na 36.4 pol je kakšne 3 dni tak, potem po O pa naraste čez 37. Ko pa se približuje user posted image  to je približno 2 dni prej pa začne padat. Toliko z moje strani.

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 34
29.5.2008 16:06:19   
D.Mateja
Hvala za lepe beseceuser posted image . Sam je problem, ker je šele po enem letu povedal, in sem ga prisilila, da je šel do dr. Ampak bomo vidl, ma pa melanom tako da je bol tako tako.
BT si merim že 7 mesec tako da vem, da naj bi padla, ker do sedaj mi je vedno in sem vedela že preden sem jo bila, da bo prišla in me je sedaj močno presenetilo, ker so bili vsi znaki da naj bi bla nosečka. Ampak saj ko bo čas za to pač bo. upanje umre zadnje. Sedaj mi je apriorij ati in bomo delal na user posted image  še naprej če bo ratalo bo.

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 35
30.5.2008 8:24:16   
teičy
LIAM- kdaj si imela zadnjouser posted image ? Jaz sem jo imela 18.4. in moje user posted image  so zelo neredne nekje med 32 in 42 dni. Jaz sem imela O 7.5. in glede na to da sem si merila BT, sem vedno nekje 10-12 dni po O dobila spet user posted image . V tem primeru bi jo mogla dobit 18-20.5. Ker em imela 20.5 redni pregled pri G sem naredila, glede na vse znake in iz firbca test, ki je bil rahlo pozitiven. G je rekla, da naj to vzamem z rezervo kr gre mogoče za zgodnjo nosečnost, ki se mogoče ne bo obdržala, a se je na mojo srečo obdržalauser posted image . Tako da mislim, da bi tudi tebi glede na tvojo O že lahko kaj pokazalo. Kako dolge pa imaš cikluse?

(odgovor članu D.Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 36
30.5.2008 8:32:55   
liam
IZVIRNO SPOROČILO: teičy

LIAM- kdaj si imela zadnjouser posted image ? Jaz sem jo imela 18.4. in moje user posted image  so zelo neredne nekje med 32 in 42 dni. Jaz sem imela O 7.5. in glede na to da sem si merila BT, sem vedno nekje 10-12 dni po O dobila spet user posted image . V tem primeru bi jo mogla dobit 18-20.5. Ker em imela 20.5 redni pregled pri G sem naredila, glede na vse znake in iz firbca test, ki je bil rahlo pozitiven. G je rekla, da naj to vzamem z rezervo kr gre mogoče za zgodnjo nosečnost, ki se mogoče ne bo obdržala, a se je na mojo srečo obdržalauser posted image . Tako da mislim, da bi tudi tebi glede na tvojo O že lahko kaj pokazalo. Kako dolge pa imaš cikluse?

Hvala za tale odgovor. Hja moji ciklusi so nekako tako dolgi kot tvoji, drugače pa mam nekje od 8.5. dalje temperaturo med 36.4, 36.5, zadnjih par dni pa konstantno 37-37.2, tak da ne vem... Takoj ko sm dobla user posted image , to je blo 30.4. sm si začela merit bt in je bla skoz do 8.5. med 35.8-36.1.

Ne vem no... resnično si želim da bi ta mesec zagledalauser posted image user posted image .

(odgovor članu teičy)
Neposredna povezava do sporočila: 37
30.5.2008 8:39:20   
teičy
kdaj pa misliš test delat?user posted image

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 38
30.5.2008 8:47:53   
~Biba~
Ne vem, nisem brala odg. ampak višja temp, po O je normalna...šele, ko ti m zamuja, in je temp. še vedno visoka..takrat, pa že lahko upaš. Zdaj pa še je definitvno prehitro.

(odgovor članu teičy)
Neposredna povezava do sporočila: 39
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.