|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   velikonočna darila
16.3.2005 13:12:42   
Meggi
Ali že imate pripravljene vsaj ideje za kake mini zajčke? Seveda v skormni varjanti-:(( bančni račun:((.

Kaj ustvarjalnega in prisrčnega za otroke starosti 3 leta,.... in malo večje
Neposredna povezava do sporočila: 1
   velikonočna darila
16.3.2005 13:13:34   
Anonimen
Nč tazga. ga je zadnč en čokoladn zajc tako zapacal, da se je revež komaj podelal :(

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   velikonočna darila
16.3.2005 13:14:37   
Anonimen
A za to se tudi darila daje, ali kaj? Nisem vedela. No, pri nas se ne bodo.

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   velikonočna darila
16.3.2005 13:17:02   
dory
Pr nas za veliko noc ni obdarovanj..sploh nisem vedla da so:zmeden:...mi sam dobro in obilno papcamo :)

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   velikonočna darila
16.3.2005 13:22:53   
baguSka
Hehe pr ns je tud vedno hrana na mizi.8)8)

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   velikonočna darila
16.3.2005 13:25:42   
Skye
jaz pa nič ne obdarujem...čakam samo da bom obdarovana:)-:)-:)-

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   velikonočna darila
16.3.2005 13:33:37   
Meggi
Ja pri nas je pa takj če si botrca komu- pol je že fajn da kaj prinseš poleg pobarvanih jajc. :)

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   velikonočna darila
16.3.2005 13:36:53   
SANDY
pr nas tud nč daril...že tko je preveč praznikov 8)

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   velikonočna darila
16.3.2005 13:41:18   
nežka71
prinas pa samo otroci dobijo velikonočni jajček.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   velikonočna darila
16.3.2005 13:43:04   
Rozalija
Pri nas tud ni daril... še to... edino včasih kakšen velik čokoladen jajček, ali male čokoladne jajčke za otroke.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   velikonočna darila
16.3.2005 13:50:07   
SENTA
Pri nas pa za otroke zunaj skrijemo pisanko (malenkost), potem pa otroci iščejo. Tko je bilo tudi pri nas doma. Potem pa gremo k babici na velikonočni zajtrk in tam ostanemo še na kosilu. Prima ne?

Lp, Senta

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   velikonočna darila
16.3.2005 13:53:29   
pravljica
nisem si mislila da je "zajček" taka redkost...mi tudi ne obdarujemo, samo zajček raztrosi darila po sadovnjaku :)-
ne vem še kaj, še tudi iščem ideje...več manjših stvari...kakšne lasne sponke bodo zraven, pa boksarce, nekaj sladkega, sadje seveda, jolly barvice, v glavnem stvari, ki bi jih itak v kratkem mogla kupit ...aja še "nezimski" čevlji pridejo v poštev, pa kak klobuček za pomlad

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   velikonočna darila
16.3.2005 13:55:26   
pravljica
darila išče po velikonočnem zajtrku pri mojih starših...vsi skupaj združimo darilca (midva, moji starši, sestra in babica) tako da se kar nekaj nabere pod drevesi

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   velikonočna darila
16.3.2005 14:29:10   
jaz99
Jaz pa za noji nečakinji pripravim dve košaici, (jih dobiš v 199) vanj položim travo, slamo al kej podobnega, par pirhov zraven pa male čokoladne pirhe in kakega malega zajčka. Pirhe pa pobarvam z tako rekoč zlatimi barvami, ki jih dobiš v šparu(pa še lahko se barvajo in zgledajo res lepi), tako da je videti lepo za otoški uč. Se pravi da te stane mogoče vse skupaj 1500 sit

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   velikonočna darila
16.3.2005 14:43:54   
india
Če je lepo vreme, jaz ali mož dava na vrt razne sladkarije, to že poznajo, vsi nabirajo naenkrat, potem pa se za vsakega skriva še kakšno majhno darilce: plišasta igračka, obesek za ključe, doma posnet CD, copati,..... v glavnem za vsakeg amax. 500 sit plus sladkarije.

Če pa je slabo veme, pa jim dam vsem v eno košaro in si razdelijo.:miska:

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   velikonočna darila
16.3.2005 14:51:33   
NENAJANI
Pri nas je tako, da krstni boter deva pisanko! Pa še to tja do birme, naprej pa ne več!!!
moja nečakinja je stara 3 leta, skoraj štiri in ji bova podarila šminke, ki so izdelane prav za otročke. Sva v Avstriji kupila paketek, ki je stal 4 evre. Je prav lepo zapakiran v luštkano torbico 9nebesa. Nečaku, ki mu bova pa aprila postala botra sva pa kupila kar en bodi z levčki narisanimi.
Ostalim, katerim pa nisva botra pa vsakemu eno čokoladico in to je to!!!
Praviloma ne zapravljam preveč za darila, sploh ne takšnim malim otročkom, ki vse slej ko prej uničijo oz. prerastejo!!! :zmeden:

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   velikonočna darila
16.3.2005 14:54:22   
Lenny
Zajček vedno nekaj malega prinese. Lani je bila izjema, ker je dobil tricike. Je nakup ravno z zajcem sovpadal.
Letos dobi svojo denarnico in čokoladnega zajčka.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   velikonočna darila
16.3.2005 15:58:11   
MINEJA
Mi za veliko noč nič posebnega ne kupujemo. Imamo pa to navado, da gremo na parcelo in skrijemo pod vsako drevo nekaj malega in nato vsi skupaj iščemo, če smo bili dovolj pridni, da nam je zajček kaj prinesel. Otroci uživajo, ko se podijo od drevesa do drevesa in najdejo sladkarije ali kaj podobenga!
Pri nas gre bolj za doživetje ...

:duda::duda::duda:

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   velikonočna darila
16.3.2005 19:50:55   
Pupica
klasika, zajčki, čokoladni pirhi, za mamice svečke in trobentice9nebesa

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?