velikonočna darila (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Meggi -> velikonočna darila (16.3.2005 13:12:42)

Ali že imate pripravljene vsaj ideje za kake mini zajčke? Seveda v skormni varjanti-:(( bančni račun:((.

Kaj ustvarjalnega in prisrčnega za otroke starosti 3 leta,.... in malo večje

Anonimen -> velikonočna darila (16.3.2005 13:13:34)

Nč tazga. ga je zadnč en čokoladn zajc tako zapacal, da se je revež komaj podelal :(

Anonimen -> velikonočna darila (16.3.2005 13:14:37)

A za to se tudi darila daje, ali kaj? Nisem vedela. No, pri nas se ne bodo.

dory -> velikonočna darila (16.3.2005 13:17:02)

Pr nas za veliko noc ni obdarovanj..sploh nisem vedla da so:zmeden:...mi sam dobro in obilno papcamo :)

baguSka -> velikonočna darila (16.3.2005 13:22:53)

Hehe pr ns je tud vedno hrana na mizi.8)8)

Skye -> velikonočna darila (16.3.2005 13:25:42)

jaz pa nič ne obdarujem...čakam samo da bom obdarovana:)-:)-:)-

Meggi -> velikonočna darila (16.3.2005 13:33:37)

Ja pri nas je pa takj če si botrca komu- pol je že fajn da kaj prinseš poleg pobarvanih jajc. :)

SANDY -> velikonočna darila (16.3.2005 13:36:53)

pr nas tud nč daril...že tko je preveč praznikov 8)

nežka71 -> velikonočna darila (16.3.2005 13:41:18)

prinas pa samo otroci dobijo velikonočni jajček.

Rozalija -> velikonočna darila (16.3.2005 13:43:04)

Pri nas tud ni daril... še to... edino včasih kakšen velik čokoladen jajček, ali male čokoladne jajčke za otroke.

SENTA -> velikonočna darila (16.3.2005 13:50:07)

Pri nas pa za otroke zunaj skrijemo pisanko (malenkost), potem pa otroci iščejo. Tko je bilo tudi pri nas doma. Potem pa gremo k babici na velikonočni zajtrk in tam ostanemo še na kosilu. Prima ne?

Lp, Senta

pravljica -> velikonočna darila (16.3.2005 13:53:29)

nisem si mislila da je "zajček" taka redkost...mi tudi ne obdarujemo, samo zajček raztrosi darila po sadovnjaku :)-
ne vem še kaj, še tudi iščem ideje...več manjših stvari...kakšne lasne sponke bodo zraven, pa boksarce, nekaj sladkega, sadje seveda, jolly barvice, v glavnem stvari, ki bi jih itak v kratkem mogla kupit ...aja še "nezimski" čevlji pridejo v poštev, pa kak klobuček za pomlad

pravljica -> velikonočna darila (16.3.2005 13:55:26)

darila išče po velikonočnem zajtrku pri mojih starših...vsi skupaj združimo darilca (midva, moji starši, sestra in babica) tako da se kar nekaj nabere pod drevesi

jaz99 -> velikonočna darila (16.3.2005 14:29:10)

Jaz pa za noji nečakinji pripravim dve košaici, (jih dobiš v 199) vanj položim travo, slamo al kej podobnega, par pirhov zraven pa male čokoladne pirhe in kakega malega zajčka. Pirhe pa pobarvam z tako rekoč zlatimi barvami, ki jih dobiš v šparu(pa še lahko se barvajo in zgledajo res lepi), tako da je videti lepo za otoški uč. Se pravi da te stane mogoče vse skupaj 1500 sit

india -> velikonočna darila (16.3.2005 14:43:54)

Če je lepo vreme, jaz ali mož dava na vrt razne sladkarije, to že poznajo, vsi nabirajo naenkrat, potem pa se za vsakega skriva še kakšno majhno darilce: plišasta igračka, obesek za ključe, doma posnet CD, copati,..... v glavnem za vsakeg amax. 500 sit plus sladkarije.

Če pa je slabo veme, pa jim dam vsem v eno košaro in si razdelijo.:miska:

NENAJANI -> velikonočna darila (16.3.2005 14:51:33)

Pri nas je tako, da krstni boter deva pisanko! Pa še to tja do birme, naprej pa ne več!!!
moja nečakinja je stara 3 leta, skoraj štiri in ji bova podarila šminke, ki so izdelane prav za otročke. Sva v Avstriji kupila paketek, ki je stal 4 evre. Je prav lepo zapakiran v luštkano torbico 9nebesa. Nečaku, ki mu bova pa aprila postala botra sva pa kupila kar en bodi z levčki narisanimi.
Ostalim, katerim pa nisva botra pa vsakemu eno čokoladico in to je to!!!
Praviloma ne zapravljam preveč za darila, sploh ne takšnim malim otročkom, ki vse slej ko prej uničijo oz. prerastejo!!! :zmeden:

Lenny -> velikonočna darila (16.3.2005 14:54:22)

Zajček vedno nekaj malega prinese. Lani je bila izjema, ker je dobil tricike. Je nakup ravno z zajcem sovpadal.
Letos dobi svojo denarnico in čokoladnega zajčka.

MINEJA -> velikonočna darila (16.3.2005 15:58:11)

Mi za veliko noč nič posebnega ne kupujemo. Imamo pa to navado, da gremo na parcelo in skrijemo pod vsako drevo nekaj malega in nato vsi skupaj iščemo, če smo bili dovolj pridni, da nam je zajček kaj prinesel. Otroci uživajo, ko se podijo od drevesa do drevesa in najdejo sladkarije ali kaj podobenga!
Pri nas gre bolj za doživetje ...

:duda::duda::duda:

Pupica -> velikonočna darila (16.3.2005 19:50:55)

klasika, zajčki, čokoladni pirhi, za mamice svečke in trobentice9nebesa

Stran: [1]