|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   veganski sladoled
7.7.2010 1:46:09   
dejann
zanima me če ima kdo dobr recept za veganski sladoled kakršnkoli !!!

< Sporočilo je popravil dejann -- 7.7.2010 1:49:43 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: veganski sladoled
7.7.2010 12:45:41   
sonja_ez
sadje (nektarine, jagode, gozdni sadeži), banane (obvezno), javorjev sirup, sojina smetana, sojin vanilijev jogurt ali mleko. Lahko daš tudi avokado, žličko dobre marmelade ali čokolado.

(odgovor članu dejann)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.7.2010 12:52:40   
~Biba~
Tukaj sem našla recept za veganski čokoladni sladoled

(odgovor članu mačkicamala)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.7.2010 13:00:38   
ronja
sorbeti so v principu brez mleka in jajc, čeprav nekateri recepti zahtevajo še beljak - ampak ga lahko tudi izpustiš, samo malo bolj trd bo. Šerbeti imajo včasih dodano kaj mlečnega, so pa v gl. brez jajc. Torej poglej to, google ti bo malo morje vrgel.

Potem imaš pa še sojine kremne sladolede, kjer pač namesto mleka vzameš sojino mleko, namesto jajc pa svileni tofu. Tule je recimo en recept:
http://indietutes.blogspot.com/2010/06/all-right-mama.html
Poizkusila pa tega še nisem.

(odgovor članu dejann)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.7.2010 13:03:04   
N.M.

dejann meni najboljše so zmrznjene banane. Samo olupi banano, jo daj na par kosov in v zmrzovalnik. Potem pa vrži v multipraktik za toliko časa, da rata čisto gladka zmes. Nekaj časa traja, pa vmes ustavi in postrgaj stranice. Jaz včasih dodam še kakšno žlico čokolade v prahu in je za umret dobro. user posted image  To lahko narediš s katerimkoli zamrznjenim sadjem, samo če so kakšne češnje, maline in podobno, je potem sladoled bolj leden. Če me razumeš. Banana je bolj kremasta.

< Sporočilo je popravil Shorty RR -- 9.7.2010 21:10:59 >

(odgovor članu mačkicamala)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.7.2010 13:06:01   
MATEJKA_
no, jaz moram take zadeve jest, ker ima moj dojenček vse mogoče alergije in pol bolj ali manj normalna hrana odpade...

(odgovor članu N.M.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.7.2010 13:07:27   
mačkicamala
IZVIRNO SPOROČILO: N.M.

dejann meni najboljše so zmrznjene banane. Samo olupi banano, jo daj na par kosov in v zmrzovalnik. Potem pa vrži v multipraktik za toliko časa, da rata čisto gladka zmes. Nekaj časa traja, pa vmes ustavi in postrgaj stranice. Jaz včasih dodam še kakšno žlico čokolade v prahu in je za umret dobro. user posted image  To lahko narediš s katerimkoli zamrznjenim sadjem, samo če so kakšne češnje, maline in podobno, je potem sladoled bolj leden. Če me razumeš. Banana je bolj kremasta.

Maš prav,vsak po svoje,sej to sem tudi napisala.Meni taki ljudje,ki uživajo samo vegansko hrano ne delujejo zdravi,ker tudi videti niso zdravi.Zato pa me zanima zakaj se tako prehranjujejo??Zaradi zdravja ali česa drugega??

< Sporočilo je popravil Shorty RR -- 9.7.2010 21:11:35 >

UŽIVAM.............

(odgovor članu N.M.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.7.2010 13:08:25   
mačkicamala
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

no, jaz moram take zadeve jest, ker ima moj dojenček vse mogoče alergije in pol bolj ali manj normalna hrana odpade...

A pol si začela tako jest,ko idobila dojenčka,ali že prej??

UŽIVAM.............

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.7.2010 21:10:05   
dejann
jah jah pač js že razumem da so naši predniki jedli (SROVO MESO ali ŽIVALI) ker pač ni bilo drugega itd

ampak danes pa temu ni tako imamo veliko več hrane veganske ali vegetarjanske kot včasih pa še bolj okusna je^^

pa še neki večinoma vsi ki jeste soory živali ste vsaj pozimi bovni pa kakorkoli že saj js sem biv pa še bruhav sem po mesu

pa še dans ne vem zakaj .!!! danes temu ni tako..................

sam sem vegetarjanc že 6 let vegan pa 2 leti pa mi nič ne manjka prej sem imev 75 kil zdaj jih imam po 6tih letih 71 in kje je

problem??

havala za sladoledne recepte sem že poskusiv vse pa so več kot odlični

še neki dodam> tudi js poznam več veganov pa ni noben suh ne grd mogoče grd v drgačnem smislu kod za oči^^

če ješ veliko različne hrane zihr ne boš shujšov : to pomeni če ješ kuhano hrano moraš obvezno zravn še srovo in veliko sadja

različnega..

saj je res da ima meso in mesni izdelki največ vitamina B12 to to pa pridobimo glih iz različne bio hrane pa še ta je za en klinc

ker zraste z gnojili iz živalskih riti ^^^^^^ bolje bi bilo če bi (BIO) hrano delali z odpadkov zelenjave itd goood luckk all

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.7.2010 21:29:17   
dejann
da me nebo kdo narobe razumu vsak po svoje ne ka pa sm za naša življenja se pa res nebi bilo treba pobit tok živali

poglejte si saj 1x kakšne ameriške velke farme kaj se dela z živalmi pa me zanima kdo bo potem še jedev to packarijo

veliko nam je skritega predn pride na naš FENSY krožnik!!!!!

mogoče bo kdo reku sj js jem samu damače živali ^^ za uprašat se je če je to res potrebno gojiti na velko v sobah živali

zato da smo kao siti in močni jej jej 1 mogoče delamo to zato ker smo tut sami živali če kdo misli da ne je pa nor...

(odgovor članu dejann)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.7.2010 11:40:42   
*miska.mcc*
pa še neki večinoma vsi ki jeste soory živali ste vsaj pozimi bovni pa kakorkoli že saj js sem biv pa še bruhav sem po mesu

soory.....jst jem ziuali, pa nism pozim nč bouna. pa otroci tud jejo ziuali pa niso bouni. pa mož tud.

nimam nič proti. jejte kar hočete. ampak, sama ne poznam nobenega vegetarianskega fizikalca. vsi jejo meso. veliiiiiik mesa.....le zakaj?

še 1x. ne izzivam, niti provociram. ampak, dejan.... ti pa malo pretitavas in ze kar vsiljujes veganstvo. sploh na tisti temi....

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

(odgovor članu dejann)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.7.2010 3:37:12   
dejann
hvah hvahuser posted image ok

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.7.2010 8:17:01   
mateyka
user posted image
soory.....jst jem ziuali, pa nism pozim nč bouna. pa otroci tud jejo ziuali pa niso bouni. pa mož tud.

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?
Zdrava orehova potica, ki ne potrebuje vzh...
Bližajo se velikonočni prazniki, ko poleg jajc, šunke, velikonočnega kruha in hrena, med dobrotami ne sme manjkati niti ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?