|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   večerje
26.4.2008 10:01:21   
lenčica
moj otrok je star sedem let in je začel na polno iskat hrano po hladilniku ob večerih. Kosilo ima kuhano ko pride iz šole(babi), a je zvečer lačen ko volk. Srce mi ne da, da bi jedel samo suho, hladno hrano, zato mi dajte nasvet kaj pripravljati za večerje. Pa da ne bi bilo preveč kuhanja oz. prekalorično.

Trenutno jemo: njoki z drobtinicami, kakšne čevapčiče, solate s popečenimi piščančki, klobasicami, hrenovke, čokolešniki, mlečni gres,???
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: večerje
26.4.2008 10:17:11   
Jessy
Lahko bi jajček, rižev narastek, razne juhe (goveja, krompirjeva, fižolova, zelenjavna)....najbolj enostavno pa je, da se za kosilo namenoma več skuha, potem pa zvečer pogrejete in pojeste (seveda tisto, kar se lahko pogreva).

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu lenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.4.2008 11:53:18   
sonček33
mlečni gres, mlečni riž, kosmiči, kakšen sadni napitek

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.4.2008 12:16:02   
Jessy
Pa jogurti, palačinke, šmorn.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.4.2008 13:04:07   
lelaval
Moji včasih jedo kar je ostalo od kosila, drugače pa: čokolešnik, kosmiče,  tople  sendviče, hrenovke, mlečni gris, mlečni riž, palačinke, gris, jabolka - pečena v masi za palačinke, miške, jogurte (včasih tudi s kosmiči), mlečne skutke, fruhcverge,...

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.4.2008 9:56:42   
robinzon
Še nekaj idej s kulinarike:
http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=13133&besede=večerja

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.4.2008 14:37:03   
karmy
jaz sem pa mnenja da je brezveze preveč komplicirati z večerjami..čevapi majo pa toliko maščobe v sebi da je joj user posted image jaz najraje dajem malemu lahko hrano zvečer

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu robinzon)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.
Top 3 božične kulinarične uspešnice
V članku preveri, katere božične uspešnice so najbolj prepričale pare, nosečnice in starše na Ringaraja.net!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?