Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
več glav, več ve (o okusih se ne debatira) 16.11.2007 17:06:52
|
|
|
|
solatja
|
povejte mi prosim, kaj naj postrežem k solati, ki vsebuje kozice (gambere), mango, rukolo, rdečo papriko, sojine kalčke in standarne zadeve (kis, olje, sol, poper). vem, da je ogromno skupaj nametanega, ampak me mika, da bi jo naredila, pa ne vem, kaj zraven: kakšno meso, kaj testeninskega, rižastega, krompirjevega, še kaka zelenjavna priloga. mogoče pa naj zraven naredim riž s curryjem in anansom ter mandljevimi palčkami
|
|
RE: več glav, več ve (o okusih se ne debatira) 16.11.2007 17:10:25
|
|
|
|
Anonimen
|
k temu paše riž in sojini polpeti...probaj!
|
|
|
|
RE: več glav, več ve (o okusih se ne debatira) 16.11.2007 17:11:59
|
|
|
|
blue sky
|
H kozicam najbolj paše mango (vsaj meni), zraven pa bi naredila riž s curry-em ali pa kakšne testenine.
|
|
|
|
RE: več glav, več ve (o okusih se ne debatira) 16.11.2007 17:19:11
|
|
|
|
jazz
|
Kakšni lignji na žaru al ocvrti in riž!
|
|
RE: več glav, več ve (o okusih se ne debatira) 16.11.2007 18:36:23
|
|
|
|
Enolla
|
Riba panga bi šla zdraven (ima tak okus, da bi jaz zdraven najraje jedla ananas) in čisto navado kuhan basmati riž.
|
|
RE: več glav, več ve (o okusih se ne debatira) 16.11.2007 18:57:04
|
|
|
|
Enolla
|
Ma, recept je pa iz Čarovnije okusa, a?
|
|
RE: več glav, več ve (o okusih se ne debatira) 16.11.2007 21:37:04
|
|
|
|
solatja
|
ja, je. mislim, da bo kar rižota s šampinjoni s tole solato jutri za kosilo. če boste zelo firbčne, poročam.
|
|
RE: več glav, več ve (o okusih se ne debatira) 17.11.2007 8:18:06
|
|
|
|
Enolla
|
Ja, mene zanima, kar poročaj prosim. Je bilo pa hecno veš, sem ravno odpakirala Čarovnijo in potem eno stran obrnem, pa tebi odgovorim in potem še eno stran obrnem in zagledam ta recept - čisti de ža vu je bil .
|
|
RE: več glav, več ve (o okusih se ne debatira) 17.11.2007 23:32:21
|
|
|
|
solatja
|
joj, je res božanska solata veš. sem dala 2 manga, 2 papriki, 0,5 kg rukole in celo konzervo sojinih kalčkov (Bonduelle, sem jih videla samo v Sparu) in kakih 15-20 dag kozic na česnu in olju popečenih (stehtane so bile na žalost neočiščene) in ostalo (sol, poper, balzamični kis, oljčno olje). bili smo štirje odrasli in je bilo res malo preveč (v originalnem receptu je tako ali tako vsega enkrat manj, ampak za nas bi bilo premalo). je pa res neverjetno, kako mango paše v balzamični kis... vsekakor bom to solato še velikokrat delala ker pa je zelo polnega okusa, je res kaka zmerno dolgočasna jed, kot je bila naša rižota ali mogoče kaka pašta s kako navadno česnovo omako, čisto dovolj. evo, da se pohvalim: za posladek sem pa naredila hrustavčke iz grobo sesekljanega kandiranega ananasa in mandljev, ki sem jih namočila v čokoladni preliv in na še tople posula z malo corn flaksa. preprosto in zelo okusno.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ideje za zdrave rojstnodnevne prigrizkeMedtem ko otroci odštevajo dneve do svoje rojstnodnevne zabave, kjer se bodo veselili in praznovali s sovrstniki, se sta...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?