|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   več glav, več ve (o okusih se ne debatira)
16.11.2007 17:06:52   
solatja
povejte mi prosim, kaj naj postrežem k solati, ki vsebuje kozice (gambere), mango, rukolo, rdečo papriko, sojine kalčke in standarne zadeve (kis, olje, sol, poper). vem, da je ogromno skupaj nametanega, ampak me mika, da bi jo naredila, pa ne vem, kaj zraven: kakšno meso, kaj testeninskega, rižastega, krompirjevega, še kaka zelenjavna priloga.
mogoče pa naj zraven naredim riž s curryjem in anansom ter mandljevimi palčkami user posted image user posted image

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: več glav, več ve (o okusih se ne debatira)
16.11.2007 17:10:25   
Anonimen
k temu paše riž in sojini polpeti...probaj!

(odgovor članu solatja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
16.11.2007 17:11:59   
blue sky
H kozicam najbolj paše mango (vsaj meni), zraven pa bi naredila riž s curry-em ali pa kakšne testenine.

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.11.2007 17:19:11   
jazz
Kakšni lignji na žaru al ocvrti in riž!

Lep pozdrav! K

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.11.2007 18:36:23   
Enolla
Riba panga bi šla zdraven (ima tak okus, da bi jaz zdraven najraje jedla ananas) in čisto navado kuhan basmati riž.

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.11.2007 18:57:04   
Enolla
Ma, recept je pa iz Čarovnije okusa, a?

(odgovor članu Enolla)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.11.2007 21:37:04   
solatja
user posted image ja, je. mislim, da bo kar rižota s šampinjoni s tole solato jutri za kosilo. user posted image če boste zelo firbčne, poročam. 

(odgovor članu Enolla)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.11.2007 8:18:06   
Enolla
Ja, mene zanima, kar poročaj prosim. Je bilo pa hecno veš, sem ravno odpakirala Čarovnijo in potem eno stran obrnem, pa tebi odgovorim in potem še eno stran obrnem in zagledam ta recept - čisti de ža vu je bil user posted image .

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.11.2007 23:32:21   
solatja
joj, je res božanska solata veš. user posted image sem dala 2 manga, 2 papriki, 0,5 kg rukole in celo konzervo sojinih kalčkov (Bonduelle, sem jih videla samo v Sparu) in kakih 15-20 dag kozic  na česnu in olju popečenih (stehtane so bile na žalost neočiščene) in ostalo (sol, poper, balzamični kis, oljčno olje). bili smo štirje odrasli in je bilo res malo preveč (v originalnem receptu je tako ali tako vsega enkrat manj, ampak za nas bi bilo premalo). je pa res neverjetno, kako mango paše v balzamični kis... user posted image user posted image

vsekakor bom to solato še velikokrat delala ker pa je zelo polnega okusa, je res kaka zmerno dolgočasna jed, kot je bila naša rižota ali mogoče kaka pašta s kako navadno česnovo omako, čisto dovolj.

evo, da se pohvalim: za posladek sem pa naredila hrustavčke iz grobo sesekljanega kandiranega ananasa in mandljev, ki sem jih namočila v čokoladni preliv in na še tople posula z malo corn flaksa. preprosto in zelo okusno. user posted image

(odgovor članu Enolla)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ideje za zdrave rojstnodnevne prigrizke
Medtem ko otroci odštevajo dneve do svoje rojstnodnevne zabave, kjer se bodo veselili in praznovali s sovrstniki, se sta...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?