Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: varstvo na domu za bolnega otroka 3.4.2007 8:42:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Vem,akkšni so delodajalci,vem,kako se ti počutiš,ko otrok zboli in spet bolniška.Moja hči ima srečo,da ima mene,ki počuvam bolnega otroka,pa vendar opažam in sem menja,dak bolnemu otroku spda mama.Samo ona ga lahko potolaži,takrat jo rabi ob sebi.Kako naj bolno dete z visoko vročino sprejme tujega človeka ob sebi,če še bližnjih sorodnikov(tet,babic)ne sprejema? Če pa res ne gre,kaj nimaš nobenih sorodnikov,ki bi ti ga počuvali?
|
|
|
|
RE: varstvo na domu za bolnega otroka 3.4.2007 12:08:38
|
|
|
|
bskrle
|
Midva z možem si bolniško deliva, vsaj pol tedna. Pri treh majhnih otrocih je to kar pogosto.Delodajalca to vesta. Moraš vedeti,da to traja prvo leto, bodi samozavestna tudi v tem, da vzameš bolniško.
|
|
|
|
RE: varstvo na domu za bolnega otroka 3.4.2007 14:26:42
|
|
|
|
pinki3
|
Jaz pa mislim, da k otroku, ko je zelo bolan (torej prvih nekaj dni) spada mama, kasneje je pa fino, da je otrok se kak teden doma, ceprav se bolje pocuti. V tem casu smo mi kombinirali z varusko. To je dosti bolje, kot da gre otrok takoj ko nima vec vrocine nazaj v vrtec, kjer naleze se ostale in se sam kaj pobere. Je pa pomembno, da otrok to osebo, ki ga bo pazila, najprej spozna in se nanjo naveze.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?