Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
varovalna ograja - kje dobiti ? 23.8.2005 20:10:57
|
|
|
|
tinčica
|
ne vem, mogoče delajo to v kovaštvo kropa a veš tam k delajo tiste železne stvari od ograj pa termometrov.... lp:rozica:
|
|
|
|
varovalna ograja - kje dobiti ? 23.8.2005 20:53:47
|
|
|
|
NinaŠ
|
Bi rekla, da v kakem Bauhausu, Baumaxu, tud Merkur bi utegnil kaj imeti... ipd trgovinah. Če pa jo bosta naročala imata pa najbližje kovaštvo v Poljčah (mislim da) - Sprinčnik. Čeprav bi bilo mogoče ograjo bolje postaviti na tla okrog kamina, ker bi se uregnila ta "na kaminu" tud fajn segreti in ne bi služila svojemu namenu. LP
|
|
|
|
varovalna ograja - kje dobiti ? 23.8.2005 21:46:01
|
|
|
|
Pupica
|
u NinaŠ na to pa nisem pomislila, ja seveda segreva se:ups::ups::ups: Ma tm k sva jo midva gledala, je bilo prav tako super, glavno da otrok ne pride do kamina... Ja očitno bom mogla kar jutri telefon zavrtet, ker internet sem že prebrskala cel, pa ni nikjer nič.Niti ene same slike:(
|
|
|
|
varovalna ograja - kje dobiti ? 25.8.2005 13:49:25
|
|
|
|
Pupica
|
hmmm:zmeden: Posrečeno, ni kej;) Sploh tista z vodnim jarkom:)-:)-:)-:)- Pol pa ta bol, da ko bomo bazten pospravili, da ga damo kar v dnevno sobo, vodo not, na sredo pa kamin:bravo::bravo::bravo: Vseeno hvala!;) LP :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.