|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   varovalna ograja - kje dobiti ?
23.8.2005 18:45:36   
Pupica
Se opravičujem enkrat sem zastavila že tole vprašanje pa še nisem dobila odgovora...Ali mogoče katera ve, kje bi dobila ograjo za kamin.
Midva sva jih nekje vidla, pa se ne spomnem kje:zmeden:
In ker sva brez avta, se mi ne da letat sem ter tja po trgovinah oz.niti ne morem, pa bi vprašala, če jih je kje katera videla???:ups:

Vreme je bolj kislo tako da ob večerih že zakuriva, in ker je Tia komaj shodila, naju skrbi, da se ne bi preveč prebližala kaminu, ali celo dotaknila:(

LP:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
23.8.2005 20:10:57   
tinčica
ne vem, mogoče delajo to v kovaštvo kropa a veš tam k delajo tiste železne stvari od ograj pa termometrov....

lp:rozica:

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.8.2005 20:53:47   
NinaŠ
Bi rekla, da v kakem Bauhausu, Baumaxu, tud Merkur bi utegnil kaj imeti... ipd trgovinah.
Če pa jo bosta naročala imata pa najbližje kovaštvo v Poljčah (mislim da) - Sprinčnik.

Čeprav bi bilo mogoče ograjo bolje postaviti na tla okrog kamina, ker bi se uregnila ta "na kaminu" tud fajn segreti in ne bi služila svojemu namenu.

LP

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.8.2005 21:46:01   
Pupica
u NinaŠ na to pa nisem pomislila, ja seveda segreva se:ups::ups::ups:

Ma tm k sva jo midva gledala, je bilo prav tako super, glavno da otrok ne pride do kamina...

Ja očitno bom mogla kar jutri telefon zavrtet, ker internet sem že prebrskala cel, pa ni nikjer nič.Niti ene same slike:(

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.8.2005 13:49:25   
Pupica
hmmm:zmeden:
Posrečeno, ni kej;)
Sploh tista z vodnim jarkom:)-:)-:)-:)-
Pol pa ta bol, da ko bomo bazten pospravili, da ga damo kar v dnevno sobo, vodo not, na sredo pa kamin:bravo::bravo::bravo:

Vseeno hvala!;)

LP
:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: varovalna ograja - kje dobiti ?
25.9.2005 23:08:41   
Pupica
No čist tako, ker zgleda, da če je kdo pisal anonimno, se je odgovor izbrisal. Verjetno za to, ker se je videlo, kdo je odgovor pisaluser posted image

Samo da vam sporočim. Varovalne ograje imajo v Baumaxu. Tko da če bo še katera potrebovala, jih lahko tam dobi. Mislim da bo zdej šele aktualno, ko se kurilna sezona šele začenja.

merkejte sončke!

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.