varovalna ograja - kje dobiti ? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

Pupica -> varovalna ograja - kje dobiti ? (23.8.2005 18:45:36)

Se opravičujem enkrat sem zastavila že tole vprašanje pa še nisem dobila odgovora...Ali mogoče katera ve, kje bi dobila ograjo za kamin.
Midva sva jih nekje vidla, pa se ne spomnem kje:zmeden:
In ker sva brez avta, se mi ne da letat sem ter tja po trgovinah oz.niti ne morem, pa bi vprašala, če jih je kje katera videla???:ups:

Vreme je bolj kislo tako da ob večerih že zakuriva, in ker je Tia komaj shodila, naju skrbi, da se ne bi preveč prebližala kaminu, ali celo dotaknila:(

LP:rozica:

tinčica -> varovalna ograja - kje dobiti ? (23.8.2005 20:10:57)

ne vem, mogoče delajo to v kovaštvo kropa a veš tam k delajo tiste železne stvari od ograj pa termometrov....

lp:rozica:

NinaŠ -> varovalna ograja - kje dobiti ? (23.8.2005 20:53:47)

Bi rekla, da v kakem Bauhausu, Baumaxu, tud Merkur bi utegnil kaj imeti... ipd trgovinah.
Če pa jo bosta naročala imata pa najbližje kovaštvo v Poljčah (mislim da) - Sprinčnik.

Čeprav bi bilo mogoče ograjo bolje postaviti na tla okrog kamina, ker bi se uregnila ta "na kaminu" tud fajn segreti in ne bi služila svojemu namenu.

LP

Pupica -> varovalna ograja - kje dobiti ? (23.8.2005 21:46:01)

u NinaŠ na to pa nisem pomislila, ja seveda segreva se:ups::ups::ups:

Ma tm k sva jo midva gledala, je bilo prav tako super, glavno da otrok ne pride do kamina...

Ja očitno bom mogla kar jutri telefon zavrtet, ker internet sem že prebrskala cel, pa ni nikjer nič.Niti ene same slike:(

Pupica -> varovalna ograja - kje dobiti ? (25.8.2005 13:49:25)

hmmm:zmeden:
Posrečeno, ni kej;)
Sploh tista z vodnim jarkom:)-:)-:)-:)-
Pol pa ta bol, da ko bomo bazten pospravili, da ga damo kar v dnevno sobo, vodo not, na sredo pa kamin:bravo::bravo::bravo:

Vseeno hvala!;)

LP
:rozica::rozica::rozica:

Pupica -> RE: varovalna ograja - kje dobiti ? (25.9.2005 23:08:41)

No čist tako, ker zgleda, da če je kdo pisal anonimno, se je odgovor izbrisal. Verjetno za to, ker se je videlo, kdo je odgovor pisal[sm=smiley16.gif]

Samo da vam sporočim. Varovalne ograje imajo v Baumaxu. Tko da če bo še katera potrebovala, jih lahko tam dobi. Mislim da bo zdej šele aktualno, ko se kurilna sezona šele začenja.

merkejte sončke!

Stran: [1]