|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   valeta-težava
7.6.2005 23:22:25   
mtd
En problem imam, ahhh saj vem, spet težim.:(
Dobila sem povabilo na valeto 8. razredov naše šole, enim od teh sem bila 2 leti razredničarka. Ponavadi učitelji pri nas sedijo skoraj na odru, tako da so na očeh vseh staršev in sploh vseh ljudi. Ker pa sem jaz na dopustu (porodniška), bi sicer šla na valeto, samo bi kar sedela med občinstvom, se mi res ni za razkazovati tam, pa še s Samotom bi rad a bila, pa ne vem, če bo možek utegnil iti zraven, če bo sploh doma, ker to je v soboto ob 19. zvečer.
Mož pravi, da bi skoraj morala iti sedet k drugim učiteljem, meni pa se to zdi neumno, kot da so učitelji neka druga sorta ljudi, tam smo vedno sedeli kot neki bebčki spredaj, jaz sem se vedno počutila, kot da me vsa dvorana gleda, pa vsi ti sedijo za hrbtom, kot da tudi sam nastopaš. butasto.
pa tud malo:ups: sem se zredila pa mi res ni za tja dol hodit sedet.
sem skoz imela v glavi, da če bi šla, bi se skrila nekam med druge ljudi, ker se nerada izpostavljam.:(
saj otroci bi me pa itak videli, v dvorani, mislim da:zmeden2:
kaj ve mislite?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   valeta-težava
8.6.2005 7:07:27   
Anonimen
Ti Kar Samota s seboj vzemi, pa bo ves problem rešen. Itak z njim ne boš mogla tam pri miru sedet, pa itak da te bodo otroci opazili, saj otrok prav gototo takrat, ko bodo vsi tiho, to ne bo. Ponavadi taki otroci rešijo vse tovrstne zadrege staršev.

(odgovor članu mtd)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   valeta-težava
8.6.2005 7:40:38   
tesa
Lansko leto je imela moja hči valeto in so res učitelje postavili na vpogled:)-
Pri nas je bila tudi ena v takšni situaciji kot si ti, pa se je vseeno usedla zraven.
Verjamem, da ti je zoprno.
Če se ti počutiš neugodno, ti pa res ni potrebno sedet prav v prvi vrsti.Bodi bolj spredaj,ne pa čisto v prvi vrste pa bo.
Ne oziraj se na druge, naredi po svojem občutku.
Lp:miska:

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   valeta-težava
8.6.2005 8:16:00   
zoya_
mtd... pa malo z zamudo pridi, pa se boš lahko kam zadaj vsedla :)-

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   valeta-težava
8.6.2005 8:32:17   
Anonimen
Mtd, tako, kot se tebi zdi in da.
Če bi rada šla, pojdi, in se postavi natanko tam, kjer bi rada bila. Saj nisi kegelj, da bi te postavljali tam, kjer bi drugi želeli.
Če se ti pa ne gre, pa ne hodi.

(odgovor članu mtd)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   valeta-težava
8.6.2005 9:43:51   
india
Samota vzemi s seboj, pa bosta lepo med občinstvom, tako ne boš imela miru pred njim in te bodo drugi psutili pri miru. Pa tudi prej se boš lahko izmuznila in v bistvu boš imela s seboj vzrok, da si se zredila;)

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?