mtd -> valeta-težava (7.6.2005 23:22:25)
|
En problem imam, ahhh saj vem, spet težim.:( Dobila sem povabilo na valeto 8. razredov naše šole, enim od teh sem bila 2 leti razredničarka. Ponavadi učitelji pri nas sedijo skoraj na odru, tako da so na očeh vseh staršev in sploh vseh ljudi. Ker pa sem jaz na dopustu (porodniška), bi sicer šla na valeto, samo bi kar sedela med občinstvom, se mi res ni za razkazovati tam, pa še s Samotom bi rad a bila, pa ne vem, če bo možek utegnil iti zraven, če bo sploh doma, ker to je v soboto ob 19. zvečer. Mož pravi, da bi skoraj morala iti sedet k drugim učiteljem, meni pa se to zdi neumno, kot da so učitelji neka druga sorta ljudi, tam smo vedno sedeli kot neki bebčki spredaj, jaz sem se vedno počutila, kot da me vsa dvorana gleda, pa vsi ti sedijo za hrbtom, kot da tudi sam nastopaš. butasto. pa tud malo:ups: sem se zredila pa mi res ni za tja dol hodit sedet. sem skoz imela v glavi, da če bi šla, bi se skrila nekam med druge ljudi, ker se nerada izpostavljam.:( saj otroci bi me pa itak videli, v dvorani, mislim da:zmeden2: kaj ve mislite?
|
|
|
|