Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vadba mamica z dojrnčkom 11.9.2009 14:22:53
|
|
|
|
anaksunamun
|
Poskusi z Klub Fit Mami: www.fitmami.si
|
|
|
|
RE: vadba mamica z dojrnčkom 11.9.2009 14:38:41
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: PC Baby A katera od vas hodi v Salsoteko (LJ) na vadbo z dojenčkom. Sem šla zadnjič pogledat pa je smotano, ker nimaš kje vozička pustit, je pa treba po stopnicah gor do garderobe in dvorane. Stanujem 300 m daleč, tako da ni za avto pa tudi avtosedeža ne bom nosila toliko daleč v roki - za voziček pa ni. Zanima me pa kakšna je vadba, ker če je OK, se bom pač probala nekako organizirat. A poznate še kje v Ljubljani vadbo z dojenčkom - v smislu, da mamica vadimo (aerobika, pilates, karkoli) dojenčki so pa zraven na tleh na blazinah (in ni treba varstva iskat za tačas). Kaj pa kak sling, štorklja, kengurujček....
|
|
|
|
RE: vadba mamica z dojrnčkom 11.9.2009 16:08:11
|
|
|
|
PC Baby
|
Bi morala samo zaradi tega nabavljat...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?