vadba mamica z dojrnčkom (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

PC Baby -> vadba mamica z dojrnčkom (11.9.2009 14:16:48)

A katera od vas hodi v Salsoteko (LJ) na vadbo z dojenčkom. Sem šla zadnjič pogledat pa je smotano, ker nimaš kje vozička pustit, je pa treba po stopnicah gor do garderobe in dvorane. Stanujem 300 m  daleč, tako da ni za avto pa tudi avtosedeža ne bom nosila toliko daleč v roki - za voziček pa ni.

Zanima me pa kakšna je vadba, ker če je OK, se bom pač probala nekako organizirat.

A poznate še kje v Ljubljani vadbo z dojenčkom - v smislu, da mamica vadimo (aerobika, pilates, karkoli) dojenčki so pa zraven na tleh na blazinah (in ni treba varstva iskat za tačas).

anaksunamun -> RE: vadba mamica z dojrnčkom (11.9.2009 14:22:53)

Poskusi z Klub Fit Mami: www.fitmami.si

Metuljček Cekinček -> RE: vadba mamica z dojrnčkom (11.9.2009 14:25:59)

Zavod Tamala

http://www.zavod-tamala.si/index.php?id=12

Hope2 -> RE: vadba mamica z dojrnčkom (11.9.2009 14:38:41)

IZVIRNO SPOROČILO: PC Baby

A katera od vas hodi v Salsoteko (LJ) na vadbo z dojenčkom. Sem šla zadnjič pogledat pa je smotano, ker nimaš kje vozička pustit, je pa treba po stopnicah gor do garderobe in dvorane. Stanujem 300 m  daleč, tako da ni za avto pa tudi avtosedeža ne bom nosila toliko daleč v roki - za voziček pa ni.

Zanima me pa kakšna je vadba, ker če je OK, se bom pač probala nekako organizirat.

A poznate še kje v Ljubljani vadbo z dojenčkom - v smislu, da mamica vadimo (aerobika, pilates, karkoli) dojenčki so pa zraven na tleh na blazinah (in ni treba varstva iskat za tačas).

Kaj pa kak sling, štorklja, kengurujček....

PC Baby -> RE: vadba mamica z dojrnčkom (11.9.2009 16:08:11)

Bi morala samo zaradi tega nabavljat...

Hope2 -> RE: vadba mamica z dojrnčkom (11.9.2009 17:26:03)

IZVIRNO SPOROČILO: PC Baby

Bi morala samo zaradi tega nabavljat...

No, to lahko uporabiš tudi kje drugje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image], al pa da daš za prevoz tol kveč, dnar ti gre v vsakem primeru

Stran: [1]