|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vabilo za poroko
6.1.2005 14:05:59   
saba01
oj
Punce,stvar je taka,da se jaz letos omožim pa bi vas prosila za pomoč.Kaj naj napišem v vabilo?
Ali je imela katera kak dober verz?
Jaz nimam pojma,se mi že mal meša od teh priprav.:(
Prosim za pomoč in se vam že vnaprej zahvaljujem za vaše vedno uporabne nasvete!
LP,Sabina:sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   vabilo za poroko
6.1.2005 14:25:08   
NinKa
pocasi pocasi, brez razburjanja. Najprej cestitke, sva ze dve, tut jaz se bom letos, najverjetneje v naslednjih 3 mesecih, mogoce ze prej. Pa se niti ne ukvarjam kaj prevec s tem. Po moje bo najbolje tako. Pustim se presenetit.Pa saj po drugi strani ni vrag, da ne bi mogla tega v kakih 2 tednih skup spravit.

Je pa tut res, da pri nas ne bo nic posebnega. Sem 2 krat zivckala v pripravah in 2 krat smo odpovedali. Enkrat nas je misko prehitel, drugic pa je mogla moja babi na nujno operacijo v bolnico.

LP - dober zakon zelim!:bravo::bravo:

(odgovor članu saba01)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   vabilo za poroko
6.1.2005 15:07:58   
saba01
OJ
tudi jaz želim tebi dober poln ljubezni zakon.
Saj ne hitim tako ampak še nič nimam ,res pa je da se poročim junija in da je še čas.Ampak nekaj bi rada že zdaj skup spacala da ne bo pol vsega preveč na kupu.
LP,Sabina:sloncek:

(odgovor članu saba01)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   vabilo za poroko
6.1.2005 15:52:09   
African queen
Ojla punce,
Tukaj še tretja,ki se bo letos poročila..obema želim zakon poln ljubezni in spoštovanja...
Midva pa še nič ne pripravljava,ker se bova poročila decembra pod :morje:-palmami....
Imava pa en kuk dokumentov za zrihtat..ojojoj...
LP obema:sloncek::sloncek:

(odgovor članu saba01)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   vabilo za poroko
6.1.2005 16:04:51   
viva
Ojla! Najprej čestitke. Midva sva se poročila lani aprila in sva imela na vabilu napisano:

Sprva sta bili dve poti,
ki sta šli vsaka po svoje,
potem sta dolgo potekali druga ob drugi,
sedaj pa se združujeta v eno samo.

17.april 2004 je najin dan. Tega dne vas prisrčno vabiva da z nama delite najlepše trenutke, ko bova stopila na skupno življensko pot. Civilni obred bo ob ... uri v ....., cerkvena poroka pa ob ....uri v .... Prijetno druženje bomo nadaljevali v .....

Drugače pa priporočam revijo Moja poroka, kjer lahko vidiš kje vse se da vabila naročiti in tam imajo tudi zelo veliko "muštrov" kako vabilo sestaviti.

lp

(odgovor članu saba01)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   vabilo za poroko
6.1.2005 16:07:05   
MINEJA
Midva sva naredila vabilo sama, in sicer sva izbrala prosojni papir na katerega sva naprintala nežno rdeče vrtnice (ker sem jaz imela šopek iz rdečih grand vrtnic in mož modro obleko in rdečo srajco)v šopku. Napisala pa sva:
V ŽIVLJENJU JE SAMO ENA SRERČA
LJUBITI IN BITI LJUBLJEN.

_________ in __________
bova v soboto, 31.avgusta ob16.30. uri
v poročni dvorani Rotovž v Mariboru sklenila
zakonsko zvezo.

Ob tem življenskem dogodku, bi si želela, da se nama pridružite.

Po poroki vas vabiva na večerjo in zabavo v Motel ______.

_________________ in ________________

Prosiva vas, da svojo prisotnost potrdite do 10. avgusta pri ____________________________.

Takole! Upam, da ti bo kaj v pomoč. Če pa boš še kaj potrebovala pa piši na privat.

In iskrene čestitke!

In še to: kolegica se poroči letos maja, pa so obleke že rezervirane za takrat, restavracije in ansambli pa tudi...

(odgovor članu saba01)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   vabilo za poroko
6.1.2005 19:41:25   
barbara b
Pozdravljene bodoče neveste! Jaz se bom poročila čez 2 tedna. Nič velikega, ker imam rok za roditi čez 5 tednov. Tako mojemu bodočemu možu ne bo potrebno hoditi na sodišče priznat njegovega otroka.:rozica:

Ljubezen je nekaj,
kar morava imeti ti in jaz.
Imeti jo morava zato,
ker se najini duši hranita z njo.

LP in veliko sreče v pripravah in bodočem zakonu, Barbara:rozica:

(odgovor članu saba01)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   vabilo za poroko
6.1.2005 20:40:54   
puncica
Midva sva imela to napisan:

Spoznala sva, da k sreči in zadovoljstvu vodi samo ena pot in nanjo bova stopila

K______ V_____ in L_____ K______

v _______, ___________ ob _______, na/v __________ in
v cerkvi _________________ ob ________.

Srčno upava, da boste prvih nekaj korakov na najini skupni poti zaplesali z nama v _________, kjer se bomo ob ______ zbrali, pogostili in poveselili.

K____ in L_____

Vabila sva pa naredila sama in tako da sva na malo trši papir sprintala golobčk in prstane na pos(?) papir (to je tist prosojn) pa napisala besedilo vse skup nalepla. Ma bom pogledala če imam kako sliko pa jo dam v album da boš vidla.

Lepo poroko in najlepše zakonsko življenje želim.

(odgovor članu saba01)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   vabilo za poroko
6.1.2005 21:24:03   
kepica
Najprej vsem čestitke,da ste se odločile za tako velik korak.
Z možem sva poročena leto in pol in še danes obujam spomine.To je res en nepozaben dan in želim vam,da bi v njem čimbolj uživale in se ga spominjale do konca življenja.

Midva sva imela vabila natiskana na bordo rdečem papirju z zlatimi črkami.

Na sprednji strani je pisalo:

Na začetku so vedno sanje,
ki se prepletajo v radostnem objemu ljubezni,
in sanje so postale resničnost....(pa ne smeta manjkati dva prstana ali pa golobčka)

Na notranji strani pa:

__________ in _____________

želiva z vami deliti trenutke sreče in ljubezni,
ko bova 21.junija 2003
stopila na skupno življenjsko pot.
Poročna slovestnost bo ob ___ uri v_________
in ob ___ uri v cerkvi ________.
Poročno slavje bomo nadaljevali v gostišču ________ s pričetkom ob __ uri.

Vesela bova,če boste z nama.

Je pa res,da so obleke,ansambli in gostišča že v večini zasedena.Midva sva gostišče in ansambel rezervirala že pred novim letom,obleko sem pa komaj ujela januarja.Poroka je bila pa junija.Aja,za poročno dvorano smo se takoj prvi dan po novem letu,3.januarja,skoraj stepli.Poročila sva s pa v Vili Bistrica pri Tržiču.V glavnem,kar se tiče porok,je vse zelo v naprej porezervirano.Je pa tut odvisno,kok maš veselja s tem.Jaz sem si zelo želela poroke in sem zato imela tudi veliko veselja s pripravami.Vse sem organizirala sama,tudi vabila,cvetje in vse,kar paše zraven.Sem pa z vsem začela že skoraj leto pred poroko.In za nobeno stvar mi ni žal in nobene minute na poroki ne bi spremenila,ker je šlo res vse kot po maslu.

Vsem,ki se letos poročite,želim veliko ljubezni v zakonu in medsebojnega razumevanje.Pa seveda,nepozaben poročni dan.

Slikce z najine poroke pa si lahko ogledate v albumu.

lp
Kepica

(odgovor članu saba01)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   vabilo za poroko
6.1.2005 22:19:57   
Anonimen
Midva sva tudi že dvakrat prestavla poroko, prvič zato, ker je bila planirana dva dni po porodnem terminu, drugič pa zato, ker sem med nosečnostjo morala mirovat. Nič zato, se bova pa letos poročila. Imava še čas, celih 7 mesecev, ker pa ne bo nič kaj velikega, se ne bova ukvarjala s prevelikimi pripravami. Rezervirala sva si termin v gredu v Račah in tam bomo najverjetneje tudi kar kosilali. Poročila pa bi se naj šele ob 16-ih popoldan, tam pa bo okoli 20 ljudi - sami sorodniki in moja najboljša prijateljica.

(odgovor članu saba01)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?