kepica -> vabilo za poroko (6.1.2005 21:24:03)
|
Najprej vsem čestitke,da ste se odločile za tako velik korak. Z možem sva poročena leto in pol in še danes obujam spomine.To je res en nepozaben dan in želim vam,da bi v njem čimbolj uživale in se ga spominjale do konca življenja. Midva sva imela vabila natiskana na bordo rdečem papirju z zlatimi črkami. Na sprednji strani je pisalo: Na začetku so vedno sanje, ki se prepletajo v radostnem objemu ljubezni, in sanje so postale resničnost....(pa ne smeta manjkati dva prstana ali pa golobčka) Na notranji strani pa: __________ in _____________ želiva z vami deliti trenutke sreče in ljubezni, ko bova 21.junija 2003 stopila na skupno življenjsko pot. Poročna slovestnost bo ob ___ uri v_________ in ob ___ uri v cerkvi ________. Poročno slavje bomo nadaljevali v gostišču ________ s pričetkom ob __ uri. Vesela bova,če boste z nama. Je pa res,da so obleke,ansambli in gostišča že v večini zasedena.Midva sva gostišče in ansambel rezervirala že pred novim letom,obleko sem pa komaj ujela januarja.Poroka je bila pa junija.Aja,za poročno dvorano smo se takoj prvi dan po novem letu,3.januarja,skoraj stepli.Poročila sva s pa v Vili Bistrica pri Tržiču.V glavnem,kar se tiče porok,je vse zelo v naprej porezervirano.Je pa tut odvisno,kok maš veselja s tem.Jaz sem si zelo želela poroke in sem zato imela tudi veliko veselja s pripravami.Vse sem organizirala sama,tudi vabila,cvetje in vse,kar paše zraven.Sem pa z vsem začela že skoraj leto pred poroko.In za nobeno stvar mi ni žal in nobene minute na poroki ne bi spremenila,ker je šlo res vse kot po maslu. Vsem,ki se letos poročite,želim veliko ljubezni v zakonu in medsebojnega razumevanje.Pa seveda,nepozaben poročni dan. Slikce z najine poroke pa si lahko ogledate v albumu. lp Kepica
|
|
|
|