|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   v toplice?
20.7.2007 18:27:02   
tančica
Jutri se nameravamo iti malo namočit v toplice. Ali mislite da je prehuda vročina za 4 mesečnika, čeprav bomo v senci??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: v toplice?
20.7.2007 18:36:51   
ally1
jaz osebno ga nebi peljala. Ampak situacijo moraš presoditi sama user posted image , boš videla kako bo prenašal. Moj sonček vem, da ne bi zdržal tudi v senci ne, ker mu je takoj vroče in zato smo večino dneva kar na hladnem.

http://soncekmatic.moj-album.com/

(odgovor članu tančica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.7.2007 18:43:06   
Strawberrie Cherrie
Jaz bi ga peljala. Tudi otrokom paše friškanje v vodi. Senčka, pa kapica, in obilo zabave.

(odgovor članu ally1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.7.2007 19:33:00   
cv105
jaz bi ga peljala; pa poročaj kako se bo obneslo. Mi nameravamo naslednji teden za nekaj dni v toplice. :))

Držim pesti.user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.7.2007 21:06:34   
Anonimen
Jaz ga pa ne bi peljala.

1. V toplicah je termalna voda, kar pomeni, da ni navadna in je precej težja in dosti bolj topla, kar pa ni za dojenčke.

2. Potem tudi voda je zdaj v poletnih časih, sploh pa zdaj ko je tako vroče, bolj umazana, gužva je da je joj, poleg tega pa je tudi zunaj vročina neznosna.

3. Tole friškanje ti pri tej vročini ne pride v poštev, ker boš suha čez 3 minute na tej vročini, čez 5 minut ti bo pa za **** vroče. Kaj šele 4 mesečniku, ki še ne more uravnavati telesne temperature in ne švicati. Pomisli...

5. ker je zdaj veliko več klora noter zaradi ogromnega št. kopalcev, klor pa ni ravno primeren za 4. mesečnika

Odločitev je pa na koncu tvoja. user posted image

Mi smo bili zdaj ob šestih z 20 mesečnikom zunaj in mu je bilo nepopisno vroče. Sploh si ne znam predstavljati, pa četudi leži kje v senčiki kako bi bilo. Namreč vlaga je precejšnja pa zrak izredno vroč, da komaj dihaš.

To, da bi pa bil cel dan v vodi, pa mi je tudi mim, saj se sonce odbija od vode in bo kljub klobučku izpostavljen UV žarkom.

< Sporočilo je popravil Paštetov kruh -- 20.7.2007 21:08:14 >

(odgovor članu cv105)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
20.7.2007 21:33:27   
Naja31
Ne, 4 mesečnika ne bi peljala nikamor v bazen, poleti ali pozimi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.7.2007 21:34:01   
buša
meni so tudi svetovali da ni najbolj dobro in priporočljivo kopat dojenčke v bazenih z klorom saj je dojenčkova  koža še tanka klor pa veš kak je, bolje ga je kopat v morju saj je morska voda bolj zdravauser posted image

GAŠPER JE NAJIN SONČEK

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.7.2007 22:00:53   
BAMBINA_
Oprosti, ampak s 4-mesečnikom na javni bazen user posted image user posted image

(odgovor članu buša)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.7.2007 22:44:13   
Naja30
Tudi jaz ga ne bi peljala. Raje mu doma natoči bazenček in ga postavi v kakšno senčko in bo zadovoljen.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.7.2007 17:52:14   
skuštrana
Jaz ne bi peljala 4 mesečnega otroka ne v toplice, ne v kakršenkoli javen bazen. Doma mu natoči vodo v banjico pa ga malo osveži...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.7.2007 11:00:13   
tančica
Skratka, včeraj smo bili v termah Topolšica in bilo je super. Pretirane vročine ni bilo (ali smo se jo pa že navadli), mali jo dobro prenaša. Voda v bazenu je prav prijetna tako da je mali prav rad čofal. Sicer smo bili v toplicah že kar nekajkrat vendar sem bila malce skeptična glede te hude vročine. Malce smo se tudi umaknili iz sonca v hotel za čas kosila, kjer imajo klimitizirane prostore. V glavnem hvala vsem za vaše nasvete oz. misli, vsak starš se pa na koncu že sam odloči kako in kaj, saj svojega malčka najbolj pozna. Uživajte še naprej tiste, ki malčke frišate v bazenčkih doma ali v toplicah ali pa v morju.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.7.2007 11:55:17   
banki
jaz ne bi-in sicer zaradi vrocine, ki je zunaj, pa guzve .... ko mali zakuhajo, jih tezko pomiris

(odgovor članu tančica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.7.2007 12:35:34   
Ejpril
Jaz tudi ne.Dojenček ni otrok.Zakaj prehitevati stvari?

(odgovor članu banki)
Neposredna povezava do sporočila: 13
30.7.2007 10:20:55   
zaspanka
kaj pa plavanje dojenčkov? tega tudi ne priporočate? ga imajo tudi v toplicah in seveda v javnih bazenih. naš je star sedaj 13 mesecev in že od tretjega meseca naprej redno hodimo na bazene. najprej plavanje za dojenčke, potem pa še ostale bazene in toplice. poleti seveda morje, pa tudi kakšne toplice. mali super uživa v vodi in ga sploh ne spravimo ven. in to že od vsega začetka. pa nikoli nismo imeli nikakršnih problemov. zato mislim, da ni smiselno posploševat!

tako, da sem vesela da ste šli tančica in da ste uživali!

(odgovor članu Ejpril)
Neposredna povezava do sporočila: 14
30.7.2007 10:44:12   
Anonimen
zaspanka, tvoj pa več ni dojenček  ampak otroček user posted image .

Me zanima kaj bi rekla, pediatrinji, ko bi to za 4 mesečnika svetovala, da pa v tej vročini na javno kopališče ne iti, sploh pa ne zdaj, ko so bazeni tako vsrani od vse te mase ljudi.

(odgovor članu zaspanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
31.7.2007 9:19:47   
zaspanka
paštetov kruh, si prebrala moj post?

"in že od tretjega meseca naprej redno hodimo na bazene. najprej plavanje za dojenčke, potem pa še ostale bazene in toplice. poleti seveda morje, pa tudi kakšne toplice"

kolikor sem se jaz pozanimala, vsi zelo priporočaja plavanje dojenčkov za njihov razvoj! tudi pediatri pri nas in po svetu. in ja, mislim, da je otrok pri 3 mesecih še dojenček. ti očitno ne!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
31.7.2007 9:43:42   
Anol
Samo malo se bom vmešala. Tudi jaz sem svojega vozila na plavanje na DIF, začela sva pri 5 mesecih, voda v bazenih za plavanje je prečiščena oz. pripavljena za take pikce, tam ni trume plavalcev. Pri ostalih javnih bazenih pa sem tudi jaz skeptična in svojega trenutno drugega 3 mesečnega dojenčka ne bi dala notri, ker je toliko ljudi, ki notr prinašajo takšno in drugačno svinjarijo. No, to je moje mnenje in res se vsak starš po svoje odloči, za kar meni, da je najboljše za njegovega otroka.

Anol

Mojim ušesom najlepši zvok je smeh mojih otrok.

(odgovor članu zaspanka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
31.7.2007 12:25:28   
zaspanka
Anol, kolikor jaz vem voda za plavanje dojenčkov ni dodatno prečiščena, je pa testirana. in če ustreza, lahko tam dif izvaja plavanje dojenčkov. mi smo namreč hodili na plavanje v atlantis, organiziral pa ga je dif. in tam so bili v bazenu normalno prisotni še drugi ljudje. vem pa da imajo plavanje za dojenčke organizirano tudi v termah dolenjske toplice in tam so v bazenu prav tako še vsi ostali in temp. vode in zraka je takšna kot ves čas. in iz tega vidika ne vem zakaj nekatere tako komplicirajo. se pa strinjam, da vsaka po svoje in spoštujem odločitev vsake posameznice. me pa motijo napadi na tisto, ki vpraša za mnenje in potem dobi odgovore tipa "kako lahko pomisliš na kaj takega...", "gužva, svinarija, vročina v bazenu" kar vse posplošeno, da "dojenček ni otrok" in ga je potrebno imet najverjetneje v prostorih namenjenih posebno za dojenčke, itd.
zato sem rekla, da sem vesela, da se tančica ni ozirala na vsa ta mnenja in je kljub temu odpeljala svojega dojenčka v terme in uživala.

(odgovor članu Anol)
Neposredna povezava do sporočila: 18
31.7.2007 13:23:20   
Anonimen
zaspanka, jaz govorim poleti za javna kopališča. In glede na to kjer delam vem prokleto dobro kakšna je voda poleti in pozimi in kdaj je primerna za 4 mesečne in enoletne. To, da pa je plavanje za dojenčke super, pa tudi iz prakse ogromno vem.

ŠE enkrat: javna kopališča sploh poleti nikakor niso primerna za dojenčke do 5. meseca.

V sestavo in analizo vode (po posameznih kopališčih toplicah) se pa ne bi spuščala, čeprav imam toliko prakse s tem, da bi se lahko. Zato pa vam lahko poudarim še enkrat predzadnji stavek. user posted image

(odgovor članu zaspanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?