Anonimen -> RE: v toplice? (20.7.2007 21:06:34)
|
Jaz ga pa ne bi peljala. 1. V toplicah je termalna voda, kar pomeni, da ni navadna in je precej težja in dosti bolj topla, kar pa ni za dojenčke. 2. Potem tudi voda je zdaj v poletnih časih, sploh pa zdaj ko je tako vroče, bolj umazana, gužva je da je joj, poleg tega pa je tudi zunaj vročina neznosna. 3. Tole friškanje ti pri tej vročini ne pride v poštev, ker boš suha čez 3 minute na tej vročini, čez 5 minut ti bo pa za **** vroče. Kaj šele 4 mesečniku, ki še ne more uravnavati telesne temperature in ne švicati. Pomisli... 5. ker je zdaj veliko več klora noter zaradi ogromnega št. kopalcev, klor pa ni ravno primeren za 4. mesečnika Odločitev je pa na koncu tvoja. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Mi smo bili zdaj ob šestih z 20 mesečnikom zunaj in mu je bilo nepopisno vroče. Sploh si ne znam predstavljati, pa četudi leži kje v senčiki kako bi bilo. Namreč vlaga je precejšnja pa zrak izredno vroč, da komaj dihaš. To, da bi pa bil cel dan v vodi, pa mi je tudi mim, saj se sonce odbija od vode in bo kljub klobučku izpostavljen UV žarkom.
|
|
|
|