|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   v petek 13.5. mam pregled v mb
9.5.2005 20:06:08   
saša24
pozdravljene punce.

mi že kar živčki malo delajo kaj bo v petek, saj mi :hudicek: zamuja že od 3.3. in ne vem kaj se dogaja z mojimi ovulaciji kljub jemanju klomifema 3 cikluse. namreč po dveh ciklusih sem dobila redno :hudicek: sedaj ko bi jo pa mogla je pa ni., pa test sem tut nardila pa je bil žal negativen.

komaj čakam da bom zagledala :roza::modri: pa da se rešim enkrat ambulante. res občudujem vsa dekleta, ki se trudite že več let in prestajate najrazličnejše operacije. upam, da jih meni ne bo treba imam namreč probleme samo z ovulacijami.

lep večer vam želim pa da bi ble vse čimprej :nosecka::nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
9.5.2005 21:02:38   
aljča
ojla Saša!
V petek sem tud jaz v Mb,ker imam zadnji IUI.Morda se bova videli.Držim pesti, da se ti zadeve uredijo.Je pa res čudno okrog naših hormonov da se takole poigravajo z nami ane?:zmeden2:Meni ta mesec kaže vse lepo,če bo pa v tretje šlo pa ne vem, ker sta mi dva IUI postopka že spodletela.Želim si da mi tokrat porata, ker bi se izognila drugi mesec IVF-ju.No bomo videli, če bo bo,če pa ne pa drugi mesec na IVF.
Držim pestke za vse nas ki se trudimo in ko smo tko pogumne.:miska::sloncek::miska::sloncek::miska::sloncek::miska::sloncek::miska:
Čao Alja:metulj::metulj:

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.5.2005 21:07:23   
Sulfinija
Ojla!!!!

Saša tudi jaz imam v petek zadnji IUI,upšam,da bo poratal,ker sta tudi pri meni bla že dva neuspešna!

LP Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.5.2005 21:09:35   
saša24
mojca in aljča!

js vama iz srca privoščim da vama uspe. držala bom pesti celi teden, da vama le rata.

:angel::angel::angel::angel::angel::angel:

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.5.2005 21:13:58   
aljča
Hvala Saša jest tud teb:miska::sloncek::miska::sloncek::miska::sloncek::miska::sloncek:.Petek 13.pravjo da je nesrečen dan,jaz pa pravim, da bo srečen bomo vse tri neki lepga zvedele,nardile.
Alja:metulj::metulj:

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.5.2005 21:19:13   
saša24
JS RES UPAM DA BO SREČEN TA PETEK 13, PA ČEPRAV MI TAKO ČUDNO ZVENI TA TRINAJSTICA.

JS RES UPAM, DA BOMO VSE TRI ZVEDLE NEKAJ LEPEGA PA DA BOMO VSE V KRATKEM SREČKE :nosecka::nosecka::nosecka:

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.5.2005 7:35:35   
biba77
Sasa24 :rozica:, upam, da ti bo znala razlozit, kaj se dogaja. Tudi jaz sem v prvi rundi, ko sem za 3 mesece dobila Klomifen, v prvih dveh dobila M, v zadnjem pa ne? :zmeden::zmeden::zmeden:
Ampak, nic obupat, mogoce pa si :nosecka:? Undercover...
Drzim :miska::miska::miska::miska::miska::miska: zate.
In seveda za Aljco in Mojco tudi!!!:rozica:

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.5.2005 18:52:51   
saša24
astra hvala za lepe želje. tut js upam da sm :nosecka:

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.