Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
v petek 13.5. mam pregled v mb 9.5.2005 21:02:38
|
|
|
|
aljča
|
ojla Saša! V petek sem tud jaz v Mb,ker imam zadnji IUI.Morda se bova videli.Držim pesti, da se ti zadeve uredijo.Je pa res čudno okrog naših hormonov da se takole poigravajo z nami ane?:zmeden2:Meni ta mesec kaže vse lepo,če bo pa v tretje šlo pa ne vem, ker sta mi dva IUI postopka že spodletela.Želim si da mi tokrat porata, ker bi se izognila drugi mesec IVF-ju.No bomo videli, če bo bo,če pa ne pa drugi mesec na IVF. Držim pestke za vse nas ki se trudimo in ko smo tko pogumne.:miska::sloncek::miska::sloncek::miska::sloncek::miska::sloncek::miska: Čao Alja:metulj::metulj:
|
|
|
|
v petek 13.5. mam pregled v mb 9.5.2005 21:07:23
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla!!!! Saša tudi jaz imam v petek zadnji IUI,upšam,da bo poratal,ker sta tudi pri meni bla že dva neuspešna! LP Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
v petek 13.5. mam pregled v mb 9.5.2005 21:09:35
|
|
|
|
saša24
|
mojca in aljča! js vama iz srca privoščim da vama uspe. držala bom pesti celi teden, da vama le rata. :angel::angel::angel::angel::angel::angel:
|
|
|
|
v petek 13.5. mam pregled v mb 9.5.2005 21:13:58
|
|
|
|
aljča
|
Hvala Saša jest tud teb:miska::sloncek::miska::sloncek::miska::sloncek::miska::sloncek:.Petek 13.pravjo da je nesrečen dan,jaz pa pravim, da bo srečen bomo vse tri neki lepga zvedele,nardile. Alja:metulj::metulj:
|
|
|
|
v petek 13.5. mam pregled v mb 9.5.2005 21:19:13
|
|
|
|
saša24
|
JS RES UPAM DA BO SREČEN TA PETEK 13, PA ČEPRAV MI TAKO ČUDNO ZVENI TA TRINAJSTICA. JS RES UPAM, DA BOMO VSE TRI ZVEDLE NEKAJ LEPEGA PA DA BOMO VSE V KRATKEM SREČKE :nosecka::nosecka::nosecka:
|
|
|
|
v petek 13.5. mam pregled v mb 10.5.2005 7:35:35
|
|
|
|
biba77
|
Sasa24 :rozica:, upam, da ti bo znala razlozit, kaj se dogaja. Tudi jaz sem v prvi rundi, ko sem za 3 mesece dobila Klomifen, v prvih dveh dobila M, v zadnjem pa ne? :zmeden::zmeden::zmeden: Ampak, nic obupat, mogoce pa si :nosecka:? Undercover... Drzim :miska::miska::miska::miska::miska::miska: zate. In seveda za Aljco in Mojco tudi!!!:rozica:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
način porodabellamiakako ste rodile svoje otroke?naravno, brez protibolečinskih sredstev (
76%)
s carskim rezom (
18%)
z ultivo (
6%)
Število vseh glasov: 319Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!