Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
v petek 13.5. mam pregled v mb 9.5.2005 21:02:38
|
|
|
|
aljča
|
ojla Saša! V petek sem tud jaz v Mb,ker imam zadnji IUI.Morda se bova videli.Držim pesti, da se ti zadeve uredijo.Je pa res čudno okrog naših hormonov da se takole poigravajo z nami ane?:zmeden2:Meni ta mesec kaže vse lepo,če bo pa v tretje šlo pa ne vem, ker sta mi dva IUI postopka že spodletela.Želim si da mi tokrat porata, ker bi se izognila drugi mesec IVF-ju.No bomo videli, če bo bo,če pa ne pa drugi mesec na IVF. Držim pestke za vse nas ki se trudimo in ko smo tko pogumne.:miska::sloncek::miska::sloncek::miska::sloncek::miska::sloncek::miska: Čao Alja:metulj::metulj:
|
|
|
|
v petek 13.5. mam pregled v mb 9.5.2005 21:07:23
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla!!!! Saša tudi jaz imam v petek zadnji IUI,upšam,da bo poratal,ker sta tudi pri meni bla že dva neuspešna! LP Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
v petek 13.5. mam pregled v mb 9.5.2005 21:09:35
|
|
|
|
saša24
|
mojca in aljča! js vama iz srca privoščim da vama uspe. držala bom pesti celi teden, da vama le rata. :angel::angel::angel::angel::angel::angel:
|
|
|
|
v petek 13.5. mam pregled v mb 9.5.2005 21:13:58
|
|
|
|
aljča
|
Hvala Saša jest tud teb:miska::sloncek::miska::sloncek::miska::sloncek::miska::sloncek:.Petek 13.pravjo da je nesrečen dan,jaz pa pravim, da bo srečen bomo vse tri neki lepga zvedele,nardile. Alja:metulj::metulj:
|
|
|
|
v petek 13.5. mam pregled v mb 9.5.2005 21:19:13
|
|
|
|
saša24
|
JS RES UPAM DA BO SREČEN TA PETEK 13, PA ČEPRAV MI TAKO ČUDNO ZVENI TA TRINAJSTICA. JS RES UPAM, DA BOMO VSE TRI ZVEDLE NEKAJ LEPEGA PA DA BOMO VSE V KRATKEM SREČKE :nosecka::nosecka::nosecka:
|
|
|
|
v petek 13.5. mam pregled v mb 10.5.2005 7:35:35
|
|
|
|
biba77
|
Sasa24 :rozica:, upam, da ti bo znala razlozit, kaj se dogaja. Tudi jaz sem v prvi rundi, ko sem za 3 mesece dobila Klomifen, v prvih dveh dobila M, v zadnjem pa ne? :zmeden::zmeden::zmeden: Ampak, nic obupat, mogoce pa si :nosecka:? Undercover... Drzim :miska::miska::miska::miska::miska::miska: zate. In seveda za Aljco in Mojco tudi!!!:rozica:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.