v petek 13.5. mam pregled v mb (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

saša24 -> v petek 13.5. mam pregled v mb (9.5.2005 20:06:08)

pozdravljene punce.

mi že kar živčki malo delajo kaj bo v petek, saj mi :hudicek: zamuja že od 3.3. in ne vem kaj se dogaja z mojimi ovulaciji kljub jemanju klomifema 3 cikluse. namreč po dveh ciklusih sem dobila redno :hudicek: sedaj ko bi jo pa mogla je pa ni., pa test sem tut nardila pa je bil žal negativen.

komaj čakam da bom zagledala :roza::modri: pa da se rešim enkrat ambulante. res občudujem vsa dekleta, ki se trudite že več let in prestajate najrazličnejše operacije. upam, da jih meni ne bo treba imam namreč probleme samo z ovulacijami.

lep večer vam želim pa da bi ble vse čimprej :nosecka::nosecka:

aljča -> v petek 13.5. mam pregled v mb (9.5.2005 21:02:38)

ojla Saša!
V petek sem tud jaz v Mb,ker imam zadnji IUI.Morda se bova videli.Držim pesti, da se ti zadeve uredijo.Je pa res čudno okrog naših hormonov da se takole poigravajo z nami ane?:zmeden2:Meni ta mesec kaže vse lepo,če bo pa v tretje šlo pa ne vem, ker sta mi dva IUI postopka že spodletela.Želim si da mi tokrat porata, ker bi se izognila drugi mesec IVF-ju.No bomo videli, če bo bo,če pa ne pa drugi mesec na IVF.
Držim pestke za vse nas ki se trudimo in ko smo tko pogumne.:miska::sloncek::miska::sloncek::miska::sloncek::miska::sloncek::miska:
Čao Alja:metulj::metulj:

Sulfinija -> v petek 13.5. mam pregled v mb (9.5.2005 21:07:23)

Ojla!!!!

Saša tudi jaz imam v petek zadnji IUI,upšam,da bo poratal,ker sta tudi pri meni bla že dva neuspešna!

LP Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:

saša24 -> v petek 13.5. mam pregled v mb (9.5.2005 21:09:35)

mojca in aljča!

js vama iz srca privoščim da vama uspe. držala bom pesti celi teden, da vama le rata.

:angel::angel::angel::angel::angel::angel:

aljča -> v petek 13.5. mam pregled v mb (9.5.2005 21:13:58)

Hvala Saša jest tud teb:miska::sloncek::miska::sloncek::miska::sloncek::miska::sloncek:.Petek 13.pravjo da je nesrečen dan,jaz pa pravim, da bo srečen bomo vse tri neki lepga zvedele,nardile.
Alja:metulj::metulj:

saša24 -> v petek 13.5. mam pregled v mb (9.5.2005 21:19:13)

JS RES UPAM DA BO SREČEN TA PETEK 13, PA ČEPRAV MI TAKO ČUDNO ZVENI TA TRINAJSTICA.

JS RES UPAM, DA BOMO VSE TRI ZVEDLE NEKAJ LEPEGA PA DA BOMO VSE V KRATKEM SREČKE :nosecka::nosecka::nosecka:

biba77 -> v petek 13.5. mam pregled v mb (10.5.2005 7:35:35)

Sasa24 :rozica:, upam, da ti bo znala razlozit, kaj se dogaja. Tudi jaz sem v prvi rundi, ko sem za 3 mesece dobila Klomifen, v prvih dveh dobila M, v zadnjem pa ne? :zmeden::zmeden::zmeden:
Ampak, nic obupat, mogoce pa si :nosecka:? Undercover...
Drzim :miska::miska::miska::miska::miska::miska: zate.
In seveda za Aljco in Mojco tudi!!!:rozica:

saša24 -> v petek 13.5. mam pregled v mb (10.5.2005 18:52:51)

astra hvala za lepe želje. tut js upam da sm :nosecka:

Stran: [1]