|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   v bazen s 14m
19.6.2005 13:27:26   
a.jda
Imam punčko staro 14 mesecev. Rada bi šla z njo v toplice. Pa me zanima, kako imate oblečene malčke ob vodi. samo v kopalno pleničko, ali tudi v majčko s kratkimi rokavi. se bojim da bi jo opeklo, čeprav jo bom fino namazala. kaj pa v vodi, verjetno brez majčke? Kako vi prakticirate?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   v bazen s 14m
19.6.2005 13:44:57   
Petra&Mojca
Jaz sem bila s svojo pikico lani poleti, ko je bila stara 6 mesecev v toplicah. V casu najbolj mocnega sonca (od11.-16.ure) sva bili kje v senci ali notranjih bazenih. Drugace pa sem jo pol ure preden sva sli na sonce dobro namazala in se je kopala samo s kopalno plenicko in obvezno s klobuckom na glavi. Pa ni bilo nobenih opeklin ali kakih drugih problemov. Letos pa bomo prakticirali isto.

Obilo uzitkov na soncu in v vodi vama zelim!

(odgovor članu a.jda)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   v bazen s 14m
19.6.2005 16:44:54   
kimi
Mi sicer še nismo šli na bazen ampak bomo prakticirali kot je rekla petra, če bomo zunaj na soncu bomo imeli kapico na glavi in ne bomo dolgo v vodi se bomo raje v notranjosti držali...drugače pa mi bomo tako ali tako gledali da bomo v toplici prišli po 15 uri je karta malo ceneje in za našega sončka je takratn jamanj škodljivo sonce

(odgovor članu a.jda)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   v bazen s 14m
19.6.2005 23:19:53   
viv_
Jaz sem jo imela sedaj samo v kopalkicah - po kopalnih plenicah se ji je vedno vnela rita. Pa mazala sem jo s kremo non-stop. Majčka mi ni simpatična ideja, ker potem stoji v vodi, pa malo popiha, pa je mrzlo... Klobučka tudi nimamo, ker skače v vodo, se tunka...

(odgovor članu a.jda)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?