v bazen s 14m (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

a.jda -> v bazen s 14m (19.6.2005 13:27:26)

Imam punčko staro 14 mesecev. Rada bi šla z njo v toplice. Pa me zanima, kako imate oblečene malčke ob vodi. samo v kopalno pleničko, ali tudi v majčko s kratkimi rokavi. se bojim da bi jo opeklo, čeprav jo bom fino namazala. kaj pa v vodi, verjetno brez majčke? Kako vi prakticirate?

Petra&Mojca -> v bazen s 14m (19.6.2005 13:44:57)

Jaz sem bila s svojo pikico lani poleti, ko je bila stara 6 mesecev v toplicah. V casu najbolj mocnega sonca (od11.-16.ure) sva bili kje v senci ali notranjih bazenih. Drugace pa sem jo pol ure preden sva sli na sonce dobro namazala in se je kopala samo s kopalno plenicko in obvezno s klobuckom na glavi. Pa ni bilo nobenih opeklin ali kakih drugih problemov. Letos pa bomo prakticirali isto.

Obilo uzitkov na soncu in v vodi vama zelim!

kimi -> v bazen s 14m (19.6.2005 16:44:54)

Mi sicer še nismo šli na bazen ampak bomo prakticirali kot je rekla petra, če bomo zunaj na soncu bomo imeli kapico na glavi in ne bomo dolgo v vodi se bomo raje v notranjosti držali...drugače pa mi bomo tako ali tako gledali da bomo v toplici prišli po 15 uri je karta malo ceneje in za našega sončka je takratn jamanj škodljivo sonce

viv_ -> v bazen s 14m (19.6.2005 23:19:53)

Jaz sem jo imela sedaj samo v kopalkicah - po kopalnih plenicah se ji je vedno vnela rita. Pa mazala sem jo s kremo non-stop. Majčka mi ni simpatična ideja, ker potem stoji v vodi, pa malo popiha, pa je mrzlo... Klobučka tudi nimamo, ker skače v vodo, se tunka...

Stran: [1]