|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   uz -morfologija mb
18.1.2005 11:47:14   
Anonimen
vceraj sem imela redni pregled pri ginekologu, ki me je narocla na morfologijo k dr. vajngerlu(nevem kak se prav napise:ups:).kako dolgo to sploh traja?:zmeden2:citala sem da ni ravno kratki uz, ene pa pravijo, da so gotove zelo hitro.upam da bomo zvedli za spol!:kava:
zraven se lahko gre fantek, tako, da ga bova oba vidla...najinega bejbija9nebesa
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   uz -morfologija mb
18.1.2005 11:52:31   
beba76
UZ ti delajo čez trebušček, traja pa kar lep čas. Pri meni je blo cca.20 minut, sem pa že brala, da je trajalo tudi pol ure. Spol se že vidi, če je seveda otroček lepo obrnjen - pri meni ni hotel pokazat:((

Je pa ful zanimivo, tak da fanta obvezno vzemi poleg.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   uz -morfologija mb
18.1.2005 11:58:24   
Anonimen
ves, da ga bom...nujno.ker je pol celi veseli in tak naju fajn boza:bravo:nama pa fajn pase;)9nebesa
ze komaj cakam:sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   uz -morfologija mb
18.1.2005 12:00:17   
beba76
Ja, moj je bil tudi čisto iz sebe - takrat je namreč prvič bil poleg na UZ-ju in zdi se mi, da je še komaj takrat, ko je videl :duda: v resnici dojel, da bo očka...:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   uz -morfologija mb
18.1.2005 14:03:50   
pravljica
katera pa je tvoja G? sem mislila, da to kar osebni G naredi :zmeden:
sama imam namen it k dr Japlju na fontano (zaradi videoposnetka) pa ne vem kako to gre - ali kar G določći, kam? ne vem niti kdaj se to opravlja; pregled imam v 20. tednu, upam da ne bo prepozno za naročanje
zraven bi vzela seveda dragega...pa za hčero- 6 let sem razmišljala, ker bi rada šla zraven, pa ne vem, kako je s tem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   uz -morfologija mb
18.1.2005 18:26:45   
Anonimen
Jaz imam Sabino Ozimic, vceraj ko sem pa imela pregled(21t), pa mi je rekla naj se oglasim tu v zdravstvenem domu konec mesca in mi bo to naredo prej omenjeni g.:bravo:Mislim, da je ta pregled placa zavarovalnica:zmeden2:vsaj neki sem citala, tako, da ti ni potrebno it na Fontano.Prepozna pa ziher nebos , ker sem jaz teden pred tabo in me je vceraj narocla pa ni bilo problema za konec mesca..Morfologija ti tako lahko delajo do 24t:muca:
Glede tega pa da imas nekoga zraven..meni je g rekla sama, naj pripeljem koga zraven, da bodo tudi drugi lahko vidli8)
Upam, da sem kaj pomagala:miska:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?