uz -morfologija mb (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> uz -morfologija mb (18.1.2005 11:47:14)

vceraj sem imela redni pregled pri ginekologu, ki me je narocla na morfologijo k dr. vajngerlu(nevem kak se prav napise:ups:).kako dolgo to sploh traja?:zmeden2:citala sem da ni ravno kratki uz, ene pa pravijo, da so gotove zelo hitro.upam da bomo zvedli za spol!:kava:
zraven se lahko gre fantek, tako, da ga bova oba vidla...najinega bejbija9nebesa

beba76 -> uz -morfologija mb (18.1.2005 11:52:31)

UZ ti delajo čez trebušček, traja pa kar lep čas. Pri meni je blo cca.20 minut, sem pa že brala, da je trajalo tudi pol ure. Spol se že vidi, če je seveda otroček lepo obrnjen - pri meni ni hotel pokazat:((

Je pa ful zanimivo, tak da fanta obvezno vzemi poleg.

Anonimen -> uz -morfologija mb (18.1.2005 11:58:24)

ves, da ga bom...nujno.ker je pol celi veseli in tak naju fajn boza:bravo:nama pa fajn pase;)9nebesa
ze komaj cakam:sloncek:

beba76 -> uz -morfologija mb (18.1.2005 12:00:17)

Ja, moj je bil tudi čisto iz sebe - takrat je namreč prvič bil poleg na UZ-ju in zdi se mi, da je še komaj takrat, ko je videl :duda: v resnici dojel, da bo očka...:)-:)-:)-:)-

pravljica -> uz -morfologija mb (18.1.2005 14:03:50)

katera pa je tvoja G? sem mislila, da to kar osebni G naredi :zmeden:
sama imam namen it k dr Japlju na fontano (zaradi videoposnetka) pa ne vem kako to gre - ali kar G določći, kam? ne vem niti kdaj se to opravlja; pregled imam v 20. tednu, upam da ne bo prepozno za naročanje
zraven bi vzela seveda dragega...pa za hčero- 6 let sem razmišljala, ker bi rada šla zraven, pa ne vem, kako je s tem

Anonimen -> uz -morfologija mb (18.1.2005 18:26:45)

Jaz imam Sabino Ozimic, vceraj ko sem pa imela pregled(21t), pa mi je rekla naj se oglasim tu v zdravstvenem domu konec mesca in mi bo to naredo prej omenjeni g.:bravo:Mislim, da je ta pregled placa zavarovalnica:zmeden2:vsaj neki sem citala, tako, da ti ni potrebno it na Fontano.Prepozna pa ziher nebos , ker sem jaz teden pred tabo in me je vceraj narocla pa ni bilo problema za konec mesca..Morfologija ti tako lahko delajo do 24t:muca:
Glede tega pa da imas nekoga zraven..meni je g rekla sama, naj pripeljem koga zraven, da bodo tudi drugi lahko vidli8)
Upam, da sem kaj pomagala:miska:

Stran: [1]