Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: uveljavljanje stvarne napake 10.11.2010 11:17:15
|
|
|
|
Oceania
|
Na servisu ti bodo verjetno odgovorili, da je do poškodbe prišlo zaradi nepravilne uporabe. Pravilna pot za uveljavljanje stvarne napake pa je pisno zahtevo s povratnico nasloviš na prodajalca, ki ti mora v določenem roku odgovoriti. Sama si izbereš ali zahtevaš odpravo napake, zamenjavo izdelka, vračilo kupnine ali dela kupnine, ki je sorazmeren napaki.
|
|
|
|
RE: uveljavljanje stvarne napake 10.11.2010 11:56:07
|
|
|
|
NEA_TEJA
|
Sem danes klicala prodajalca in mi je rekla trgovka da naj pošljem mail z slikami kjer se točno vidi do česa je prišlo .Kako pa naj bi prišlo do nepravilne rabe sej v njemu otrok samo sedi in nič drugega valda ga sama pa tud nism strgala se lepo vidi linija kjer se drajsa voziček ob aluminij.
|
|
|
|
RE: uveljavljanje stvarne napake 10.11.2010 12:16:59
|
|
|
|
Oceania
|
Glej, to kar ti bodo odgovorili s servisa so moja predvidevanja. Prodajalka pa te je tja napotila zato, da se njej ni treba s tem ukvarjat. Nauk: nikoli ne poslušaj prodajalk
< Sporočilo je popravil Oceania -- 10.11.2010 12:20:59 >
|
|
|
|
RE: uveljavljanje stvarne napake 10.11.2010 12:42:33
|
|
|
|
NEA_TEJA
|
v kolikih dneh pa morjo odgovort in kaj če ne
|
|
|
|
RE: uveljavljanje stvarne napake 10.11.2010 14:09:21
|
|
|
|
benika
|
Če ni več garancije, potem ti je tudi ne bodo upoštevali.
|
|
|
|
RE: uveljavljanje stvarne napake 10.11.2010 14:37:55
|
|
|
|
Oceania
|
Ni res benika, garancija in jamčevanje sta dve različni stvari. Meni je prodajalec vrnil kupnino po 7 letih, le da je v mojem primeru šlo za tehnično stvar. Je pa problematičen ta primer, ker gre očitno za skrito napako.
< Sporočilo je popravil Oceania -- 10.11.2010 14:39:57 >
|
|
|
| Stran: [1] |
zanositevdarjad6mene pa neki zanima...pred kratkim sem prenehala jemati KT,ker sem pozabila vzeti 3 zaporedoma. Pojedla sem jih nekje do polovice,sedaj sem popoloma prenehala,ker sva se odločila za naraščaj. ali to kaj vpliva? In ali imam možnost zanositi v kratkem?zanositev po KT (
80%)
plodnost (
20%)
Število vseh glasov: 40Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!