Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: uvajanje kravjega mleka 6.4.2009 22:25:25
|
|
|
|
dejzi
|
Mi smo stari 8m, pa sem ji ga dala malo v špinačo in malo v pire. Drugače pa še ne, ker se nam nikamor ne mudi. Tisto je le za okus.
|
|
RE: uvajanje kravjega mleka 7.4.2009 12:08:59
|
|
|
|
suzy85
|
jst ji bom začela delat stvari iz alpskega mleka - puding, gris, keksolino..., pol bom pa menjala po 1 obrok AM za alpsko mleko, dokler ne bomo samo na alpskem
|
|
RE: uvajanje kravjega mleka 7.4.2009 20:55:42
|
|
|
|
AinB
|
Sej nebi bla rada kej pametna, ampak se mi zdi, da so v starševski šoli odsvetovali trajna mleka (npr. Alpsko). Rečeno nam je bilo, da je potrebno kupit navadno polno mastno in ga prekuhati. Dajati naj bi ga začeli otročkom med 10-12 mescem.
|
|
|
|
RE: uvajanje kravjega mleka 7.4.2009 21:00:18
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB Sej nebi bla rada kej pametna, ampak se mi zdi, da so v starševski šoli odsvetovali trajna mleka (npr. Alpsko). Rečeno nam je bilo, da je potrebno kupit navadno polno mastno in ga prekuhati. Dajati naj bi ga začeli otročkom med 10-12 mescem. ..ja meni je še zadnjič to P omenil ko sem ga spraševala
|
|
|
|
RE: uvajanje kravjega mleka 9.4.2009 16:32:14
|
|
|
|
josephine27
|
Mi itak kupujemo sveže mleko od Planike - tako da imam namen tega dat samo nisem vedela da ga je treba prej prekuhat.
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
TVEvica22Koliko časa na dan gledajo vaši malčki TV?manj kot pol ure (
34%)
več kot pol ure (
21%)
več kot eno uro (
25%)
več kot dve uri (
6%)
kolikor sam hoče (
14%)
Število vseh glasov: 131Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!