|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   uvajanje kravjega mleka
6.4.2009 18:45:05   
josephine27
živjo

počasi bi rada svojemu sončku uvedla kravje mleko. pa me zanima na kakšen način ste ga uvedle tiste ki ga že dajate? najprej eno žličko? drug dan dve? ste mu z njim kakšno kašico pripravili ali ste mu dale kar samo za spit? je katera mešala med adaptirano? mogoče mal kompliciram ampak me malo skrbi zaradi mogoče alergije.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: uvajanje kravjega mleka
6.4.2009 22:25:25   
dejzi
Mi smo stari 8m, pa sem ji ga dala malo v špinačo in malo v pire. Drugače pa še ne, ker se nam nikamor ne mudi. Tisto je le za okus.

Rea * 02.08.2008
Nia * 19.08.2011

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.4.2009 12:08:59   
suzy85
jst ji bom začela delat stvari iz alpskega mleka - puding, gris, keksolino..., pol bom pa menjala po 1 obrok AM za alpsko mleko, dokler ne bomo samo na alpskem

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu dejzi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.4.2009 20:55:42   
AinB
Sej nebi bla rada kej pametna, ampak se mi zdi, da so v starševski šoli odsvetovali trajna mleka (npr. Alpsko). Rečeno nam je bilo, da je potrebno kupit navadno polno mastno in ga prekuhati. Dajati naj bi ga začeli otročkom med 10-12 mescem.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.4.2009 21:00:18   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: AinB

Sej nebi bla rada kej pametna, ampak se mi zdi, da so v starševski šoli odsvetovali trajna mleka (npr. Alpsko). Rečeno nam je bilo, da je potrebno kupit navadno polno mastno in ga prekuhati. Dajati naj bi ga začeli otročkom med 10-12 mescem.

..ja meni je še zadnjič to P omenil ko sem ga spraševalauser posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.4.2009 16:32:14   
josephine27
Mi itak kupujemo sveže mleko od Planike - tako da imam namen tega dat samo nisem vedela da ga je treba prej prekuhat.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.4.2009 12:36:25   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: AinB

Točno tako, odsvetuje pa se zato ker je Alpsko.... homogenizirano, mleko ki ga pijejo user posted image pa naj bi bilo le pasterizirano in prekuhano.

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.

TV
Evica22

Koliko časa na dan gledajo vaši malčki TV?

manj kot pol ure (34%)

več kot pol ure (21%)

več kot eno uro (25%)

več kot dve uri (6%)

kolikor sam hoče (14%)

Število vseh glasov: 131

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!