uvajanje kravjega mleka (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Uvajanje goste hrane

Sporočilo

josephine27 -> uvajanje kravjega mleka (6.4.2009 18:45:05)

živjo

počasi bi rada svojemu sončku uvedla kravje mleko. pa me zanima na kakšen način ste ga uvedle tiste ki ga že dajate? najprej eno žličko? drug dan dve? ste mu z njim kakšno kašico pripravili ali ste mu dale kar samo za spit? je katera mešala med adaptirano? mogoče mal kompliciram ampak me malo skrbi zaradi mogoče alergije.

dejzi -> RE: uvajanje kravjega mleka (6.4.2009 22:25:25)

Mi smo stari 8m, pa sem ji ga dala malo v špinačo in malo v pire. Drugače pa še ne, ker se nam nikamor ne mudi. Tisto je le za okus.

suzy85 -> RE: uvajanje kravjega mleka (7.4.2009 12:08:59)

jst ji bom začela delat stvari iz alpskega mleka - puding, gris, keksolino..., pol bom pa menjala po 1 obrok AM za alpsko mleko, dokler ne bomo samo na alpskem

AinB -> RE: uvajanje kravjega mleka (7.4.2009 20:55:42)

Sej nebi bla rada kej pametna, ampak se mi zdi, da so v starševski šoli odsvetovali trajna mleka (npr. Alpsko). Rečeno nam je bilo, da je potrebno kupit navadno polno mastno in ga prekuhati. Dajati naj bi ga začeli otročkom med 10-12 mescem.

gloria -> RE: uvajanje kravjega mleka (7.4.2009 21:00:18)

IZVIRNO SPOROČILO: AinB

Sej nebi bla rada kej pametna, ampak se mi zdi, da so v starševski šoli odsvetovali trajna mleka (npr. Alpsko). Rečeno nam je bilo, da je potrebno kupit navadno polno mastno in ga prekuhati. Dajati naj bi ga začeli otročkom med 10-12 mescem.

..ja meni je še zadnjič to P omenil ko sem ga spraševala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

josephine27 -> RE: uvajanje kravjega mleka (9.4.2009 16:32:14)

Mi itak kupujemo sveže mleko od Planike - tako da imam namen tega dat samo nisem vedela da ga je treba prej prekuhat.

nia5 -> RE: uvajanje kravjega mleka (11.4.2009 12:36:25)

IZVIRNO SPOROČILO: AinB

Točno tako, odsvetuje pa se zato ker je Alpsko.... homogenizirano, mleko ki ga pijejo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] pa naj bi bilo le pasterizirano in prekuhano.

Stran: [1]