Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: uvajanje jajčnega rumenjaka 26.7.2006 14:19:51
|
|
|
|
muha1
|
Jaz sem ji ga ponavadi zmešala med špinačo ali pa zakuhala juhico. Drugače pa smo mi pri osmih mesecih dajali že cela jajca: razni narastki, musaka,...
|
|
|
|
RE: uvajanje jajčnega rumenjaka 26.7.2006 14:22:46
|
|
|
|
cmokec
|
Jaz sem rumenjak prvič dala pri 9 mesecih. Sem pa vmešala samo rumenjak v cvetačno juhico in pustila, da je še par minut vrela. Ostanek jajca sem pojedla ali pa vrgla, shranjevala ga posebej nisem nikoli. Nekaj jajčka dobi tudi v jušnih zakuhah.
|
|
RE: uvajanje jajčnega rumenjaka 26.7.2006 14:35:38
|
|
|
|
dskubin
|
Mi smo začeli po 7. mesecu 1x tedensko. Rumenjak sem zakuhala v juhico ali mineštro, ali pa če sem prej skuhala celo jajce, smo mi beljak pojedli v kakšni solati, njemu pa sem vmešala rumenjak med pire, zelenjavo,.. Takrat pa je že dobil tudi celo jajce kdaj v kakšni drugi hrani, npr. palačinkah, musaki,... tako da on ni pojedel celega jajčka ampak nekaj pa vendarle. pa nismo imeli problemov.
|
|
|
|
RE: uvajanje jajčnega rumenjaka 26.7.2006 15:32:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo začeli z uvajanjem pri 7.m. 1.teden 1/4 rumenjaka 2. teden 1/2 rumenjaka 3. teden cel rumenjak
|
|
|
|
RE: uvajanje jajčnega rumenjaka 26.7.2006 17:20:27
|
|
|
|
Maleal
|
Jaz sem jajce skuhala in dala rumenjak med špinačo,1 krat na teden.
|
|
RE: uvajanje jajčnega rumenjaka 26.7.2006 18:09:10
|
|
|
|
Nej
|
Probali pri sedmih mesecih v špinači- rezultat fleki okoli ust v trenutku. Bomo kar počakali do 1 leta starosti. Čeprav je npr. tudi jajčne testenine in rezance v juhi pa ni nobenih posebnih reakcij .
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......