Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
uvajanje hrane-krompir?? 7.4.2005 7:29:53
|
|
|
|
tjaga
|
Meni je patronažna rekla, da lahko začnem z dajanjem krompirja po petem mesecu. Mi smo takrat začeli in ni bilo nobenih težav, pa kolikor mi je znano, krompir nima glutena 8) . Je pa od znanke sin alergičen na krompir, njej je pa pediater v posvetovalnici rekel, naj bi se ga v prehrano uvajalo čim kasneje :zmeden: . Naša pediatrinja pravi, da krompir lahko. Torej spet dve različni teoriji. V praksi: naša ga obožuje in ni alergij. :kava::kuza::kava::kuza:
|
|
|
|
uvajanje hrane-krompir?? 7.4.2005 8:27:52
|
|
|
|
nejcko
|
Poleg korenja je bil krompir prva zelenjava, ki sta jo nasa otroka jedla. A zdaj ze okoli krompirja komplicirajo? Prvic slišim. Jaz si brez njega sploh ne predstavljam, kaj bi otrokom kuhala. Oba ga obozujeta!!!!
|
|
|
|
uvajanje hrane-krompir?? 7.4.2005 8:31:29
|
|
|
|
dory
|
Pri sestih mesecih je nas ze jedel krompir...danes ga obozuje v kombinaciji z mesom :)
|
|
|
|
uvajanje hrane-krompir?? 7.4.2005 8:43:52
|
|
|
|
Blink1
|
Krompir je pri nas zakon:bravo: Začela sem ji ga dajat pri 5 mesecih. Skupaj s kislo smetano, bučkami, svetačo, brokolijem, zdaj tudi z mesom. Krompir NIMA glutena.
|
|
|
|
uvajanje hrane-krompir?? 7.4.2005 9:03:05
|
|
|
|
D@isy
|
Tudi mi že od šestega meseca jemo krompir skoraj vsak dan (z zelenjavo, zdaj tudi že z mesom). Hana ga ima rada. Ni imela nikakršnih težav.
|
|
|
|
uvajanje hrane-krompir?? 7.4.2005 9:27:34
|
|
|
|
Natas@
|
Mi smo tudi že začeli s krompirjem kak teden nazaj, ampak ne sme bit samo krompir (saj naš samo krompirjaq ne mara), ampak mora bit v kombinaciji s korenčkom, cvetačo, bučkami,...
|
|
|
|
uvajanje hrane-krompir?? 7.4.2005 11:37:10
|
|
|
|
žiža
|
Mi že od začetka uvajanja jemo kuhan krompirček z zelenjavo. PO navodilu patronažne zmešam 1/3 krompirčka in 2/3 zelenjave.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?