|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   utrujena koža
28.4.2008 11:07:25   
Nacka
Ojla, prosim svetujte mi, katero kremo naj uporabim za utrujeno kožo? Kaj še lahko storim?? Pijem vliko vode, jem zdravo prehrano, sem na svežem zraku vsak dan... Moja koža pa brez sijaja, utrujena, pojavljajo se mi tudi majši mozolji.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: utrujena koža
28.4.2008 11:56:49   
maliva
Kaj pa če poskusiš s kakšnim peelingom  ali maskami?

Če smrdiš po opicah, še nisi Tarzan.

(odgovor članu Nacka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.4.2008 14:03:10   
Nacka
Si delam tud peeling in dajem gor glino, ampak rabim eno ful hranljivo kremo, ki pospešuje obnavljanje kože. A poznate kakšno dobro????

(odgovor članu maliva)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.4.2008 14:08:40   
maliva
Meni je zelo fajn krema iz lekarne, ki ji primešajo olivno olje. Namažem čez noč in zjutraj je koža boljša. Drugače imam tudi jaz suho in tanko kožo, ki hitro zgleda utrujena in brez barve... Občasno (vsak teden recimo) namažem tudi s kvalitetnim olivnim oljem (pred spanjem).

Dobro za kožo je pa tudi jojobino olje. Celo bolj priporočljivo kot olivno.

Če smrdiš po opicah, še nisi Tarzan.

(odgovor članu Nacka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.4.2008 14:10:29   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: Nacka

Si delam tud peeling in dajem gor glino, ampak rabim eno ful hranljivo kremo, ki pospešuje obnavljanje kože. A poznate kakšno dobro????

jaz zdaj uporabljam od L occitane Imortelle fluid pa kremo in mi je zelo v redu. Lica takoj rožnata postanejo, ko naneseš zadevo, res se mi zdi, kot da v trenutku povrne življenje v kožo.

(odgovor članu Nacka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.4.2008 14:29:20   
metuLJchy
od kahne zdenke imam jaz eno 100 % naravno mazilo iz alg, ki se uporablja kot podloga kreme. Kožo mi jo dobesedno poskrka. Ko sem pred tednom dni bila na obisku pri starših 3 dni in je nisem uporabljala, sem imela vidno bolj "zdelano" kožo, po tem mazilcu pa je spet zacvetela...

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.4.2008 14:32:45   
Nacka
Ja ta fluid sem tud uporabljala, ampak se mi zdi, da je bolj za mešan ali masten tip kože. Jest mam zdej po porodu ful suho kožo in mislim, da rabim kaj bolj hranljivega. Uporabljala sem tudi že olivno kremo od Loccitana, pa mam ene predele še vseeno ful suhe. V lekarni so mi pa rekli, da uporabljati olja ni v redu, če je koža mozoljasta.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.4.2008 16:12:10   
HuAnita
eucerin. Je videti mastna, ampak se hitro vpije, meni je fajn. Samo draga kot user posted image

(odgovor članu Nacka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.5.2008 12:35:42   
anarabarbara
Poskusi z dvema različnima kremama: na T področje (čelo in nos ter brada) si daj nekaj za mastno kožo, na lica pa kremo za zelo suho kožo. Za oči je načeloma dobro kupit posebno kremo :) (in potem bankrotiraš :) Mozolji in luščenje so ponavadi znak premastne (seboroične) kože.
Mogoče ti pa manjka železa ali pa ščitnica ne deluje pravilno.

< Sporočilo je popravil anarabarbara -- 3.5.2008 12:36:48 >

Ko bo posekano zadnje drevo, zastrupljena zadnja reka, ulovljena zadnja riba, takrat bo jasno, da se denarja ne da jesti.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?