utrujena koža (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Lepota in moda

Sporočilo

Nacka -> utrujena koža (28.4.2008 11:07:25)

Ojla, prosim svetujte mi, katero kremo naj uporabim za utrujeno kožo? Kaj še lahko storim?? Pijem vliko vode, jem zdravo prehrano, sem na svežem zraku vsak dan... Moja koža pa brez sijaja, utrujena, pojavljajo se mi tudi majši mozolji.

maliva -> RE: utrujena koža (28.4.2008 11:56:49)

Kaj pa če poskusiš s kakšnim peelingom  ali maskami?

Nacka -> RE: utrujena koža (28.4.2008 14:03:10)

Si delam tud peeling in dajem gor glino, ampak rabim eno ful hranljivo kremo, ki pospešuje obnavljanje kože. A poznate kakšno dobro????

maliva -> RE: utrujena koža (28.4.2008 14:08:40)

Meni je zelo fajn krema iz lekarne, ki ji primešajo olivno olje. Namažem čez noč in zjutraj je koža boljša. Drugače imam tudi jaz suho in tanko kožo, ki hitro zgleda utrujena in brez barve... Občasno (vsak teden recimo) namažem tudi s kvalitetnim olivnim oljem (pred spanjem).

Dobro za kožo je pa tudi jojobino olje. Celo bolj priporočljivo kot olivno.

Volga -> RE: utrujena koža (28.4.2008 14:10:29)

IZVIRNO SPOROČILO: Nacka

Si delam tud peeling in dajem gor glino, ampak rabim eno ful hranljivo kremo, ki pospešuje obnavljanje kože. A poznate kakšno dobro????

jaz zdaj uporabljam od L occitane Imortelle fluid pa kremo in mi je zelo v redu. Lica takoj rožnata postanejo, ko naneseš zadevo, res se mi zdi, kot da v trenutku povrne življenje v kožo.

metuLJchy -> RE: utrujena koža (28.4.2008 14:29:20)

od kahne zdenke imam jaz eno 100 % naravno mazilo iz alg, ki se uporablja kot podloga kreme. Kožo mi jo dobesedno poskrka. Ko sem pred tednom dni bila na obisku pri starših 3 dni in je nisem uporabljala, sem imela vidno bolj "zdelano" kožo, po tem mazilcu pa je spet zacvetela...

Nacka -> RE: utrujena koža (28.4.2008 14:32:45)

Ja ta fluid sem tud uporabljala, ampak se mi zdi, da je bolj za mešan ali masten tip kože. Jest mam zdej po porodu ful suho kožo in mislim, da rabim kaj bolj hranljivega. Uporabljala sem tudi že olivno kremo od Loccitana, pa mam ene predele še vseeno ful suhe. V lekarni so mi pa rekli, da uporabljati olja ni v redu, če je koža mozoljasta.

HuAnita -> RE: utrujena koža (29.4.2008 16:12:10)

eucerin. Je videti mastna, ampak se hitro vpije, meni je fajn. Samo draga kot [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]

anarabarbara -> RE: utrujena koža (3.5.2008 12:35:42)

Poskusi z dvema različnima kremama: na T področje (čelo in nos ter brada) si daj nekaj za mastno kožo, na lica pa kremo za zelo suho kožo. Za oči je načeloma dobro kupit posebno kremo :) (in potem bankrotiraš :) Mozolji in luščenje so ponavadi znak premastne (seboroične) kože.
Mogoče ti pa manjka železa ali pa ščitnica ne deluje pravilno.

Stran: [1]