Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
usnjena denarnica........ 4.8.2005 13:40:44
|
|
|
|
dolenjka
|
Moj si jo je izbral v modnih dodatkih Tina v Domžalah
|
|
|
|
usnjena denarnica........ 4.8.2005 13:43:19
|
|
|
|
Iren@
|
Galerija Manus v Radovljici, ročna izdelava in poslikeve. Mislim da imajo internetno stran.
|
|
|
|
usnjena denarnica........ 4.8.2005 13:45:16
|
|
|
|
anadejka
|
Maaa jest bi eno tako čist preprosto črno usnjeno in močno,da se ne bo spet tok hitr znucala(od Koto npr.sam ne vem kje jih imajo),pa če se da v Lj. :zajcek:
|
|
|
|
usnjena denarnica........ 4.8.2005 13:49:05
|
|
|
|
dolenjka
|
Če v BTCju kej ne najdeš pametnega nej me kokla brcne :ups:
|
|
|
|
usnjena denarnica........ 4.8.2005 13:54:38
|
|
|
|
anadejka
|
Ejjjj Dolenjka pol nej te pa kr brca,ker jest pa lohk dam za karkoli cel BTC čez,pa majo povsod ene in iste stvari,pa nč posebnga. Pa nism zbirčna,sam reees no,nč pamtnga nimajo tam.
|
|
|
|
usnjena denarnica........ 4.8.2005 13:56:41
|
|
|
|
dolenjka
|
Pa City park? AJa, pa v isti hali k je Muller pa Mango, pa... je trgovina z usnjenimi izdelki Pavli (domača izdelava) tam bi lahko kej najdla:zmeden2::zmeden2:
|
|
|
|
usnjena denarnica........ 4.8.2005 13:57:59
|
|
|
|
anadejka
|
Thx bom šla pogledat:zajcek:
|
|
|
|
usnjena denarnica........ 4.8.2005 13:58:51
|
|
|
|
dolenjka
|
100 evrov punca!
|
|
|
|
usnjena denarnica........ 4.8.2005 14:02:55
|
|
|
|
anadejka
|
:)-:)-:)-:)- catch me if you can.....:)-:)-:)-
|
|
|
|
usnjena denarnica........ 4.8.2005 14:04:05
|
|
|
|
dolenjka
|
Štartam prot Vrhniki!:kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza: uf sm zadihana ampak še :kuza::kuza::kuza::kuza: pazi me!;)
|
|
|
|
usnjena denarnica........ 4.8.2005 14:05:08
|
|
|
|
anadejka
|
Uuuu bemtiššššš,že bežiiiiiiimmmmm,......eat my dust:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
usnjena denarnica........ 4.8.2005 14:06:15
|
|
|
|
dolenjka
|
še :kuza::kuza::kuza::kuza::kuza:, sam upam da mi ne zmanjka kondicije :zmeden: O lejo :kuza::kuza::kuza::kuza: uf nisi bla ti:grrr::grrr::grrr: še :kuza::kuza::kuza::kuza:
|
|
|
|
usnjena denarnica........ 4.8.2005 14:08:16
|
|
|
|
anadejka
|
he he Dolenjka,da nauš izdahnla ustav kojne,pa pejve rajš na eno :kava:,kwa prauš. K se zdej kr mal bojim,da me nauš:grrr: ;):zajcek:
|
|
|
|
usnjena denarnica........ 4.8.2005 14:10:14
|
|
|
|
dolenjka
|
Sem vedla da se boš ustrašla :)-:)-:)- :kava: ? Kdaj? Biti za! Sam naj pa mal cajt baše :zmeden2::zmeden2:
|
|
|
|
usnjena denarnica........ 4.8.2005 14:24:44
|
|
|
|
anadejka
|
O.K. ko boš hotla pa povej;)
|
|
|
|
usnjena denarnica........ 4.8.2005 14:28:35
|
|
|
|
dolenjka
|
Se me mal bojiš a, pa bl na ovinke pišeš;)
|
|
|
|
usnjena denarnica........ 4.8.2005 14:39:27
|
|
|
|
anadejka
|
.....ahaa;) Ne resno,blo bi fajn se na kšnem drinkcu dobit pa mal u živ poklepetat sam cajt si je treba uzet.Če ti po pravic povem tale tedn tut jest nimam tok cajta.Dons itak mojga vlečem v Lj.jutr mamo pa doma še del.V soboto gremo pa spet na primorsko k moji noni pa na veselico.Je treba začet mal trenirat plesat.Jaoooo si bom mogla še bularje kupit. Drug teden pa upam da nam cimprji čist zares pridejo postavit streho. Tko da dokolenka ti sam rec kdaj maš ti cajt pa se bom pol jest potrudla in se teb prilagajala;) a prau:zajcek:
|
|
|
|
usnjena denarnica........ 4.8.2005 14:47:26
|
|
|
|
dolenjka
|
Ga mam tolk k ti - NČ! :(( V soboto ali nedeljo greva končno na :morje: in se vračava 24.! Tko da pol upam da bo še kej cajta in bova šli lahko še samski na :kava:??
|
|
|
|
usnjena denarnica........ 4.8.2005 14:50:36
|
|
|
|
anadejka
|
No super pol se zmenve da se obvezn slišve po 24.ko boš ti nazaj.Obvezno morve še samske na :kava:,da lohk še kšno ušpičve;)!!! Fajn bod;) Jest grem zdele domu,pa pa:zajcek:
|
|
|
|
usnjena denarnica........ 4.8.2005 14:52:32
|
|
|
|
anadejka
|
Sam še zmer pa nism zvedla kje majo še dobre in kvalitetne moške usnjene denarnice:zmeden: bemtiš:grrr: ehhhh hvala babe,bom že najdla;) mejte se čau:zajcek:
|
|
|
|
usnjena denarnica........ 4.8.2005 14:56:09
|
|
|
|
dolenjka
|
Sej sem ti napisala: Usnjeni izdelki Pavli v BTCju, tam k je Mueller!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?