Ejjjj Dolenjka pol nej te pa kr brca,ker jest pa lohk dam za karkoli cel BTC čez,pa majo povsod ene in iste stvari,pa nč posebnga. Pa nism zbirčna,sam reees no,nč pamtnga nimajo tam.
Pa City park? AJa, pa v isti hali k je Muller pa Mango, pa... je trgovina z usnjenimi izdelki Pavli (domača izdelava) tam bi lahko kej najdla:zmeden2::zmeden2:
Štartam prot Vrhniki!:kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza: uf sm zadihana ampak še :kuza::kuza::kuza::kuza: pazi me!;)
še :kuza::kuza::kuza::kuza::kuza:, sam upam da mi ne zmanjka kondicije :zmeden: O lejo :kuza::kuza::kuza::kuza: uf nisi bla ti:grrr::grrr::grrr: še :kuza::kuza::kuza::kuza:
Ne resno,blo bi fajn se na kšnem drinkcu dobit pa mal u živ poklepetat sam cajt si je treba uzet.Če ti po pravic povem tale tedn tut jest nimam tok cajta.Dons itak mojga vlečem v Lj.jutr mamo pa doma še del.V soboto gremo pa spet na primorsko k moji noni pa na veselico.Je treba začet mal trenirat plesat.Jaoooo si bom mogla še bularje kupit. Drug teden pa upam da nam cimprji čist zares pridejo postavit streho.
Tko da dokolenka ti sam rec kdaj maš ti cajt pa se bom pol jest potrudla in se teb prilagajala;)
Ga mam tolk k ti - NČ! :(( V soboto ali nedeljo greva končno na :morje: in se vračava 24.! Tko da pol upam da bo še kej cajta in bova šli lahko še samski na :kava:??