|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   uporabnice Baby Björn lezalnika
10.7.2010 21:47:02   
malaMravljica
Imam vprasanje za lastnice/ke lezalnika Baby Björn. Mali v njem nikoli ni bil predolgo,spanje notri pa je bilo itak no go. Sedaj ima 9 mesecev in ko je zaspan, pa ne bi spal, ce  ga dam v lezalnik in notri mi takoj zaspi, ker ga pac zibanje uspava. Ce ga prelozim v posteljo se mi zelo hitro zbudi, v lezalniku pa zna potegnit spanec do max 30 min. Kaj menite, je to ok ali je boljse ga dat spat v posteljo. So vasi malcki v tem lezalniku tudi kdaj spali? Pa ne bi ga sedaj ne vem kok dajala notri spat, pac vcasih.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: uporabnice Baby Björn lezalnika
10.7.2010 22:48:50   
K_a_t_i
Naš ima 6 tednov in je do zdaj 2krat zaspal noter (v 5ih minutah - dlje pomojem še ni bil noter naenkrat). Sem ga seveda prestavila v posteljo.
Pri 9m ga pa sigurno ne bi prestavljala. Pri teh mesecih eni že shodijo in ne vidim razloga zakaj ne bi noter zadremali za pol urce. Saj se tudi v vozičku vozijo in spijo sede.


_____________________________

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: uporabnice Baby Björn lezalnika
13.7.2010 9:31:48   
Ribi Bibi
Naša je precej prespala v njem. Če mu pač paše tam spat naj tam spi...bolje to, kot pa da je neprespan, potem nimaš ne ti ne on nič od dneva.

_____________________________

- www.mojasobica.si -

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: uporabnice Baby Björn lezalnika
14.7.2010 11:53:01   
malaMravljica
Hvala za vajina odgovora. No, saj sem ga zacela sedaj nekako uspesno prestavljat v posteljo.

Se nekaj bi vprasala, do kdaj je bil pri vama ta lezalnik v uporabi? Moj je cist nor na guganje vseh oblik in ta lezalnik je pol seveda zakon.

(odgovor članu Ribi Bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: uporabnice Baby Björn lezalnika
16.7.2010 6:43:14   
Mesečnica
Naša fanta sta oba v tem ležalniku občasno tudi malo spala user posted image .

Uporabljali smo ga pa precej dolgo. Pri starejšem nekje do 15. meseca, ker se je v ležalniku rad gugal. Verjetno bi ga uporabljal še dlje časa, a smo ga pospravili, saj smo čakali mlajšega in smo hoteli, da starejši na ležalnik malo pozabi, preden damo vanj mlajšega (da ne bi bilo kakšnega ljubosumja). Mlajši pa ga je uporabljal dobro leto, na koncu predvsem za guganje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa se je pri nas ta ležalnik obnesel tudi pri uvajanju GH - oba otroka sta prve žličke goste hrane dobila v ležalniku in dokler nista znala res dobro sedeti, je bil ležalnik stolček za hranjenje. Potem sta šla pa direktno v tripp trapp, a to je že druga zgodba user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: uporabnice Baby Björn lezalnika
17.7.2010 21:23:29   
malaMravljica
saj moj ga pri 9 mesecih tudi rabi sam se za guncat se, pa ko je zaspan in v postelji ne bi spal mi tu notri v momentu. Tudi jaz sem ga ob uvajanju GH imela najprej v lezalniku, pol pa tripp trapp user posted image  Skratka, dober nakup je bil tole.

(odgovor članu Mesečnica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Takšne so posledice, ko otroci premalo spijo
Spanje je nujno za normalen razvoj in telesno ter akademsko uspešnost. Kronično pomanjkanje kakovostnega spanja je lahko...
Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?