uporabnice Baby Björn lezalnika (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema



Sporočilo


malaMravljica -> uporabnice Baby Björn lezalnika (10.7.2010 21:47:02)

Imam vprasanje za lastnice/ke lezalnika Baby Björn. Mali v njem nikoli ni bil predolgo,spanje notri pa je bilo itak no go. Sedaj ima 9 mesecev in ko je zaspan, pa ne bi spal, ce  ga dam v lezalnik in notri mi takoj zaspi, ker ga pac zibanje uspava. Ce ga prelozim v posteljo se mi zelo hitro zbudi, v lezalniku pa zna potegnit spanec do max 30 min. Kaj menite, je to ok ali je boljse ga dat spat v posteljo. So vasi malcki v tem lezalniku tudi kdaj spali? Pa ne bi ga sedaj ne vem kok dajala notri spat, pac vcasih.




K_a_t_i -> RE: uporabnice Baby Björn lezalnika (10.7.2010 22:48:50)

Naš ima 6 tednov in je do zdaj 2krat zaspal noter (v 5ih minutah - dlje pomojem še ni bil noter naenkrat). Sem ga seveda prestavila v posteljo.
Pri 9m ga pa sigurno ne bi prestavljala. Pri teh mesecih eni že shodijo in ne vidim razloga zakaj ne bi noter zadremali za pol urce. Saj se tudi v vozičku vozijo in spijo sede.




Ribi Bibi -> RE: uporabnice Baby Björn lezalnika (13.7.2010 9:31:48)

Naša je precej prespala v njem. Če mu pač paše tam spat naj tam spi...bolje to, kot pa da je neprespan, potem nimaš ne ti ne on nič od dneva.




malaMravljica -> RE: uporabnice Baby Björn lezalnika (14.7.2010 11:53:01)

Hvala za vajina odgovora. No, saj sem ga zacela sedaj nekako uspesno prestavljat v posteljo.

Se nekaj bi vprasala, do kdaj je bil pri vama ta lezalnik v uporabi? Moj je cist nor na guganje vseh oblik in ta lezalnik je pol seveda zakon.




Mesečnica -> RE: uporabnice Baby Björn lezalnika (16.7.2010 6:43:14)

Naša fanta sta oba v tem ležalniku občasno tudi malo spala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

Uporabljali smo ga pa precej dolgo. Pri starejšem nekje do 15. meseca, ker se je v ležalniku rad gugal. Verjetno bi ga uporabljal še dlje časa, a smo ga pospravili, saj smo čakali mlajšega in smo hoteli, da starejši na ležalnik malo pozabi, preden damo vanj mlajšega (da ne bi bilo kakšnega ljubosumja). Mlajši pa ga je uporabljal dobro leto, na koncu predvsem za guganje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Drugače pa se je pri nas ta ležalnik obnesel tudi pri uvajanju GH - oba otroka sta prve žličke goste hrane dobila v ležalniku in dokler nista znala res dobro sedeti, je bil ležalnik stolček za hranjenje. Potem sta šla pa direktno v tripp trapp, a to je že druga zgodba [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




malaMravljica -> RE: uporabnice Baby Björn lezalnika (17.7.2010 21:23:29)

saj moj ga pri 9 mesecih tudi rabi sam se za guncat se, pa ko je zaspan in v postelji ne bi spal mi tu notri v momentu. Tudi jaz sem ga ob uvajanju GH imela najprej v lezalniku, pol pa tripp trapp [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Skratka, dober nakup je bil tole.




Stran: [1]