Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: umiritev in brcanje otroka 5.11.2007 13:16:21
|
|
|
|
Naja31
|
Pokliči tvojo G in to povej.
|
|
|
|
RE: umiritev in brcanje otroka 5.11.2007 13:19:01
|
|
|
|
butt3rfly
|
zagotovo se ni umiril. ne vem, od kod nekterim ideja, da se proti koncu umirijo. vsak ti bo povedal, da pač nima več tolko prostora za gibanje, ker je pač vedno večji. poleg tega v tem času zelo veliko spijo. in pač ni vsak dan razpoložen za miganje. če brca, četudi manj, pol nimaš razloga za paniko. edino, če se cel dan nič ne oglasi, idi k zdravniku.
Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."
|
|
|
|
RE: umiritev in brcanje otroka 5.11.2007 13:22:01
|
|
|
|
Divja vijolica
|
Tudi jaz sem v 34 tednu, pa brca tako različno. Sploh se mi zdi, da brca veliko manj kot prvi otrok. Včasih se mi je zdelo, da ga kakšen dan skoraj nisem čutila. Potem pa kakšen dan brca enakomerno čez cel dan. Različno v glavnem. Ne vem zakaj te tako zelo skrbi, če je brcnil ravno prejle, kot pišeš. Meni je dovolj, da sploh brca. Ne vem, ali sem čudna, in mora biti res toliko in toliko brc do te in te ure?
|
|
|
|
RE: umiritev in brcanje otroka 5.11.2007 13:25:38
|
|
|
|
butt3rfly
|
štetje brc je neumnost, če mene vprašate. toliko in toliko brc do takrat. tak se samo panika dela med nosečnicami, če ne dosežejo kvote. nimam pojma, po kakem kriteriju so določil 10 brc. važno, da se mali občuti, ne pa kolikokrat.
Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......