|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   umiritev in brcanje otroka
5.11.2007 13:07:07   
dragulj
Najprej vas lepo pozdravljam in vas lepo prosim, če mi malo pomagate.
Sem v 34 tednu nosečnosti in se mi zdi da se je moj cukerček umiril, samo me malo straši ko se je umiril kr naenkrat. Včeraj je še migal in boksal, danes pa sem ga začutla samo dvakrat in to malo prejle.Ko si vpisujem bcanje otroka mam deseto brco najkasneje ob 14h, danes pa je ura že ena pa je samo dvakrat brcnil.Malo me skrbi saj se že včeri nisem dobro počutila, in ponoči sem imela malo bolečine v spodnem delu trebuha, ki traja še kr naprej. Prosim pomagajte mi, kdaj se otrok umiri????user posted image user posted image
Hvala že vnaprej.user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: umiritev in brcanje otroka
5.11.2007 13:16:21   
Naja31
Pokliči tvojo G in to povej.

(odgovor članu dragulj)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.11.2007 13:19:01   
butt3rfly
zagotovo se ni umiril. ne vem, od kod nekterim ideja, da se proti koncu umirijo. vsak ti bo povedal, da pač nima več tolko prostora za gibanje, ker je pač vedno večji. poleg tega v tem času zelo veliko spijo. in pač ni vsak dan razpoložen za miganje. če brca, četudi manj, pol nimaš razloga za paniko. edino, če se cel dan nič ne oglasi, idi k zdravniku.

Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."

(odgovor članu dragulj)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.11.2007 13:22:01   
Divja vijolica
Tudi jaz sem v 34 tednu, pa brca tako različno. Sploh se mi zdi, da brca veliko manj kot prvi otrok. Včasih se mi je zdelo, da ga kakšen dan skoraj nisem čutila. Potem pa kakšen dan brca enakomerno čez cel dan. Različno  v glavnem. Ne vem zakaj te tako zelo skrbi, če je brcnil ravno prejle, kot pišeš.  Meni je dovolj, da sploh brca. Ne  vem, ali sem čudna, in mora biti res toliko in toliko brc do te in te ure?user posted image

(odgovor članu dragulj)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.11.2007 13:25:38   
butt3rfly
štetje brc je neumnost, če mene vprašate. toliko in toliko brc do takrat. tak se samo panika dela med nosečnicami, če ne dosežejo kvote. nimam pojma, po kakem kriteriju so določil 10 brc. važno, da se mali občuti, ne pa kolikokrat.

Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."

(odgovor članu Divja vijolica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.11.2007 20:10:26   
benika
Otrok po 30. tednu kar hitro raste in prostora ima vse manj. Zato tudi brce niso več tako intenzivne. Tudi jaz malega sedaj precej manj čutim kot kakšen teden ali dva nazaj. Važno je, da ga res čutiš. Delno se tudi strinjam s predhodnico glede štetja brcik, saj ti zna to udarit na psiho in potem cel božji dan samo čakaš tiste brcike in se brezveze sekiraš, če jih slučajno ni 10.

(odgovor članu butt3rfly)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......