umiritev in brcanje otroka (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

dragulj -> umiritev in brcanje otroka (5.11.2007 13:07:07)

Najprej vas lepo pozdravljam in vas lepo prosim, če mi malo pomagate.
Sem v 34 tednu nosečnosti in se mi zdi da se je moj cukerček umiril, samo me malo straši ko se je umiril kr naenkrat. Včeraj je še migal in boksal, danes pa sem ga začutla samo dvakrat in to malo prejle.Ko si vpisujem bcanje otroka mam deseto brco najkasneje ob 14h, danes pa je ura že ena pa je samo dvakrat brcnil.Malo me skrbi saj se že včeri nisem dobro počutila, in ponoči sem imela malo bolečine v spodnem delu trebuha, ki traja še kr naprej. Prosim pomagajte mi, kdaj se otrok umiri????[sm=smiley13.gif][sm=smiley19.gif]
Hvala že vnaprej.[sm=zmeden.gif]

Naja31 -> RE: umiritev in brcanje otroka (5.11.2007 13:16:21)

Pokliči tvojo G in to povej.

butt3rfly -> RE: umiritev in brcanje otroka (5.11.2007 13:19:01)

zagotovo se ni umiril. ne vem, od kod nekterim ideja, da se proti koncu umirijo. vsak ti bo povedal, da pač nima več tolko prostora za gibanje, ker je pač vedno večji. poleg tega v tem času zelo veliko spijo. in pač ni vsak dan razpoložen za miganje. če brca, četudi manj, pol nimaš razloga za paniko. edino, če se cel dan nič ne oglasi, idi k zdravniku.

Divja vijolica -> RE: umiritev in brcanje otroka (5.11.2007 13:22:01)

Tudi jaz sem v 34 tednu, pa brca tako različno. Sploh se mi zdi, da brca veliko manj kot prvi otrok. Včasih se mi je zdelo, da ga kakšen dan skoraj nisem čutila. Potem pa kakšen dan brca enakomerno čez cel dan. Različno  v glavnem. Ne vem zakaj te tako zelo skrbi, če je brcnil ravno prejle, kot pišeš.  Meni je dovolj, da sploh brca. Ne  vem, ali sem čudna, in mora biti res toliko in toliko brc do te in te ure?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

butt3rfly -> RE: umiritev in brcanje otroka (5.11.2007 13:25:38)

štetje brc je neumnost, če mene vprašate. toliko in toliko brc do takrat. tak se samo panika dela med nosečnicami, če ne dosežejo kvote. nimam pojma, po kakem kriteriju so določil 10 brc. važno, da se mali občuti, ne pa kolikokrat.

benika -> RE: umiritev in brcanje otroka (5.11.2007 20:10:26)

Otrok po 30. tednu kar hitro raste in prostora ima vse manj. Zato tudi brce niso več tako intenzivne. Tudi jaz malega sedaj precej manj čutim kot kakšen teden ali dva nazaj. Važno je, da ga res čutiš. Delno se tudi strinjam s predhodnico glede štetja brcik, saj ti zna to udarit na psiho in potem cel božji dan samo čakaš tiste brcike in se brezveze sekiraš, če jih slučajno ni 10.

Stran: [1]